True Blood(Истинска кръв)-Цирка няма спирка- 16 тема

• 15 109
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • гр.София-Красна поляна
Те не могат да оценят таз красота вампирска,таз бледост на мъртвец newsm53
Тез очи закръвнени и зъбки издължени,ах. Heart Eyes

Хей момиче ти човешко
си в голяма грешка.

Вампир да те уапе за врата и
кекс ще искаш до сутринта.

# 661
Thinking Не мисля да ги дразня,мисля че и те са над тез неща като теб. Нали си видяла онзи материал наречен Алилуя  Wink Така,че няма какво да говорим.

О, дълбоко се съмнявам, хаха, не на последно място именно заради въпросния материал  Mr. Green

Те не могат да оценят таз красота вампирска,таз бледост на мъртвец newsm53
Тез очи закръвнени и зъбки издължени,ах. Heart Eyes

Хей момиче ти човешко
си в голяма грешка.

Вампир да те уапе за врата и
кекс ще искаш до сутринта.

Ох, бе, Зисо, беее!  hahaha hahaha

# 662
  • гр.София-Красна поляна
 Mr. Green Тъй де,не съм ли права би?
Нищо не разбират те,нищо.

# 663
Ма разбира се, че си права, би! Ма найш колко ми дреме, аз не само кат вампир го обичам, би! Laughing

ПП Не Мишо Крика, а Митьо. Мога ли да помня и аз таквиз секси имена  Joy

# 664
  • гр.София-Красна поляна
Ай,па Крика ми е толкова секси,че нямам думи. ooooh!

# 665
Ай,па Крика ми е толкова секси,че нямам думи. ooooh!

Е да де, колкото е противен Джентълмена, толкова е секси Крика Mr. Green

Лелей, сега ми се прищя да ги налазя в литературния клуб и да ги омахам едно хубаво  Twisted Evil

ПП Налазих за малко темата там ... Да се правят на интелигентни, не ми пречи  Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 18:01 от ИрПуц

# 666
  • гр.София-Красна поляна
Ха ха, Пуци и кво?
Викаш струи интелигнетност от тях а?

# 667
Ха ха, Пуци и кво?

Ми не четох подробно, да ти кажа, ама... авторката на скандалния цитат е възприела кърменето като начин на живот, което ме потриса, честно казано. Оттам нататък не иска да коментирам, че ше ни ударят катинара за злоба и мнителност...

Глейте, начи, зарад вас още не съм се наместила в литературната тема, да ръся филологическа мъдрост!  Mr. Green

# 668
  • гр.София-Красна поляна
Ха ха, Пуци и кво?

Ми не четох подробно, да ти кажа, ама... авторката на скандалния цитат е възприела кърменето като начин на живот, което ме потриса, честно казано. Оттам нататък не иска да коментирам, че ше ни ударят катинара за злоба и мнителност...

Глейте, начи, зарад вас още не съм се наместила в литературната тема, да ръся филологическа мъдрост!  Mr. Green
Ох,бе Пуци. hahaha hahaha
Що тъй дребно си писала би,едва го разчетох.
Ми то и аз мога да ида в литературния.
Виж какви възвишени стихове ми идат от гор.
Ше ги шашна сите там.

# 669

.За Джентълмена-ми то и аз не го харесвам като визия/само очите му Hug,на черното не мога да кажа бяло/.Ма да го опиша тъй?Аз примерно ,мисля и повечето девойки харесват персонажа във филма.То е ясно,че да обиколим земното кълбо такъв перфектен отвсякъде не може открием.И още повече в тази епоха в която е живял /преди да стане вампир/това е еталон за мъжка красота.А накой да си изкриви душата ако не е така.Високи,стройни с финни глезени и ръце-през тези години така са виждали красотата/особенно при синьокръвните/.Я някой да се роди по-якичък и почват да оглеждат с подозрение. Wink Mr. Green
 Winkто между другото и аз писах няколко пъти там,но дето вика Командира ,много са интелигентни там. HugПък аз съм с афинитет относно разни литературни писания.Виж тук и да не знам кво искам да кажа от първа дума ме разбирате- кой както му е удобно Wink
Нортманова относно'' проблематиката'' на Суки и на теб ще услужа,не само на Комптанова Wink
Между другото и Дю и тя пише там Hug
п.п.

защо  да ни затрият хубавата темичка.никой не закачаме или съм в грашка? Thinking

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 20:41 от tanq 70

# 670
Попрескочих някоя страница..ама ми пуши главата...мъжа замина,детето болно,аз още съм на работа...след малко се прибирам и почвам ракиите Mr. Green

# 671
Нортманова относно'' проблематиката'' на Суки и на теб ще услужа,не само на Комптанова Wink
отивам да видя защо искат да ни затрият хубавата темичка.никой не закачаме или съм в грашка? Thinking

Амииии,мерси за инициативата,к'во друго да кажа   bouquet  Ще те черпя един.......Мик Сейнт Джон,че е най-безопасно Wink

# 672
Танче, мила, аз те схванах от първо четене.   bouquet Ама Той не е нито с фини глезени, нито с фини...китки, сиреч, с едър кокал е. Ръцете, че са фини, фини са, свири ти на пиано 20 години и твойте шса фини.  Wink Баси, как излъгах, на него просто повечето части, които могат да се нарекат 'дълги', са дълги (и пухкави, имам предвид краката). И това навява мисли, разбира се  smile3544 Спрете ме!!!

Какъв е казуса с проблематиката на Суки, извинете, че май съм пропуснала.

Попрескочих някоя страница..ама ми пуши главата...мъжа замина,детето болно,аз още съм на работа...след малко се прибирам и почвам ракиите Mr. Green
Drunk
Почвай, Ками и детето бързо да се оправя!

# 673

вечно хленчещо жално за кокалче/финанси/. ooooh!Що не вземе мен да не цани да и оправя проблематиката барабар с нея.  PeaceWhistlingПосле пък някой хора не моят ми се отплати за услугата  Whistling
Хленчещото същество е Сукито,пояснявам,макар да съм сигурна ,че си разбрала от 1 дума Peace
 поради вълненията около някои неподходящи за твоите деликатни  уши писания,може и да си пропуснала.Разбирам HugТрайкова удобно си замълча Whistling,за да не се наложи после евентуално да върне услуга  Mr. Green
що бе Ир мен ми се вижда тамън деликатен.И да знайш не съм заслепена от разни романтики и любови Whistling

# 674
Трайкова удобно си замълча Whistling,за да не се наложи после евентуално да върне услуга  Mr. Green

Танче,с теб винаги се чувствам все едно вървя върху тънък лед,та затова съм тъй внимателна и деликатна Wink Не ти ли хареса почерпката?Виж само колко невинно гледа? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт