Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 495
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро и от мен Simple Smile
Бейби, радвам се, че си на линия и вече си добре - чудото става, когато вярваш в него, а ти много добре знаеш тази истина!
Много силни прегръдки Hug
Айде днес бъдете активни, щот са ви пердаша Naughty. А гледам няма никаква активност и за среща - абе я се стегнете , бе...чакам с кафето да решите!

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 08:04 от Гея

# 526
Мдааа, активни ще сме, днес няма гости или може би ще има, но от вчерашното гости остана толкова ядене, че само една салата ще трябва да метна довечера, ако случайно гостите решат да дойдат или по-скоро Драго да им се обади.
Тази седмица сме на програма максимум, ама така е, с този бебешок с никой не се виждаме и хората се сърдят, което е горе-долу нормално, ама се предадох вече. Нито по-голям ще стане, нито ще ми е по-леко с други хора, да си минават от реда.

Бела, Бела, Бела, бива ли така за едни пари да се скапеш толкова.
За 8-ми март получих от двата броя родители прилична сума да си купя нещо, ама досега вече два пъти парите заминават за всекидневни нужди и после по заплатено време биват възстановени и пак така после. Само си знам, че имам едни пари за мен, ама всъщност ги няма  hahaha.Добре, че поне спряха да ме питат, какво си купи и избра ли си нещо. Ей го на сега пак чета за лятото Албена с какви ниски цени избухнала, ама дали или по-скоро няма да ме огрее, а как ми се ходи на почивка на плаж на море. Все си казвам ние сме на морето, защо да давам 1000 лева само да спя в чужда стая. Ще ходим пак на планина ние, ама да видим кога ще стане номера.

Мацки тоя фейс бук голяма работа, от известно време голямо шпиониране му правя. Видях си колеги от университета, някои толкова променени, други изобщо, ходили хората обикаляли света, супер им се радвам. Ей така на улицата, ако се видим изобщо няма да се познаем, а така снимки, снимки, кой с по две деца, кой сменил гадже, жена, мъж.

Друго какво, сега не се сещам. Боб мрънка ставам за известно време.

# 527
Бела, Бела, Бела, бива ли така за едни пари да се скапеш толкова.
Абе,Наде,опитвам се да бъда над тия неща...понякога успявам,понякога тц!
не бях се скапала чак толкова,но достатъчно... Joy
я кажи ти как си в facebook-а,че да те добавим! Flutter

# 528
и 'кво ся...ще мълчим ли? Crossing Arms

# 529
Ко сега върнахме се в старите рамки- Бела, аз, Бела, аз...................
Face book-a Nadejda Ivanova

# 530
Ко сега върнахме се в старите рамки- Бела, аз, Бела, аз...................
Face book-a Nadejda Ivanova
нещо ме забравя тая Надежда.....и аз съм тук....и не мълча

# 531
да бе да, добре че те пропуснах умишлено, че да се отбележиш.
Абе ей някой няма ли кънекшън с Надинка.............

# 532
да бе да, добре че те пропуснах умишлено, че да се отбележиш.
Абе ей някой няма ли кънекшън с Надинка.............
Нямам никаква конекция с нея. Ама я бях видяла у фейса. Там е активна.

# 533
"конекция"  Joy Joy Joy
и аз я констатирам,като присъствие у фейса
Flutter

хайде,предложете тема за разговор или аз да мисля Thinking!

# 534
  • Варна, България
Привет, дружина!
Виждам да прехвърчат камънаци от една градинка в друга в стил кой е по- по- най - по писане.
 Mr. Green
И аз да се разпиша.
Тук хиляда задачки, но ми е едно ваканционно.
Организирам за 3 и 4 юли семинар на зелено и се ровя из нета.
Освен това установих, че имам ехееееееееееее 34 работни дни отпуск и планирам как да ги оползотворя, че ще имаме в началото на август лятна школа.
Говорих с шефка кога мога да съм аут. Размечтах се... И все ми се привиждат зелени поляни, гори тилилейски и едно скромно басейнче  Wink
Дилянче, радвам се, че днес си по- усмихната! Пустите му пари, гадна работа!  #2gunfire
Светлушке, как си? В очакване, а?  Wink
Плами,  Hug, много ми харесаха спомените.

Снощи Сами ме уби, приготвям го за лягане и той:
"Мамо, много момичета искат да се омъжат за мен, защото съм симпатичен и страхотен"  bowuu
Сега Бела е наред.
Преди много искал да се ожени за нея, но тя била женена за Борис. Вече е негова.   hahaha

# 535
Погледнете следната картинка … какво виждате?

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 15:59 от bella_

# 536
Ми newsm78 - един е опънал една изодзадзе newsm78

# 537
анджак и аз същото виждам

Мили мой красавици, зарязвам ви, ей тъй на, изоставям ви, с бебешока си бием камшика, палим гумите и други такива екстри.

Айде и да ни ривете мноо за мен.

# 538
  • Варна, България
И аз виждам същото...

# 539
Аз пък виждам и делфини  Thinking
Ха добре заварили... ей при мен пак навалици от хора, не мога едно здравейте да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт