Орхидея - тема 3

• 118 272
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • Gone with the wind
Ей Лаленце, супер. Чак и аз станах нетърпелива да ти видя новата орхидея  Laughing
Аз мисля утре вечер да ида до Кауфланд Младост - дано са останали орхидеи да взема за леля една

# 466
  • София
Момичета, орхидеята ми е страхотна! Ей сега ще я снимам и я цопвам тук да я видите.
ku4o, дет се вика ти заповядвам да отидеш до Кауфланд в Овча Купел, защото там орхидеите били на 9.99лв и имало някакъв специален щанд с мноооого цветя всичките на промоция а орхидеи имало над 20 разцветки. Това е информация от първа ръка, златния ми вуйчо тъкмо се върна от там. Не знам дали това ще го има и в другите им магазини обаче. Промоцията щяла да бъде до 25 април.

Ето я:

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 22:02 от White_tulip

# 467
  • Плевен
е Браво лаленце Simple Smile много  е хубава,и мойта прецъфтялата е нещо такова.Радвам се че се радвате на промоции. Hug

# 468
  • София
Ей Лаленце, супер. Чак и аз станах нетърпелива да ти видя новата орхидея  Laughing
Аз мисля утре вечер да ида до Кауфланд Младост - дано са останали орхидеи да взема за леля една

В Младост най-бързо свършват. Не те съветвам да е точно там, защото ще е много малък избора /ако отдавна са заредили/.

Лаленце, честито! Красива е!

# 469
Момичета, орхидеята ми е страхотна! Ей сега ще я снимам и я цопвам тук да я видите.
ku4o, дет се вика ти заповядвам да отидеш до Кауфланд в Овча Купел, защото там орхидеите били на 9.99лв и имало някакъв специален щанд с мноооого цветя всичките на промоция а орхидеи имало над 20 разцветки. Това е информация от първа ръка, златния ми вуйчо тъкмо се върна от там. Не знам дали това ще го има и в другите им магазини обаче. Промоцията щяла да бъде до 25 април.

Ето я:

Възможно ли е един и същ магазин да продава стоките си на различна цена  newsm78,а пък и асортимента да е различен от останалите?Да не би да става въпрос за цветарските магазини на територията на Кауфланд,а не самият щанд на магазина?
В Банишора в цветарския цената на орхидеите беше 24 лева,но бяха доста по-кичести и едри от тези в Кауфланд  newsm78

# 470
Здравейте!Тооолкова красота сте показали момичета Heart Eyes, White_tulip, честита ти нова красавица, прекрасна е , да те радва с много цвят!nadi666, твоята ванда е приказна!При последното ми ходене до Кауфланд Овча купел преди 2 дни видях, че са обособили кът за цветя извън магазина , може би за него се отнася, но си е към магазина.Тогава имаше малко орхидеи и само бели, цената май беше 13,90.В цветарския магазин там имаше камбрии по 15 лв, с лилав цвят, гледах ги отдалеко..., ако се бях приближила със сигурност нямаше да устоя  Crazy И аз имам нови попълнения, но още не съм снимала, за да ги покажа.За моя радост бялата орхидея ме изненада приятно с ново листенце след великденската ваканция, а аз се притеснявах дали ще оцелеят.Засега съм се ориентирала да ги торя само с универсална тор за орхидеи, по спомен от прочетеното назад има нужда от промиване на субстрата с английска сол, вие как процедирате, в каква пропорция с вода?

# 471
 HugЗдравейте ,много нови членове виждам в нашите редици ,добре дошли  Hugи честито за новите ви придобивки Peace
Момичета вчера и аз минах през Кауфланд ,нямаше и следа вече от цветята ,но ми направи впечатление ,че там където  имаше оделен магазин за техника сега го преобразуват в цветарски успях да видя само много палми кокосови мисля, но много красиви и високи май че по 17 лева ,но не бяха отворили още иначе познайте какво щеше да се случи  Wink,подозирам че там ще има и от нашите любимки  Grinning,Ако някой има по-прясна информация нека пише!

# 472
  Здравейте , аз не съм писала скоро , но определено моята първа орхидейка се развива много добре , мястото й хареса и макар че загубих 2 пъпки , сега просто е страхотна . Всички пъпки си порастнаха и се разтвориха и сега от еиния цветонос излиза клонче . Много съм щастлива и понеже вече добих смелост при орхидеята като отглеждане ми се иска да си взема още едничка ... днес ще отида до Кауфланд в нашия град на видя какво има !

Хубав ден на всички  Hug

# 473
  • Gone with the wind
Ето тук са качени повечето снимки от статията на NG - естествено качеството е много по-добро от това на сканираните, та по този повод да попитам - да направя ли файлче само с текстовата част от статията, а снимките да ги копирам оттук?
Според мен това е доста добър вариант, защото нито файлът ще е толкова голям, нито качеството ще е толкова лошо.

# 474
  • София
ku4o, на мен също ми звучи като добър вариант предложението ти. Както прецениш все пак.
Fleur de la montagne, точно за този кът за цветя става дума, но той си е към магазина.

# 475
Ами ако е този кът,би следвало цените да са еднакви,т.е по 14 лв
Но днес ще ида до Овча Купел,довечера  ще ви пиша
Имам питане:Коя книга за отглеждане на орхидеи ще ми препоръчате?

# 476
  • София
rosisd, това е временен щанд с намаления. Затова орхидеите са по 10 лева и няма да е вечно там.

# 477
Здравейте,
вандата е при мен от 6 мес,от една поръчка от форума flowersnet ,по принцип не се гледат в саксии ,но аз нямам възможност всеки ден да си поливам вандите  и да ги разнасям,затова ги сложих в саксии и направих много дупки и купих от Мимизата едри кори за да не се задържа вода и да се вентилират корените за да не загният,оказа се ,че може да се гледат така в саксии и се чустват много добре,пуснаха си нови корени и листа,а сега и цъфтеж,страшно съм щастлива  Flutter

# 478

Браво,толкова скоро след пристигането й!  bouquet
На снимките имаш и др.ванди.Не са в кори и са цъфнали.Тях прехвърлила си ги вече в саксии с кори и след като са прецъфтели,веднъж,цъфтя ли ли са повторно?
Много ги харесвам тези ванди! Flutter

# 479
снимките са преди 6 мес,всички са ми в саксии с кори,чакам още една да цъфне патешко жълта и нямам търпение...

Общи условия

Активация на акаунт