СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 32 909
  • 777
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Благодаря ви !  bouquet Ариа, а защо тогава според теб ги махат списъците ? Ако има техническа причина, добре, но иначе освен за шмекерии друга причина не се сещам.

Най-вероятно всички списъци се скриват с една опция и няма вариант някои да се виждат, а други да не се виждат и понеже тези, чиито класиране тече, трябва да са скрити, скриват всички, аз така си го обяснявам Simple Smile

# 706
Благодаря ви отново Hug Дано имат шанс децата ни ! Praynig

# 707
  • София
Благодаря ви отново Hug Дано имат шанс децата ни ! Praynig
Според мен е техническа причината.Аз казах, че поне при моите кандидатури досега не съм виждала промени след публикуването на списъците.

# 708
Незнам момичета дали списъците се скриват или не, но май се скриват само на набор 2007, 2008, 2009 които не се класират все още!
Списъците на уж чакащите деца от другите набори си стоят там и се виждат заедно с входящите си номера. Незнам как може да се има вяра на тази система при положение че дъщеря ми и още няколко деца от нейната група ( а тя е вече трета група) все още ги има в списъка на чакащитеееее за прием... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Незнам да се смея ли да плача ли? А тя може би беше първото дете което влезе от набора си #Crazy #Crazy #Crazy
НИе тук нека си обсъждаме и пишем и гадаем и разясняваме и за какво? hahaha

# 709
 Rolling Eyes Записвам се да следя темата

# 710
  • София
Разглеждам списъците с броя свободни места за първа яслена група в детските градини в Младост. Чудя се как е възможно градините да обявяват по 3 , по 5 места. Къде се губят останалите места? За тези групи класиране все още не е имало.

# 711
  • София
Благодаря ви !  bouquet Ариа, а защо тогава според теб ги махат списъците ? Ако има техническа причина, добре, но иначе освен за шмекерии друга причина не се сещам.

При нас след миналото премахване на списъците паднахме с две места.Интересно ми е днес с колко.И друго се чудя-има ли кой реално да провери дали децата имат тези точки?Някой извън системата... Mr. GreenЕто при нас детенце с 10т.,а знам,че няма работещи в детски заведения роднини,нито са социални критериите.Какви други причини може да има? newsm78

# 712
Ааа, момичета, аз викам ако и тази година останат децата ни извън градини-на протест, но този път категоричен, ако трябва ще нощуваме пред общината. Inka, аз на твое място бих писала във формата за обратна връзка. lionkata, на твое място също бих уведомила за присъстващи в списъка деца, които вече посещават ДГ. Абе, дето вика мъжът ми, сега си е същото като преди, но с тази разлика, че родителите не могат на място да подават молби, даже според мен сега повече възможност за шмекерии има. И аз знам за вкарано 3 месеца след първият учебен ден наесен дете в най-близката ни градина...Обаче не мога да разбера защо от формата за обратна връзка освен име на родителя искат и егн на детето, да кажеш за нередност, та ептен да си загубиш шансовете сигурно... Wink Не знам за вас, обаче ние отиваме на протест ако и тази година отново останем извън списъците.  

# 713
А защо трябва да чакаме да останем извън градините, за да протестираме? Отсега е ясно, че много деца няма имат шанс да бъдат приети, а ако нашите бъдат, то ще си е жив късмет. Все си мисля, че не трябва да се чака класирането за протеста.
Аз бих участвала в протест преди класирането, след него няма да се включа, защото е "след дъжд качулка".

# 714
Ето при нас детенце с 10т.,а знам,че няма работещи в детски заведения роднини,нито са социални критериите.Какви други причини може да има? newsm78
И ние сме с 10.1 т. понеже детенце ми е трето, а за това дават 2 допълнителни точки.
Иначе с 8 т. реално нямаше да имаме никакъв шанс.

# 715
Ами не знам защо си мисля, че тази година повече дечица ще имат шанс, дори не знам защо имам чувството, че и " ние " имаме Rolling Eyes Но не знам до 24.04 дали ще е така.... Нека да видим поне след първото класиране какво ще стане, знам ли.

# 716
  • София
Ето при нас детенце с 10т.,а знам,че няма работещи в детски заведения роднини,нито са социални критериите.Какви други причини може да има? newsm78
И ние сме с 10.1 т. понеже детенце ми е трето, а за това дават 2 допълнителни точки.
Децата от многодетни семейства не са ли в социалната опашка?

# 717
Добро утро на всички! Нова седмица, нови сметки! Поне остава все по-малко време до заветната дата!  Grinning

# 718
  • София
Детето е единствено на семейството и мислех,че не знам нещо по правилника за прием,но вече ми става още по-любопитно.

# 719
Децата от многодетни семейства не са ли в социалната опашка?

В социалната опашка са. Всички деца в обикновената опашка с 10 точки са деца (внуци) на персонал в ДЗ.
Инка, да не би да има баба, за която да не знаеш, че работи в ДЗ Thinking

Катюнгелче, погледнато реално и ние имаме шанс - засега се борим 6 деца за 5 места. Но това не променя факта, че едно от тези 6 деца ще отпадне, както и всички останали от опашката след нас. Аз лично бих протестирала срещу обявяването на толкова неоправдано малко места в много ОДЗ-та и липсата на каквото и да е обяснение по въпроса. Защото съм убедена, че ако беше обявен реалния брой места, щях да спя спокойно още от 01.03, а не да си троша нервите и постоянно да смятам и пресмятам.

Общи условия

Активация на акаунт