Баба марта бързала, мартенички на Януарчетата вързала- 3

• 33 528
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Madrid
Ще се включа тук с отговори...

Мама Це,несъм искала второ дете,поне не в този момент,но все се питам с какво заслужих това щастие,което дойде така неочаквано и непланирано,та с това бебе се сбъднаха всичките ми мечти-да родя нормално,да е момиче,да има коса  Simple Smile,да е спокойна и нежна...не ми достигат думите да я опиша.С нея не се изморявам,а релаксирам...точно като в книга,като във филм...прекрасна е и ми дава такива емоции, на които за съжаление някак не съм обърнала внимание със Самуил,може би заради неувереността и възрастта ми,та той също не бе планиран...сега съм много по-спокойна дори и с него,наистина порастнах сякаш. Heart Eyes

Ани Такова,наистина, Laughing,на мен също това "агуу" ми звучеше много олигофренско преди,ама сега не спирам да го повтарям  Blush

Герганчето,страшен сладур е Дияна!

Пъпчето на Самуил все още стои в куфара на баща му  Crazy,представяте ли си,от четири години още не сме го хвърлили,аз сега се майтапя с него,че май чака и третото,та тогава ще ги хвърли всички накуп  Laughing
Възстанових се супер бързо-нищо не ме боли и изглеждам добре.Чудесно се чувствам общо взето аз,не се спирам по цял ден. Sunglasses

# 691
  • София
Валкирия - не се притеснявай!  И други майки бяха писали, че бебоците им не се усмихват толкова. Според мен това са още инстинктивни тикове и не е толкова важно Wink Бебчо е такъв хубавец и сладур!

Мамо Це - какво съм пожертвала...мдам - като начало риска за кръста ми - лекарите все още цъкат и ми казват колко било лошо това с моя кръст и как не трябвало да я държа бебка на ръце и т.н. Но по-голямата ми изненада е че си контузих точно дясната ръка още в началото и сега много ме боли (май е разтегнато сухожилие - в тази връзка на някоя от вас случвало ли се е? Д-р Драганов нали ми каза, че всички майки, които дондуркали децата си ги боляли така ръцете и щяло да ми мине като спра да я дондуркам... но аз я изопнах за една нощ таз ръка и сега при определени пози и движения боли страхотно). Та с тази ръка се очаква и да рисувам освен всичко  Laughing И не на последно място - тъкмо бях почнала да развивам един личен проект.
Но - бях напълно сигурна, че няма как да има по-хубаво нещо и се оказах повече от права! Даже не съм предполагала всъщност, че може бебка да е толквоа мило и прекрасно същество! И че мога да изпитвам такава обич! Всеки път като се замисля и ми се насълзяват очите от умиление  Heart Eyes Макар и да не е лесна нашата бебка (май тези колики я измъчиха...) когато е кротичка е толкова очарователна (а таткото твърди и че като реве с все сила пак била много чаровна Simple Smile) Та просто каквото и друго да има - няма сравнение радоста от самото детенце! Единствено малко се разкъсвам между работата и това, че искам да не се откъсвам от нея и за миг, но съм решила да не взимам повече работа - за да си се гледаме (дано устискам:)). И въпреки, че често ми се случва да съм недоспала и със схванат кръст Simple Smile си представям колко ще е хубаво да си има и братче! Но съм си дала време до следващото бебче Wink

Само да ви кажа колко са хубави бебоците ви! Радвам се на всички снимки!

# 692
  • София
Добър вечер!Ей сега настана моето време за почивка!

Тони,за съжаление не мога да сетя,а сме били на един етаж по едно и също време,ако видя снимката с жълтата нощница може и да сетя,де Mr. Green,и аз имам такава очарователна снимка...

Мамо Це,нашето бебче беше абсолютно планирано и желано,въпреки малката разлика,много го искахме,не искахме Влади да расте сам,а и все още не ми се връщаше на работа,откакто станах майка,знаех,че това е нещото,което умея най-добре,правя с най-голямо желание,чувствам се някак цяла,горда,любовта към мъжа ми е някак странно силна,гледаме се по един особен начин-просто винаги съм искала дечица с малка разлика,и вярвайте ми,не съм вярваща,но всеки път като ги гушна благодаря на бог,че ми ги прати,след всичко,което аз и мъжа ми преживяхме(той беше болен от рак,в годината,в която се събрахме-2005г.-казваха му,че може би няма да има деца,да си замрази сперма ако иска,в последствие и варикоцеле му откриха,но ето,че ги имаме след всичко това и много,много ги обичаме).

Относно фигурата-все още не съм си върнала формата,и сега съм хипер смешна-аз съм от джобните формати,сега имам едно смешно шкембе,стърчащо,заоблено,но като цяло съм слаба, и с тоя шкемби съм в 3-4 месец Crazy

Софиянки,нещо срещичка няма ли да си спретнем?

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 00:15 от .:Little Miss:.

# 693
Герганчето,страшен сладур е Дияна!

Благодаря, по нищо не ни отстъпвате с тези красиви, големи и топли очи   bouquet

Мама Цоцоланка аз станах майка за пръв път и щастието е неуписуемо. Много хубаво си го казала, виждам че аз съм целия му свят и това ми дава сили да превъзмогна всичко, да се усмихвам макар да съм изтощена до болка. Радвам се че въпреки това че съм много млада се чувствам сигурна и уравновесена. Насълзяват ми се очите всеки път когато ме дари с широка усмивка, насълзяват ми се очите когато мъжът ми си дойде от работа и ни прегърне и двете а тя не спира да му се усмихва.... Обожавам разкошните й изразителни очи в които чета всичко, което не може да ми каже с думи  Heart Eyes

# 694
  • Madrid
Литъл рабит,ужас!!!Как са ги изпуснали  Shocked,че и две деца!

# 695
Литъл рабит,ужас!!!Как са ги изпуснали  Shocked,че и две деца!

Не само са ги изпуснали, ами и никой не беше забелязал липсата им!  #Crazy И не знам кога щяха да видят, че липсват 2 деца от групата, ако с другата майка не бяхме отишли на тържеството да видим, че децата ни ги няма! Преди тържеството двете групи са ги извели да ги разхождат около градината, докато подготвят двора за тържеството и явно точно преди да ги наредят на двора, моят щурчо с още едно по-малко момченце са се измъкнали и тръгнали на разходка! С помощта на някаква баба са пресекли доста оживена улица, и оттам в Градската градина и са били поне 2 часа без контрол, играли са си на пясъчника, на някакво дърво са се качвали и накрая като са тръгнали към Макдоналдс, някой ги е намерил, така и не разбрах дали наистина от Общинска охрана хора или случаен човек.  #Cussing out  Директорката се опита да замаже случая, а лелките и учителката, която ги е загубила, се държаха все едно нищо не е станало, до последно ни лъжеха, че децата са в градината, ей сега щели да ги доведат!  #2gunfire  #2gunfire Дори не са позвънили в полицията, макар първоначалната им версия да беше, че от полицията са ги намери, обаче другата майка се обади и оттам й казаха, че изобщо нямат получен сигнал за загубени и намерени деца! Това за мен е недопустимо, нямам думи! Добре че отидохме на тържеството, че иначе не знам кога изобщо щяха да се усетят, че ги няма!  Sick

# 696
 БОЖЕ МИЛИ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

little rabit Какви са тия у4ителки бе #2gunfire

# 697
Litlle rabit, за коя детска градина става дума?

# 698
mama89 В4ера беше ли в парка следобеда  newsm78 С жълта коли4ка  newsm78 На тебе те направих ама може и да бъркам  ooooh!

# 699
Litlle rabit, за коя детска градина става дума?

Новият филиял на "Люляк" - "Пролетна фея" - зад Младежкия дом. А най-голямата простотия беше, че дори когато се разбра, че децата липсват, тържеството си продължи и всички се стараеха гостите от общината да не разберат за случилото се, това им беше основната грижа!  #Crazy
Иначе директорката уволни учителката, с която са били навън и която после не ги е преброила.

# 700
  • БГ
little rabit, цялата настръхнах, ох, незнам какво ти е било на теб, на мен стомаха ми се сви на топка. Как е възможно персонала да не реагира веднага, как е възможно деца да изчезнат и никой да не ги потърси веднага???  Twisted Evil  Добре, че в крайна сметка дечицата са живи и здрави!!!  Praynig  Знам колко е трудно да се уреди място в ДГ, но ако имаш и друга възможност - премести Вальо в друга градинка.   Peace

Ние сме добре. Бебчо си яде и расте, смучи юмручета, като повечето си връстничетата си, смее се, понякога с глас, гука, разпознава ни и ни следи, реагира на гласовете ни. Тези дни излизахме и прекарвахме следобедите навън, беше чудесно, но днес май ще пропуснем разходката?!

Пъпчето на бебо си е в къщи, незнам дали изобщо ще го хвърлим някъде?!   newsm78   ilindi4ka, и ние пазим вече 4 години пъпчето на баткото!   Peace  Моят незнам къде е хвърлен, май съм пропуснала да питам майка ми.

Мама Цоцоланка, и при нас бебчо не беше плануван, но се оказа много желан!   Hug  Влюбих се в него още докато беше в коремчето ми   Blush  нямах търпение да го родя и да го гушна. Обичам ги и двамата, но някак различно, любовта няма мярка и не мога да определя кой повече, кой по-малко, но няма ден, в който да не им казвам и показвам, по 100 пъти, че ги обичам.   Hug

# 701
Стефанийка и аз се замислих сериозно да го преместя, но не знам дали това ще е възможно.  newsm78 Ще пробвам поне, още днес ще се обадя в "Чучулига" да питам дали ще го вземат. Днес не го пуснах, майката на другото момченце също каза, че няма да го пуска няколко дни в градината. Иначе поне се постарах случаят да се разчуе: http://www.marica.bg/show.php?id=23649 , защото  това според мен е повече от гаф, а целият персонал много се стара да прикрие случилото се. Макар и във вестника да са писали, че децата ги е нямало за малко, което не е вярно, нямало ги е поне 2 часа, със сигурност днес в Общината ще научат.

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 09:43 от little rabit

# 702
когато мъжът ми си дойде от работа и ни прегърне и двете

Мъж ми е споделял, че е много щастлив в мига, в който се прибере + това всички  му се нахвърлят отгоре и  питат - Тате, какво ми купи? След като се роди Сами каза - Сега имам още един повод за да се прибирам по-бързо вкъщи......

рабитче, ако това ще те успокои - тук, в Благоевград, имаше също един такъв фрапиращ случай за изчезнало дете. То ....се прибрало вкъщи и родителите му го посрещнали с недоумение. А персонала на ДГ естествено - нищо не знае.......Добре,че всичко е завършило по най-добрия начин! Peace

Софиянки,нещо срещичка няма ли да си спретнем?

Искам и аз среща........Ама няма как да стане.......Хайде съберете се и после снимки показвайте!

# 703
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро!

Днес ще си стоим по домовете, а?
Крепи ме прогнозата за четвъртък петък и уикенда!  Heart Eyes 21 градуса - кеф!

Ние сме и на консултация днес ... и на ваксина! Ще сложим първия Пентаксим  Rolling Eyes . Малко ме плаши това, дано не и се отрази много на бебка.

little rabit Hug най-важното е, че всичко и наред с момчетата! Сигурно е било ужасно преживяване!

МамоЦе - хубав въпрос за размисъл. За мен е първо дете това. Бяхме решили да имаме дете вече и един месец преди сватбата ни спряхме да се пазим. Но си мислехме, че ще отнеме малко време. Нищо подобно! Веднага забременях и бяхме много щастливи и малко изплашени. Обичах я още от двете чертички на теста, но не бях подготвена за всепоглъщата обич, която ме обзе като я видях. Знаех, че децата преобръщат всички, но...... направо ме заля любов. После дойдоха депресия, страх, несигурност.... но и това мина бързо. Сега не искам и миг да я оставя - толкова ми липсва, когато не съм с нея. Чувствам се прекрасно и искам да и дам ВСИЧКО. Единствената ми мъка е, че не се справих с кърменето и сега я кърмя само сутрин и вечер.  Sad, но....... упорствам да задържа поне това. С второто се надявам да се справя по-добре и с тази част. Все още имам леки страхове - дали и обръщам достатъчно внимание, дали играем достатъчно и т.н......... Но щастието е над всичко това.

По темата за нашето тяло и здраве след раждането ...
ПО тази тема - лека бременност с малки неразположения в началото и много енергия после. Нормално раждане, без упойка, което вече ми се струва лесно. Бързо физическо възстановяване и малко по-бавно емоционално. Но сега освен много килограми в плюс, друго не остана. Само хубави спомени. Даже онзи ден видях една мацка с коремче, и направо ми залипсва моето  Crazy. Но с второто определено ще изчакаме.  Mr. Green

# 704
  • Стара Загора
Днес в това време по всичко личи, че ще сме по-активни във форума  Laughing

Пъпчето и ние го пазим, и на каката не сме го хвърлили никъде. Не съм сигурна дали искам да го направя обаче и затова си стоят у дома.

А пък ми е интересно мамите, които са се чудили за второ детенце - дали ще го обичат и него, дали няма да ревнува голямото и т.н. - те също как се чувстват......

Точна за това се чудих и аз / и преди съм го писала/. И споделяйки с една приятелка, че не мога да си представя как ще си разделя обичта към Ивка и бебето, тя ми каза " не се дели, но докато не родиш няма да разбереш". Права беше. Сега безумно много ги обичам и двамата и чак си се чудя на себе си как съм могла да си го помисля това. Heart Eyes

А относно бременностите / и двете бяха планирани/ - с първата пърхах от щастие, че ще ставам мама, с втората притеснението надделяваше - вече знаех какво ме очаква и затова. Слава Богу всичко е наред. Винаги съм искала две деца, аз съм сама и виждам минусите - според мен са повече от плюсовете. Сега ми е по-трудно, защото и каката не е много голяма, но имайки пълната подкрепа и помощ от таткото знам, че ще се справим.Да сме живи и здрави само  Praynig

Викат ме с пълно гърло  Joy

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 10:42 от Сиер

Общи условия

Активация на акаунт