Клуб "Парфюмен Ценител" 32 - Nose: Jacques Cavallier

• 34 493
  • 645
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Gagа,  Пишеш, че си в парфюмна апатия, а този не вади от такава според мен.

Абсолютно така мисля и аз  Peace
Дюн е хубав парфюм, но не е еуфоричен, не знам колко би свършил работа при вадене от апатия. Той е спокоен и гладък, а аз доколкото разбирам, имаш нужда от нещо, което да те взриви. Не е Дюн.

# 46
Хм, за мен Ну едп и Кашмирът си приличат само по дух, но не и по конкретно усещане  Sunglasses
Благодаря bowuu
Това изказване е в състояние,да ми спести малко пари,щото духчето от Кашмира ми е най-най-най и май не искам друго за сега Flutter

тогава си вземи едно едт - то също е прекрасно и е доста по-нежно, макар и пиперено-цветно  Mr. Green
Да бе да,ще съм като тортичка  Joy аз тъкмо заглеждах Л на Лолита и се чудя дали,да не я пращам в размените newsm78,че не съм я носила от 2 години,но пък бутилчето много ме радва Thinking

# 47
като тортичка с Ну едт - никога  Mr. Green
нищо общо с Л

# 48
като тортичка с Ну едт - никога  Mr. Green
нищо общо с Л
Абсолютно! Mr. Green

# 49
Хм, за мен Ну едп и Кашмирът си приличат само по дух, но не и по конкретно усещане  Sunglasses

Точно така.

Що се отнася до Дюн, както някой беше казал, имам ужасяващи спомени от имитацииите му пред 90-те. Тогава сякаш всички около мен носеха само Дюн, Амариж, Венеция и Рома на Лаура Биаджоти. Ама наливни.  Tired Това трайно ме отврати от тях. И докато Амариж много ме очарова наскоро, с Дюн не беше така. Лъхна ме с пълна сила задушаващата цветно-зелена нотка, която така добре са нацелили в имитациите. Издразни ме. Не го харесах. По-нататък пак ще го пробвам, но няма да е скоро.
Като цяло забелязвам, че нямам тръпка към Диор. Харесвам малко негови аромати, а и тях ги гледам само по витрините. Някак нямам достатъчен импулс за притежание. Може би само за мъжкия Диор Ом, ама него си го имаме вкъщи, де.

# 50
  • Варна
Е как като тортичка с Ню едт, няма такова нещо!
Аз харесвам повече едп, но с огромна радост бих приютила едно едт, ако ми падне, като се има предвид, че ще става все по-рядък.

# 51
Аз не казвам,че имат нещо общо  Naughty
Ама Ню ЕДТ много ми сладнееше на мен,една ванилия надушвах  Crossing Arms/гледам чак съм си подарила пробичката и не помня дори на кого/,та затова...иначе са си съвършено различни аромати

# 52
само ванилията ли надуши?  Shocked
сладка?  Shocked

# 53
Адски много ми се иска да пробвам Vocalise by Shiseido ,пак на Кавалие,но за съжаление е много трудно откриваем.Може ли някоя от вас която го е душила да напише туй-онуй за него! PraynigЩе се пръсна от любопитство!
И аз съм любопитна за този от много отдавна, но той е практически неоткриваем.

# 54
Имам няколко парфюма създадени от Жак Кавалие.
Boucheron Initial-много,много любим Heart Eyes,особенно във вариант ЕДП.
Yves Saint Laurent Cinema-също много си го харесвам и нося с удоволствие ,през всички сезони Peace.
Lancome Poeme-много класа,красота и женственост Crazy.
Jean Paul Gaultier Classique-имам от скоро едно 20мл. флаконче.Не знам още, харесвам ли го или не newsm78!?Пръскам си го,но понякога ми идва в повече.Нещо в парфюмите на Готие ме дразни,понякога.Все се питам ,коя е тази нотка newsm78.
Nina Ricci Nina-хубаво и сладко-плодово.Приятно ми е да си го пръскам в почивните дни.Носи ми настроение и спокойствие.
Rochas Absolu-към този също изпитвам смесени чувства.Понякога ми харесва,понякога не.Получих и главоболие,един път когато се бях поляла,като за световно с него.От тогава внимавам с количеството.Ако не бъркам в него имаше тамян.От парфюми с тамян понякога ми става Sick.

Благодарности на Денси  bouquet!Темата е чудесна,както винаги Hug!

# 55
само ванилията ли надуши?  Shocked
сладка?  Shocked
Първите два пъти не,ама вече нямам спомени какво беше,но от пробата ме заля една сладост и тотално ме отказа,да го мъча,кво толкова един дерт по-малко Flutter Щом на цена 30лв/30мл не се изкуших Crossing Arms ,ама вече го няма иначе бих помогнала на някой Rolling Eyes

# 56
Щом на цена 30лв/30мл не се изкуших Crossing Arms

грехота!  Laughing

# 57
Щом на цена 30лв/30мл не се изкуших Crossing Arms

грехота!  Laughing
Тъй си е  Laughing,ама не ми се мислят глупости от рода на сега ще го взема и ще го пусна в размените,нямам и време за тия неща Thinking

# 58
  • Boston, MA
Чакам си и Прада-та, и Трусарди-то.  Grinning Да видим дали и Ню ще чакам скоро.

# 59
Мимс ли искаше Москино Кутюр newsm78 има го в размените Peace

Общи условия

Активация на акаунт