Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 149
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Христос Возскресе! Воистина возскресе!  Simple Smile

Честито на всички именници, с пожелание за много здраве и усмивки.   bouquet

Честит рожден ден на Вики, с пожелание за здраве, усмивки, щастие и пари   bouquet

Аз нямам козунаци тази година, ама вероятно свекървата е направила заради всички  Mr. Green

Дели - бебе е вече сладко голямо момче (трябва да смениш името на албума).  Heart Eyes
Трябва да кача и аз малко снимки в моя албум обаче ме мързииии. Обещавам през седмицата ще свърша и това.  Embarassed

# 646
  • Варна
Христос Воскресе! Бъдете живи и здрави и се обичайте !
Честит рожден ден Вики! Жива и здрава!И безаварийно каране на новия автомобил  Laughing
Опитах се да прехвърля снимките от Фейсбук в Мултиплай.За тези, които нямат достъп там ЦЪК
Рокси, Преслав е с най- кафевите очи на света, които съм виждала  Mr. Green

# 647
Во истина возкресе!

Рокси, Преслав е с най- кафевите очи на света, които съм виждала  Mr. Green
Ми а де, на мен ми се струват зелени,може би защото където са снимани по отблизо излгеждат по светли заради светкавицата, нямам идея.

Били , благодаря за рецептата за пастета, ще го пробвам в най скоро време.

Вчера по инициатива на мъжа ми правихме пролетно почистване и прозорците най сетне са измити Party

# 648
Христос Воскресе!Много здраве и щастие ви желая  Hug
Вики честит рожден ден    bouquet   bouquet   bouquet
Честит имен ден на всички празнуващи! Hug
Ние вчера се прибрахме от Кюстендил,а днес сме на гости на майка   Grinning
Весел празник и много прегръдки на всички  Hug

П.П Яна на линия съм   Hug

# 649
Честито възкресение Христово! Желая ви здраве и любов! Hug

Надявам се всички да сте добре, не съм писала и чела от доста време. Компютърът ми е с вируси и чакам Десо да благоволи да го занесе да го изчистат, другият е с кофти клавиатура и ме дразни. Сега пиша от свеки, друго си е Laughing

Галена, браво на Кая Hug, звънкам ти

# 650
  • София
Во Истина Воскресе!!!
Вики ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,всички твои мечти са моите пожелания към теб!!!! Hug Hug Hug
Честит Имен Ден на всички Heart Eyes
Ники от няколко дни се оплаква че го боли стомаха,мислех че лъже ама май не е така.Стискайте палци.
Сега искам мнение,мъж ми иска да ходим при свеки не се е затръшкал ама казва че тя си била такава,обаче аз мисля че не трябва да отстъпвам.Казва ти като не искаш не идвай,в смисъл аз да ида при баща ми и баба ми а той да водал децата  Joy това ми е смешно тя не е изгоряла за мен,ефекта няма да е никакъв.Вие какво мислите след всичко което НЕнаправи за децата тази жена?

# 651
Иве,докато сме живи за нищо не е късно.Може и да се осъзнае в един момент,но като цяло не си го слагай вече на сърце защото се измъчваш.За себе си си реши нещо,така че и да идеш и да не идеш да не може да те докосне тази жена.Каква сила има майката,бабата,дъщерята,жената като цяло,какви емоции създаваме.Ще си говорим като се видим.Ние се прибрахме от обиколка по роднини,децата не са спали и са свръх лигави.Мъжът ми отиде в еврото да чака да ги приспа,ей сега.Пускам си едно филмче и да се търкалят като циганета из къщи.
Шуши,мерси за разбирането,хихи!А дано седнем на по едно някой ден!  Hug
Чух се с Вики и тя е на линия.Но значи сряда или четвъртък са дните,в Бялото  в обичайното време 19-19.30.
Иве и без кола,че ти си ми компания за по чашка.  Wink

# 652
  • София
Не разбрах ти как би постъпила,ще идеш или не?
За срещата ок,кой ще ме прибере,дали ще има някой да се смили над пияндурника Ива Embarassed

# 653
Ами Иве аз винаги отивам,това е при мен.И на мен мъжът ми е предлагал същото-да остана пък той само с децата.Но аз съм си с децата плътно и с мъжа.Но различни хора и ситуации,старите при нас правят всичко за децата дори икогатао не сме се разбирали.Не смея да съветвам,но бих отишла заради мъжът си,а и заради това че друга баба нямат,незнам така си мисля.

# 654
Иве мисля, че си мила, нежна и добра  Hug и ще отидеш.
Аз също се дразня от много неща от нашите баби, но знам че каквито и да са му баби и няма други. А и няма да контактува цял живот само с хора които са ми приятни  Laughing
Да не забравяме и че днес е голям празник и ... като една добра християнка ще се прежалиш  Hug
Да не пропусна - Христос Възкресе!
Весел празник на всички и специално на имениците и на Вики   bouquet

# 655
  • София
Честит имен ден на Велина и Вили на Боряна (нали не го прекръстих?) Да са здрави и усмихнати!

Днес мисля да си лягам рано. Козунакът ми се оказа и вкусен Sunglasses

За срещата не мога да кажа нищо отсега, като наближи ще кажа.

Иве, не е лека за решаване ситуацията, но все повече си мисля, че трябва да сме по-често с роднините си, докато ги има, въпреки кусурите им.

# 656
Всички празнуват...
От вчера съм се размислила... бяхме на площадка с много деца и една малка мадама нещо избута малчо от една играчка и той взе че разплака. В същност той беше по-едър от нея и ако и беше посегнал щеше да си получи играчката. Аз гледах от страни и ме забоя като го видях да плаче, но не посмях да му кажа да я побутне малко  Embarassed  Другата майка в този момент беше неизвестна. Малко по-късно видях същото момиченце да си играе с едно бебе в проходилка и да му тика в устата кутийка от цигари, а мама седеше на близо и люпеше семки  Confused След това момиченцето се разплака, че иска нещо си и мама го опердаши  Sick
Та исках да питам вие как реагирате. СЪрце не ми дава да го поощрявам да се бие, но и да го бутат него не ми е хубаво... В ситуацията ние се преместихме на друго място, но и това не винаги е решение.

# 657
  • USA
Привет! Ние днес не случихме на време и малко ни обрули вятърът в парка, но поне децата бяха доволни. Аз съм с пълен тумбак с вкуснотии.
Буути, много са ти хубави децата (пупу)!  Heart Eyes Нели вече си е същинско момиченце. Аз само я давам за пример на сестра ми, защото моята племеничка също е много руса и има много малко коса още.
Иве, аз бих отишла. Дай и шанс да бъде баба.

# 658
Майче,точно затова ходя само на определени места където познавам майките и децата.Ограничих кръгове,места защото съм много чувствителна спрямо децата си а и спрямо детската агресия.Децата са жестоки понякога,има големи гадове сред тях точно такива оставени да правят каквото и да е навън само и само да се махнат от главата на майка си.Не мога да си мълча и се разправям,подхващам детето и после майката.Дори онзи ден ми се оплакваше една че колкото и да повтаряла на детето си да не сипва пясък,да не се заяжда,да не се бие то си било такова-''бързо развиващо се дете''.Незнам откъде стигна до този извод,ама знаете за гарджетата.И аз знам щото си имам едно такова и те краставите се надушват,като го пуснах на Надина и майката си приба лично отрочето след това.Като се замисля,че уча Никола да отстъпва на момичетата и на по-малките.Онзи ден докато отстъпваше на една патка щяха да го премажат.Незнам какво е правилното,знам само че е много трудно да ти е чувствително детето в днешно време.Предпочивам да е директно,открито,енергично,отколкото така да подтиска чувствата си и да се впечатлява от малкото,да се обижда лесно..но кой ни пита.Имам две и двете различни.

# 659
  • На края на вселената!
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!! Да сте здрави, весели и обичани!

Честит рожден ден, Вики! Бъди желана, бъди усмихната, бъди красива, бъди обичана, най-вече бъди доволна от многото успехи, които ти предстоят  Hug!

Иве, да те прибера от Бялото в края?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт