Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 710
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
...Много пусто тук по това време.
Що така  newsm78

Намаля работата, Джулке, криза hahaha.

# 241
О, Джулко, "ЛистопадЯт" значи... Ей, овърггалЯхте се всички с турските хави.
А по това време... ам в лека депресийка сме напоследък. Щот зима, снЕг, пАри немаме чат-пат, работа нЕма. Е, виж, е Жу дигнА стръвното щот не вървяли нещата у киното..

А я молим кажет какво за какви спойлери става дума. Ко е рекъл Господ може пЪ и да схвана. Joy

# 242
А я молим кажет какво за какви спойлери става дума. Ко е рекъл Господ може пЪ и да схвана. Joy

Спойлерите са неща (епизоди), които още не са излъчвани по нашОто ТВ.
Демек, да ти разкажат филмОТ, преди да си го гледала.
 Twisted Evil

# 243
Аз мога ти кажа какво ще стене. Добрата ще победи и ще успее да се ожени за левента (или да го разведе с лошавата му жена дет вОПще не го заслужава). И кат победи ептен гиздАва ще стене. Която е бременна ще роди, която не - ще зачене. Стига само да е добра. Ко слуайно е забременял некой урсуз... неволен салатлък ще избави почитателите на сериала от опасността да роди нежеланото за развитието на нещата дяте. Joy
Разбира се докат т'ва стане ще си походят доста по гости, ще се подслушват по врАтите и ще гледат итро от хипер модерноватите си офиси и уютни къщета, съхранили добрите патриархални традиции. Разбира се и зад стените на дуваря никогаш никакво безчестиво зачатие нема се получи. Колкот и да се наадате.  smile3534

# 244
Стефи, пропусна, че някой ще влезе в затвора. Ако е добър, щА го измъкнат, ко не е, ша си изгние там. Ще има и тежко болен - я внезапно ослепял, я от рак болен, я в кома ша изпадне. И пак ако е от наш'те - ок ще е всичко, кат нов шА стане, ма ако е  лош - мама си джеси  Joy!
Всички сериали са таквиз. По един калъп ги правят  Joy.
Аз ще полягвам. Лека нощ!

# 245

Какво ще кажете да поразчистим малко 1-ва страничка?   newsm12 newsm12 newsm12

# 246
Добр утро Hug!

Чоч, тя и без друго е пуста, но както решиш. Аз всъщност съм "за". Освен това, Теса се накипри преди време Mr. Green.

# 247
Добро ви утро.
Чочи, какво ти става? Защо да разчистваме първа страничка? Защото някои хора рядко влизат ли? Май не е много справедливо. Някой ден може да се присетят.
Ако искаш мялко местенце да спестиш... не може ли на ред да има по няколко имена?

Ренка, верно имам пропуск. Ма не ги гледам аз тия пущини, затова.

# 248
Стеф, има хора, които изобщо не влизат и предполагам, за тях става въпрос. Освен това могат да се махнат датите, на които пък няма никой.

# 249
Разбрах, че това визирате, но според мен всекиму може да се случи да не влиза с месеци. После да се присети. И така ще се огледа, огледа и какво... забравен. Ето точно както TEssMon я нямаше няколко месеца и после един ден се сети и дойде като Кипра Маца. (Между другото аз я бях открила, че е тя доста преди това. Аватарът й ми го подсказа)

# 250
За Теса не съм съвсем съгласна, защото тя отвреме- навреме ни навестяваше. Много ясно, че никой не е вързан за темата. Пише, когато може, иска, има време. Факт е, че в един момент омръзва дори и компанията. Някой пък просто не може да се впише в темите. Става му безинтересно и спира изобщо.

Чоч, можеш просто да изчистиш датите, но както решиш.

Какво ще правите през уикенда? Очертава се пролет като че ли Rolling Eyes.

# 251
Въпросът ми беше риторичен-не искам да всявам смут и напрежение  Hug
Каквото кажете вие.......... Hug
Оставям я така както си е..... Hug

Днес тук е много хубаво времето,ама тази киша.........много ме дразни  Mr. Green.Колкото и да искам,заради нея немога да изкарам Даниела с количката-мога да я изкарам с кенгуруто,ама тя тежи вече 7.500кг  Mr. Green

# 252
Къв смут бре? Няма такова нещо Peace.

Чоч, верно ли при вас е хубаво времето Thinking? Ам да ида Crazy. Щото тук няма грам слънце, студенко е. Киша има, но не е страшна. Просто са мокри улиците. Сигурно ще поизляза Rolling Eyes. Поне искам.

Норче, видях те горе Mr. Green. Как си?

# 253
То и тук нЕма слънце,ама е едно такова меко време..... http://www.btv.bg/weather/id/3/code/14
Винаги си добре дошла!  Heart Eyes

# 254
Имам покана за пролетната ваканция за няколко дни, но да видим дали ще се осъществи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт