Мама Це,несъм искала второ дете,поне не в този момент,но все се питам с какво заслужих това щастие,което дойде така неочаквано и непланирано,та с това бебе се сбъднаха всичките ми мечти-да родя нормално,да е момиче,да има коса
,да е спокойна и нежна...не ми достигат думите да я опиша.С нея не се изморявам,а релаксирам...точно като в книга,като във филм...прекрасна е и ми дава такива емоции, на които за съжаление някак не съм обърнала внимание със Самуил,може би заради неувереността и възрастта ми,та той също не бе планиран...сега съм много по-спокойна дори и с него,наистина порастнах сякаш. 
Ани Такова,наистина,

Герганчето,страшен сладур е Дияна!
Пъпчето на Самуил все още стои в куфара на баща му
,представяте ли си,от четири години още не сме го хвърлили,аз сега се майтапя с него,че май чака и третото,та тогава ще ги хвърли всички накуп Възстанових се супер бързо-нищо не ме боли и изглеждам добре.Чудесно се чувствам общо взето аз,не се спирам по цял ден.
Бебчо е такъв хубавец и сладур!

И не знам кога щяха да видят, че липсват 2 деца от групата, ако с другата майка не бяхме отишли на тържеството да видим, че децата ни ги няма! Преди тържеството двете групи са ги извели да ги разхождат около градината, докато подготвят двора за тържеството и явно точно преди да ги наредят на двора, моят щурчо с още едно по-малко момченце са се измъкнали и тръгнали на разходка! С помощта на някаква баба са пресекли доста оживена улица, и оттам в Градската градина и са били поне 2 часа без контрол, играли са си на пясъчника, на някакво дърво са се качвали и накрая като са тръгнали към Макдоналдс, някой ги е намерил, така и не разбрах дали наистина от Общинска охрана хора или случаен човек.
Директорката се опита да замаже случая, а лелките и учителката, която ги е загубила, се държаха все едно нищо не е станало, до последно ни лъжеха, че децата са в градината, ей сега щели да ги доведат!
С жълта коли4ка
Знам колко е трудно да се уреди място в ДГ, но ако имаш и друга възможност - премести Вальо в друга градинка. 
Влюбих се в него още докато беше в коремчето ми
, но....... упорствам да задържа поне това. С второто се надявам да се справя по-добре и с тази част. Все още имам леки страхове - дали и обръщам достатъчно внимание, дали играем достатъчно и т.н......... Но щастието е над всичко това.