Толкова ли е важно да си чел книги?

• 10 001
  • 130
  •   1
Отговори
# 90
 Мария, прочети ''Спасителят в ръжта'' и ще ги шашнеш. Пък и книгата често се споменава в разни филми, които гледаш в мола.  Laughing

# 91
 rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo, а не, скоро не бях се смяла така.

# 92
Аааа, мацо, ти си чела, беееее! Що лъжеш? Като започнат пак да говорят за книги, говори и ти за тези, които си чела. На бас, че те няма да ги знаят и много ще ги е срам!
Хо хо хо хо ..... И ние ги  знаем  тези  Джаки Колинс , както и сестра и  Джоан Колинс - те пишат за  звездите и напудрения им живот , пишат за богати кучки , за извратени  бизнесмени ....Най-циничните авторки , които съм чела  bowuu bowuu bowuu bowuu

# 93
  • В градината...
Тая Мара удари топ-темата на месеца! Евалла, машаала, аферим!

# 94
  • София
Извинявам се, но сте много застреляни, след като чак на шеста страница сте упоменали Куелю.
Освен Куелю, обаче, необходимо е да сте студентка по психология, за да влизате идеално в профила за идеалната жена.
Манекенка, студентка по психология и чете Куелю.

# 95
  • До хладилника, който обичам
Толкова ли е важно да си чел книги?

Охо! Ама че го рече! Това е просто зна-ме-ни-то!

подпис, Елочка Човекоядката

# 96
  • В градината...
Azzy, позволи ми една скромна корекция - студентка по право.

# 97

За секунда ме изпревари!!!

А в кой университет?

# 98
Извинявам се, но сте много застреляни, след като чак на шеста страница сте упоменали Куелю.
Освен Куелю, обаче, необходимо е да сте студентка по психология, за да влизате идеално в профила за идеалната жена.
Манекенка, студентка по психология и чете Куелю.

Баси...аз само за студентка по психология се глася...ма не харесвам Куелю и не съм манекенка...кво праим?
Ама за сметка на това съм чела едни други ретро писатели и поети Embarassed

# 99
Кой бе ?
Мимето ???  rotfImao

# 100
Аааа, мацо, ти си чела, беееее! Що лъжеш? Като започнат пак да говорят за книги, говори и ти за тези, които си чела. На бас, че те няма да ги знаят и много ще ги е срам!
Хо хо хо хо ..... И ние ги  знаем  тези  Джаки Колинс , както и сестра и  Джоан Колинс - те пишат за  звездите и напудрения им живот , пишат за богати кучки , за извратени  бизнесмени ....Най-циничните авторки , които съм чела  bowuu bowuu bowuu bowuu

Е, ти какво искаш!? Това си е стойностна литература! Има сюжет, диалози... а, не некви тъпотии - некой си се терзае защо убил брат си или пък размисли за некви махала...и нито ред пряка реч отгоре на всичкото!

# 101
  • В градината...
Как кой - Каспичанския политехнически  Crossing Arms

# 102

За секунда ме изпревари!!!

А в кой университет?

В НБУ е най-фйешън.

# 103
  • София
Не, студентките по право са вече пенсионирани манекенки.

# 104

Е, ти какво искаш!? Това си е стойностна литература! Има сюжет, диалози... а, не некви тъпотии - некой си се терзае защо убил брат си или пък размисли за некви махала...и нито ред пряка реч отгоре на всичкото!

Особено пряката реч .....  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Няма ли я тЪз пряка реч , книгата не е интересна  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт