* SportsDirect - 11 *

• 51 790
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Здравейте, дами Hug Моля ви за малко помощ в оразмеряването. Много искам да си взема маратонки, но не съм сигурна за номера. Единствените маратонки, които имам са със стелка 24,5см и са ми ОК. Молбата ми е ако някоя от вас носи 36, 37 или 38 номер маратонки да ме насочи към размер. Ще съм благодарна за отзиви /и препоръки/ на която и да е марка. Praynig

# 541
  • Варна
Имам Puma УК4, 23 по етикета, отговарят на 37 номер. На Runners на етикета им пише УК4 и 23.5, 37 номер. И двата чифта са ми добре. По принцип нося и 37 и 38, зависи от модела и производителя. Мерила съм си стъпалото и е 24.5 см, но то е различно от стелката все пак.
Предполагам, че си за УК 5. Виж и тук http://www.convertworld.com/bg/
Съветът ми е все пак да пробваш ако си харесаш на някоя марка, която се намира тук, и така да поръчваш Peace

# 542
  • Пловдив
Имам Puma УК4, 23 по етикета, отговарят на 37 номер. На Runners на етикета им пише УК4 и 23.5, 37 номер. И двата чифта са ми добре. По принцип нося и 37 и 38, зависи от модела и производителя. Мерила съм си стъпалото и е 24.5 см, но то е различно от стелката все пак.
Предполагам, че си за УК 5. Виж и тук http://www.convertworld.com/bg/
Съветът ми е все пак да пробваш ако си харесаш на някоя марка, която се намира тук, и така да поръчваш Peace

Благодаря ти много!  bouquet Наистина май трябва да пробвам, защото твоите мерки тотално ме шашнаха  Mr. Green Моите 24,5см /38/ са точно Runners до тук ок, но стъпалото ми е 23см, а ти ми казваш, че със стъпало 24,5см, маратонки 23см ти стават Shocked Mr. Green Не, че аз нямам такива, аномалии, но при балеринките. Party

# 543
Лили, аз залагам за 5ца горе-долу  Mr. Green ако носиш 38 маратонки по принцип!
Не гледай балеринките, всъщност гледай ги и +1 и си  уцелила номера на малатонките, при мен поне се получава безотказно до сега.
Балеринки всякакви 39, маратонки 40 (6.5 от тук)..ония злополучните 41 НюБаланса от ЛаРедута  също ги нося,че какво ще правя  ooooh! , ама са ми големички с пръст и отгоре  Joy

Табличката също ми помогна при поръчката до момента и моите и на голямата щерка съм нацелила номерацията.

# 544
Моят крак е 24,5см. имам на Найк 6номер,идеален ми е  Peace

# 545
  • Пловдив
Хаха, нее, нема да стане тъй без мерене. Ако ще гледам барелинките, Рокситата от Редута UK4 са ми големи #Crazy Сега им примерих стелката и тя е 24,5 и се чудя на UK4 колко е нормално да е дълга стелката. Калкулаторът ми го изчисли 23.8см... съвсем се обърках. То е ясно, че за всяка марка си е индивидуално, ама ми се искаше да намеря някаква логика.

Извинете ме, мили дами, че обърнах хубавата ви тема на чат. smile3525 Благодаря, че се включи, Ани!

# 546
  • Варна
Моите 24,5см /38/ са точно Runners до тук ок, но стъпалото ми е 23см, а ти ми казваш, че със стъпало 24,5см, маратонки 23см ти стават Shocked Mr. Green
Ами стават ми, да, идеално са ми и двата чифта. Пак го мерих стъпалото, 24 го изкарах този път, предния как съм мерила.... Имах предвид, че е нормално стъпалото ти да е по-дълго от стелктата с малко. Но при теб защо е обратното #Crazy Ама това със сантиметрите е малко на око работата, сега да се хвана да измеря стелката на моите сигурно няма да я изкарам колкото на етикета Laughing
Пробвай за всеки случай Wink Или се води от тези, които имаш и от табличките в сайта.

# 547
Моите 24,5см /38/ са точно Runners до тук ок, но стъпалото ми е 23см, а ти ми казваш, че със стъпало 24,5см, маратонки 23см ти стават Shocked Mr. Green
Ами стават ми, да, идеално са ми и двата чифта. Пак го мерих стъпалото, 24 го изкарах този път, предния как съм мерила.... Имах предвид, че е нормално стъпалото ти да е по-дълго от стелктата с малко. Но при теб защо е обратното #Crazy Ама това със сантиметрите е малко на око работата, сега да се хвана да измеря стелката на моите сигурно няма да я изкарам колкото на етикета Laughing
Пробвай за всеки случай Wink Или се води от тези, които имаш и от табличките в сайта.
newsm78 Как така, не е ли обратното, стелката да е по-дълга от стъпалото  Rolling Eyes
Сори, че се бъркам.
Лили, Роксито са леекинко умаленки, ама дето се вика с 1/5  hahaha (моите едните са 39 и са лекооо стегнати, а другите 40 ми хлопкат пак много леко с чорап или малко попълнение отвътре ще стават за носене).
Аз за стелката си мисля, че като при децата тази т.нар. адифит зона, където крачето тр да е разположено на 0.5 см отпред и отзад, в смисъл по толкова свободно да има, тъй е най-добре, пък и маратонките са с възки, няма как да изпадат от крака, ако са с 1/2 номер по-големи Wink

# 548
Хаха, нее, нема да стане тъй без мерене. Ако ще гледам барелинките, Рокситата от Редута UK4 са ми големи #Crazy Сега им примерих стелката и тя е 24,5 и се чудя на UK4 колко е нормално да е дълга стелката. Калкулаторът ми го изчисли 23.8см... съвсем се обърках. То е ясно, че за всяка марка си е индивидуално, ама ми се искаше да намеря някаква логика.

Извинете ме, мили дами, че обърнах хубавата ви тема на чат. smile3525 Благодаря, че се включи, Ани!
Моето стъпало е 23.5 имам Адидас и Пума и двата са UK 4 и са ми добре-мисля че това е твоят номер Peace

# 549
Нормално ли при направена поръчка на 11 март още да нямам отговор, нито, че е обработена, нито, че е изпратена  Confused

# 550
  • На брега на морето
Нормално ли при направена поръчка на 11 март още да нямам отговор, нито, че е обработена, нито, че е изпратена  Confused

Напълно нормално е не се притеснявай, до утре ще имаш вече и тракинг номера  Peace
Аз да попитам нещо, блога продължава ли да е актуален и да се пише в него  newsm78 или няма смисъл да пиша там че гледам от доста време няма никаква активност.

Успешна седмица на всички

# 551
  • Варна
Аз да попитам нещо, блога продължава ли да е актуален и да се пише в него  newsm78 или няма смисъл да пиша там че гледам от доста време няма никаква активност.

Актуален си е, аз не виждам да е намаляла активността. newsm78 За периода 01.-15.03. има 31 коментара, т. е. толкова поръчки долу-горе. Тази вечер ще пусна поста за периода 15.-31.03. Peace

Аз нямам все още тракинг номер за поръчка от 9-ти. Peace

# 552
  • На брега на морето
chockolina   bouquet при мен се беше бъгнал и ми показваше само до 20/02, извинявам се и благодаря че се грижиш за блога  Heart Eyes

# 553
Актуален си е  и още как  Peace

# 554
chockolina   bouquet при мен се беше бъгнал и ми показваше само до 20/02, извинявам се и благодаря че се грижиш за блога  Heart Eyes
И на мен ми дава само до 20.02. Някой може ли да каже как да го оправя?

Общи условия

Активация на акаунт