Влюбена съм в друг!

• 38 907
  • 227
  •   1
Отговори
# 165
А напълно подкрепям Servallan, че и "майката е човек"!
Не може да се изисква от която и да е жена да се насилва сексуално да бъде с мъж когото не желае, независимо колоко добър е той!

smile3501 smile3501 smile3501

Защо само за жена? Мъжете не са ли хора? Само, че ако той не иска да прави секс с жена, независимо колко добра е тя, такава помия ще се излее върху главата му, особено тука в този форум, че не ми се мисли.  Twisted Evil И освен това ще бъде разделен от детето си.

Според мен е справедливо, ако оставяш някого заради личните вълнения на сърцето си и той е добър баща и иска и обича детето си да си готова да платиш цената да си "седмична майка". Детето да остане да живее при бащата.

# 166
  • София
Тъй като авторката се отказа да пише повече в темата мога да си задам един въпрос, който винаги ми изниква в подобни теми:
Бащата на детето няма ли глас в цялата ситуация? Ако той иска да живее с бебето? Какво се прави в такъв случай. Да речем, че той не иска раздяла, харесва му в семейството, обаче жената е влюбена в друг, решава да е щастлива и го лишава от това да живее с детето си? Колко жени биха последвали новата си тръпка, обаче да оставят детето при бащата? Той може да го иска? Не е той инициатора с новите любови? Как според вас е честно да се постъпи в такива ситуации?  Thinking

Има някаква неписана справедливост,според мен.Жената е тази,която износва бебето,тя го ражда,тя го кърми,тя е много по-отдадена и саможертвена по отношение на него.И то си върви в комплект с мама.Така е отредила природата Wink.
Чакай сега. Това, че една жена износва и ражда дете не я прави майка. Масово не ги и кърмят, за да не са вързани на всеки 3 часа или на всяко проплкаване, а за отдадена и саможертвена въобще не ми се говори. Историята и форума познават много оборващи теорията ти теми.
Има много бащи, които са в пъти по-отдадени на децата си, от износилите ги жени. Но само, защото биологически е нвъзможно бащата да го износи и роди детето си върви в комплект с "мама", хич не ми се струва справедлива тази "неписана справедливост".

# 167
  • София
Паси, абе не прочетох той да не я желае...мъжо й....и да се самоизнасилва. hahaha
Тук нали темата не е кой кога е длъжен и с кого насила? Просто написаното от Пасифлора за мен е много важно като цяло...Един мъж насила секс няма как да прави, докато жената не е така "защитена" в този смисъл, от устройството на физиката си..... Ама това е друга тема....
И аз като цяло съм изкривена  - трудно бих защитила мъж.... Mr. Green

# 168
Е,то е ясно че винаги има.Но да не би мъжете като цяло да са по-саможертвени и отдадени на децата си!?

# 169
Е,то е ясно че винаги има.Но да не би мъжете като цяло да са по-саможертвени и отдадени на децата си!?
Аз май познавам повече такива случаи,отколкото обратните. Майките не са това,което бяха/са били....

# 170
Аз май познавам повече такива случаи,отколкото обратните. Майките не са това,което бяха/са били....

Е,хайде сега...Май или да!?

# 171

Особено пък в случай, че жена ражда дете изобщо не сигурна дали обича мъжа, от когото ражда, пък после се впуска във вълнения и дирене на лично щастие с оправданието, че само лично удовлетворена и щастлива жена би била добра майка , направо от най само жертвените са.  Laughing

# 172

Да!
Познавам една женица,има дъщеря на 10 години. Еми жената е разведена,детето живее с нея,но тя е влюбена в един галфон и това дете едва ли не й е в тежест. А бащата има желание да си гледа детето,но майката е твърдо решена,че на детенцето му е по-добре с нея. Практически това дете живее на самотек. Ходи на училище,учи си само уроците,само си прави обяд и вечеря,никой не сяда да му помогне,а събота и неделя,когато мама почива,вместо да прекарва време с нея,удобно я праща при баба и дядо да си я гледат те.
Имам и други примери,но този ми е най-грозния и за мен тази жена грам уважение не заслужава,нито правото изобщо да има деца!

# 173
Е,сега пак се върнахте към случай,нали по принцип беше?А от къде сте сигурни,че той я е обичал,правейки бебето,или че още я обича?

# 174

Да!
Познавам една женица,има дъщеря на 10 години. Еми жената е разведена,детето живее с нея,но тя е влюбена в един галфон и това дете едва ли не й е в тежест. А бащата има желание да си гледа детето,но майката е твърдо решена,че на детенцето му е по-добре с нея. Практически това дете живее на самотек. Ходи на училище,учи си само уроците,само си прави обяд и вечеря,никой не сяда да му помогне,а събота и неделя,когато мама почива,вместо да прекарва време с нея,удобно я праща при баба и дядо да си я гледат те.
Имам и други примери,но този ми е най-грозния и за мен тази жена грам уважение не заслужава,нито правото изобщо да има деца!

Ама стига с това-познавам една....ми много ясно,вече ми омръзна да повтарям-изключения винаги има.Но pasinet,питаше по принцип,та смятам по принцип означава в общият случай.Жената или мъжа-кой е по-отговорен за детето?

# 175
Ами ок,познавам много,тази просто дадох за най-краен пример. И това е човек,който познавам много добре и колкото и да му обясняваш,че не е редно,че това дете има нужда от майка си,то винаги излиза с оправданието "в момента работата ми е по-важна",а за мъжа в живота й няма да коментирам даже.
А отговор по принцип не мисля,че може да се даде,тъй като никоя от нас не е наясно какво е във всички семейства. Обикновенно съдим по себе си и познатите си. Аз от този форум да речем мога да кажа,че в общия случай майката е по-отговорна,но това е само на думи казани от хора,които не познавам.

# 176
  • София
Е,сега пак се върнахте към случай,нали по принцип беше?А от къде сте сигурни,че той я е обичал,правейки бебето,или че още я обича?
Когато и двамат не се обичат и са направили бебе има само едно решени (при липс на медицински пречки,проблеми и показатели) и то е аборт. Всичко друго е гавра с нероденето все още дете.
А да не би жените като цяло да са по-саможертвени и отдадени на децата си?!
Напоследък майките хич не ми изглеждат саможертвени...

# 177
Защо пък тя да не го е обичала?Пък и може и другият вече да е обикнала.Смятам,че човек може едновременно да обича двама човека,всеки от тях да задоволява различни потребности,но нито един всичките.и постеленно мъжът й е спрял да запълва тези,които е запълвал,защото тя вече му е вързана,имат дете,а другият обратно.

Да,абсолютно смятам,че майката е тази,която е по-отдадена,по-загрижена,по-отговорна,по-саможертвена...за детето си и винаги ще бъде така.

# 178
Дано млада мама да е достатъчно саможертвена и отговорна и да отгледа детето си с много любов , дори и с друг човек до себе си , за да не стане детето жертва накрая.Аз самата съм дете на "саможертвена майка" и до сега неразбирам жертвите , които тя е направила за мене.

# 179
Дано млада мама да е достатъчно саможертвена и отговорна и да отгледа детето си с много любов , дори и с друг човек до себе си , за да не стане детето жертва накрая.Аз самата съм дете на "саможертвена майка" и до сега неразбирам жертвите , които тя е направила за мене.

Възможно е,на майка ти да не са й се получили нещата,така както ги е планувала.Само предполагам Peace.

Общи условия

Активация на акаунт