Клуб "Парфюмен Ценител" 32 - Nose: Jacques Cavallier

• 34 493
  • 645
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Лоши,лоши жени #Cussing out сега ще търся пробичка на Ню ЕДП,че май съм тествала само ЕДТ newsm78

Те си приличат, едт е по-сладък и цветен, едп е по-сух и пиперен.

Очаквам Венуш с голямо нетърпение, да се включи във възхвалата на Ню  Wink Grinning

# 31
Лоши,лоши жени #Cussing out сега ще търся пробичка на Ню ЕДП,че май съм тествала само ЕДТ newsm78

Те си приличат, едт е по-сладък и цветен, едп е по-сух и пиперен.
Ми то на мен точно тази сладникавост не ми хареса в ЕДТ
Брей,какво ми става,нищо сладко не понасям,само шоколад и то най-вече,да го хапвам Mr. Green

# 32
Ню ЕДП ми идва прекалено пиперен и тъмен, но харесвам много Ню ЕДТ. Едва се сдобих с едно шише супер изненадващо и много му се радвам.

Бубка разкажи за Прада Интенз. Hug

Новия розов Шанел,само като чуя Дейзи и въобще не ми се пробва. Но пък страшно много харесвам Зеления О фреш. Heart Eyes Преди две години нещо не ми допадна за покупка, но сега е мой фаворит за пролет-лято.

Le Feu d'Issey съм си го намерила на скрито място, но не ми разрешиха проба освен от капачката. Цената му е чудесна за спрян парфюм и ще бъде след по-обстойно проучване следващия ми парфюм може би, ако ми допадне достатъчно разбира се. Засега чета усилено ревюта и се нахъсвам или не.

Не ми допадат повечето парфюми на Jacques Cavallier, но Алшими е....................сууууупер. Върха в творчеството му според мен.
 Paco Rabanne Ultraviolet  е един от вечните ми парфюми по много лични причини. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз съм си голям фен на Нина също. Харесвам и ползвам и Boucheron Trouble. За Jean Paul Gaultier Classique съм говорила много и все с удоволствие и голяма привързаност. Секси аромат.
Наскоро пробвах и Yves Rocher So Elixir, които не ми допада защото ми идва прекалено сладък и доста плосък.
Обаче харесвам.Yves Rocher Tendre Jasmin.
Синема и Серпентин обаче са ми супер неприятни парфюми.

# 33
Леле Мимс, казвай къде да го поръчвам! Само хубаво чувам, а си нямам такъв стил парфюм, чудех се за Орхидеята, но нещо не можем да се разберем с нея на 100%.

Хм, не го поръчвай без тест, определено е труден и странен.
Аз лично никакви ванилии не усещам. Само пипер, тъничка нишка тамян и студена, ледена орхидея. Ароматът е уникален, неповторим. Не може да бъде сбъркан с друг. Прилича на кашмира на ДК, но е много по фин и стилен. Кашмирът за мен е с много необработен тамян и канела. За него бях чувала, че мирише на кока-кола и съм напълно съгласна. Ню е по-изискан, с по-богато развитие и много, много по-интересен за мен.
И никак, ама никак не прилича на Черната орхидея. Тя е сладка и гъста като сироп. Докато Ню е по-скоро шведска горчивка - парфюм без никаква сладост. Това за ЕДП.
В ЕДТ има по-засилено присъствие на цветя в базата и това го-прави по-лесен, но съвсем малко по-лесен за харесване.
Направо място не мога да си намеря, като се сетя, че не го произвеждат вече. Трябва да се запася, иначе ще умрЪ.

Мимс  bouquet  bouquet

# 34
Хм, за мен Ну едп и Кашмирът си приличат само по дух, но не и по конкретно усещане  Sunglasses

# 35
Имала съм  много от неговите творения  парфюмни,но върли любимци от  са ми:Nu едп,Initial(леле колко го оби4аааам),Еlle,
Адски много ми се иска да пробвам Vocalise by Shiseido ,пак на Кавалие,но за съжаление е много трудно откриваем.Може ли някоя от вас която го е душила да напише туй-онуй за него! PraynigЩе се пръсна от любопитство!

# 36
Вoucheron Trouble (for her)
Cartier Pasha de Cartier (for him)
Jean Paul Gaultier Classique (for her)
Lancome Poeme (for her)
Nina Ricci Nina (for her)
Rochas Absolu (for her)
Yves Saint Laurent Cinema (for her)
Yves Saint Laurent Nu (for her)
Yves Saint Laurent Nu Eau de Toilette (for her)

прекрасни мои любимци /е, някои повече, други - по-малко  Mr. Green/! само Пашата нямам, но то е защото не успявам да убедя половинката да ползва парфюм  Mr. Green

Напоследък само ви чета тайно, че нямам време, но да знаете, че сте "виновни" за покупка на виал на Прада Интенс плюс един 50 мл бял Трусарди, това от преди малко  Laughing. А като се сетих от описанието на Мимс колко обичам Ню... май пак ще сте виновни.

чудесни покупки, недей да се колебаеш за Ну  Party

# 37
Хм, за мен Ну едп и Кашмирът си приличат само по дух, но не и по конкретно усещане  Sunglasses
Благодаря bowuu
Това изказване е в състояние,да ми спести малко пари,щото духчето от Кашмира ми е най-най-най и май не искам друго за сега Flutter
Иначе Мимс е права за студенината,която излъчва,но то на мен това си ми е дадено от природата и хората,които не ме познават остават с точно това впечатление,тъй че си е в пълен синхрон с излъчването ми Mr. Green

# 38
Алекс, супер че те виждам тук  Hug, моля те кажи ми нещичко за Dune на Dior  Praynig

# 39
  • Варна

И никак, ама никак не прилича на Черната орхидея. Тя е сладка и гъста като сироп. Докато Ню е по-скоро шведска горчивка - парфюм без никаква сладост. Това за ЕДП.

Когато за първи път помирисах Орхидеята, веднага ме препрати към Ню  Simple Smile

Твърде различни са като усещане и трите, които сравних, просто намирам нещо, което по някакъв начин ми ги свързва.

# 40
Благодаря bowuu
Това изказване е в състояние,да ми спести малко пари,щото духчето от Кашмира ми е най-най-най и май не искам друго за сега Flutter

тогава си вземи едно едт - то също е прекрасно и е доста по-нежно, макар и пиперено-цветно  Mr. Green

# 41
  • Варна
Гага, защо не го пробваш в някоя парфюмерия? Очевидно нашите ревюта не са ти достатъчни  Wink

# 42
Дюн не ми допада  Whistling

# 43
Gagа, аз мисля противно на супер добрите мнения за Дюн, че той няма да ти хареса. Има го навсякъде за проба, най-добре сама виж. Пишеш, че си в парфюмна апатия, а този не вади от такава според мен. Майка ми го е носила дълги години и на мен лично не ми допада, защото ми е много омръзнал.

Писала съм едновременно с другите момичета. Hug

# 44
И аз горещо препоръчвам проба, защото според мен точно Дюн може да те разочарова. Не е нещо, което ще те удари в земята.

Общи условия

Активация на акаунт