True Blood(Истинска кръв)-Цирка няма спирка- 16 тема

• 15 104
  • 728
  •   1
Отговори
# 675

Хленчещото същество е Сукито,пояснявам,макар да съм сигурна ,че си разбрала от 1 дума Peace
 поради вълненията около някои неподходящи за твоите деликатни  уши писания,може и да си пропуснала.Разбирам HugТрайкова удобно си замълча Whistling,за да не се наложи после евентуално да върне услуга  Mr. Green
що бе Ир мен ми се вижда тамън деликатен.И да знайш не съм заслепена от разни романтики и любови Whistling

Аа, ясно!  Mr. Green

Хич не е деликатен, китката му е колкото моя глезен. Heart Eyes А че ръцете са деликатни...там няма да коментирам, че ще навлезем в спор с Трайкова, чии по-хубави  Sunglasses Ох, какви мисли ми докара, докато ти отговоря...  Embarassed

# 676
Не ти ли хареса почерпката?Виж само колко невинно гледа? Laughing
Как съм пропуснала ThinkingСигурно ще да е покрай вълненията около Джентълмена
Ми те много хубав го направили . Crossing ArmsСигурно са го минали през фотошопа.Чак толкоз убав не е
Бре четам  писанията  ни с мъжо и взех да се издигам очите му,че и в моите.Вика покрай тез ДАМИ и ТИ ще се извъдиш поетеса hahaha Joy
,,деликатни уши''.,китки и пр

# 677
Не ти ли хареса почерпката?Виж само колко невинно гледа? Laughing
Как съм пропуснала ThinkingСигурно ще да е покрай вълненията около Джентълмена
Ми те много хубав го направили . Crossing ArmsСигурно са го минали през фотошопа.Чак толкоз убав не е
Бре четам  писанията  ни с мъжо и взех да се издигам очите му,че и в моите.Вика покрай тез ДАМИ и ТИ ще се извъдиш поетеса hahaha Joy
,,деликатни уши''.,китки и пр

hahaha Тва е много поетично, наистина! Ама, Танче, ти си си поетеса, но пишеш не в строфи, а в прозаичен ред.  Wink

Мик не е фотошопнат, де, ти пък! Той така си гледа от време на време, леко дебилно  Mr. Green Ей, кви вълнения настъпиха покрай 'мършавия и никаквия' (пу, настръхнах като го написах)...

Аз съм към лека нощ заформяща се, бавно и плавно. Лека, Танче, че като гледам само ти си тук  wavey

# 678
Не разбрах кой искал да ни затрие темата???Че то ако не сме ние...само турските сериали ще са топ...
Като видях мик сейнт...Трайкова-гледали го в онзи филм,дето ти виках,че е по хавлия с Кейт Бекинсейл?
Ааа не споделят отзиви от шведските вампири...

Моля яко някой научи кога излиза книга 3 да сподели...че тези книги взеха да ме обсебват.

# 679
Като видях мик сейнт...Трайкова-гледали го в онзи филм,дето ти виках,че е по хавлия с Кейт Бекинсейл?
Ааа не споделят отзиви от шведските вампири...

И по-добре,че аз не съм толкова великодушна като Командира Naughty Веднага щях да им обявя война Twisted Evil
Относно филма-още не Embarassed Но сега го тегля и утре вероятно ще го изгледам Peace

# 680
  • Срещу планината:)
 hahaha Бабата на Суки е голяма скица
"Да си изкарате добре и да не пиете  много"
"Няма госпожо" -казва Бил hahaha
Сега като се замисля,вампирите няма шанс да ги арестуват за шофиране в нетрезво състояние  Drunk

Стигнах дето са във "Вамптазия" и как вътре имало снимки на актьори които са играли вампири  Joy, дали са сложили и мосю Великолепни  Thinking

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 22:54 от R_Dew

# 681
# 682
Добро утро
Бре той Микито наистина гледа сякаш разбира за кво иде реч,пък е видно,че съвсем не вдява Mr. GreenКак не съм го забелязала?Ми как да го забележа.Раз сеяна съм. ooooh!Аз гледам него пък си представям Дамянчо.Е сега я втасах.Още от сутринта ме налягат разни мисли Embarassed Wink

http://vbox7.com/play:ae3414f4

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 08:41 от tanq 70

# 683
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug
Танче,мерси за кафето.
Чек те сега да ви кажа какво сънувах.
Не съм сънувала цяла седмица ма снищи го направих ма какво сънувам:
Гледам от време на време по Фиеста тиви един готвач Дейвид Роко се казва.
Та го сънувам него,че ми е мъж и ми готви.
Той ми готви цяла нощ а аз му висях на врата и през цялото време го миришех и
му казвах,че го обичам. Crazy
Ма толкова хубаво миришеше,че нямам думи ви казвам.
Толкова реално миришещ сън не съм имала. Crazy
Като се събудих още усещах миризмата и направо съм в чуденка от себе си. Crazy
Луда работа е мойто.

# 684
Да знайш Зисче покрай тез вампири си прихванала някои навици Wink
Е днес тъкмо с настроение ще развъртиш черпака.Да му мислят тез дето стъпват на криво Wink

# 685
Добро утрооо!

Леле, Зис, ти верно си добре. Ама пък хубаво си си прекарала нощта поне; като се събуди не беше ли гладна?  Mr. Green

# 686
  • гр.София-Красна поляна
Добро утрооо!

Леле, Зис, ти верно си добре. Ама пък хубаво си си прекарала нощта поне; като се събуди не беше ли гладна?  Mr. Green
Като се събудих исках още да го мириша.
Ма много хубаво миришеше тоз човек ви казвам биииии. Crazy

# 687
Зиска,егати кулинарния сън дето си го имала Mr. Green

# 688
  • Срещу планината:)
Привет,

hahaha Зис ти си си легнала гладна.

# 689
Да ви питам снощи по кинемакс попаднах на един филм с Пета Уилсън/само нея познах/Другите герои колкото и да се напрягах не можах да се сетя за тях.Та проследяваше живота на американския боксьор Джо Луис и Макс Шлеминг.Ако знаете как се  казва пишете.Хванах го от средата.Прецъквам каналите и по едно време - ShockedХитлер се кипри от ТВ.вИКАМ СИ  ТУЙ ЩЕ ДА Е ИНТЕРЕСНО ЗА 2 СВЕТОВНА война ще е .Наистина се  оказа така.Много интересно се проследява живота на двамата боксьори по време на войната
Да ядол и се кекс Wink Grinning

Общи условия

Активация на акаунт