True Blood(Истинска кръв)-Цирка няма спирка- 16 тема

• 15 098
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Бре, бре, бре! Ама на какво точно миришеше, на сладко или на солено?  Laughing

# 691
Бре, бре, бре! Ама на какво точно миришеше, на сладко или на солено?  Laughing
Или метлно? Whistling

# 692
  • гр.София-Красна поляна
Бре, бре, бре! Ама на какво точно миришеше, на сладко или на солено?  Laughing
пуци,не мога да го определя бе,много,много хубава миризма.
Ох,ох,ох. Crazy
Как мирише соленото?

# 693
Бре, бре, бре! Ама на какво точно миришеше, на сладко или на солено?  Laughing
пуци,не мога да го определя бе,много,много хубава миризма.
Ох,ох,ох. Crazy
Как мирише соленото?

Хаха, имах предвид на сладкиши или на основни ястия. Много съм впечатлена от тоя ароматен сън.

# 694
 Mr. Green
Във вторник излузах на клуб, понапих се, та вчера бях в реанимация Mr. Green
Моля ви се имаше един мутрафон, с вид на западнал феодал от Прехода, който се опитваше да ме сваля Mr. Green

# 695
# 696
Mr. Green
Във вторник излузах на клуб, понапих се, та вчера бях в реанимация Mr. Green
Моля ви се имаше един мутрафон, с вид на западнал феодал от Прехода, който се опитваше да ме сваля Mr. Green

hahaha Бебс,привличаш като магнит всякакви странни типове! Joy Joy Joy

П.С Абе какво става с Джес? Явно свалката й върви с пълна сила Whistling

# 697
Имаше линк за ранговете,ама тогава тъкмо взех да пиша тук и много бях внимателна откъм засади Mr. Greenи прочие,та не му отдадох подобаващо внимание.Кви са тез публикации,че и 5 ги имам? newsm78

# 698
  • гр.София-Красна поляна
Ха ха Деменц,уби ма. hahaha
И аз съм имала такива случай с разни грозни особи.
Веднъж един ми направи роза от салфетката си и беше написал номера си на листото.
Ама беше един... ooooh! липсваха му 2 предни зъба,ужас.
Пуци,и аз съм много впеатлена от съня си. Wink

# 699
Имаше линк за ранговете,ама тогава тъкмо взех да пиша тук и много бях внимателна откъм засади Mr. Greenи прочие,та не му отдадох подобаващо внимание.Кви са тез публикации,че и 5 ги имам? newsm78

Ето Танче,без засади: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0

# 700
Лелел Зисоу, без два предни зъба, що не му каза да иде да си сложи зъби, и сетне да ти прави рози hahaha
Къде е съня на Пуци бе?Инак съня на Зис много ми хареса, много е реалистичен Heart Eyes
Тоз не беше грозен, ама имаше адски мутренска мутра Sick Някъв феодал, дето му запорирали всичкото имущество данъчните Mr. Green Братовчедка ми вика, не съм била съвсем за изФърляне, въпреки че съм била на възраст Mr. Green Joy

# 701

Ето Танче,без засади: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0
 bouquetЛек ви ден за сеага

# 702
Братовчедка ми вика, не съм била съвсем за изФърляне, въпреки че съм била на възраст Mr. Green Joy

hahaha Страшен комплимент ти е направила Crazy

# 703
  • гр.София-Красна поляна
Лелел Зисоу, без два предни зъба, що не му каза да иде да си сложи зъби, и сетне да ти прави рози hahaha
Къде е съня на Пуци бе?Инак съня на Зис много ми хареса, много е реалистичен Heart Eyes
Тоз не беше грозен, ама имаше адски мутренска мутра Sick Някъв феодал, дето му запорирали всичкото имущество данъчните Mr. Green Братовчедка ми вика, не съм била съвсем за изФърляне, въпреки че съм била на възраст Mr. Green Joy
Беб,аз вече взех да се притеснявам бе,че само такива се лепят. Tired
Баси па не сме още за изхвърляне си мисля та такива да привличаме.

# 704

Ахахахаха, ше ме убиете!  hahaha

Деменц, кой мой сън ти трябва?  Mr. Green

И аз за Джес си помислих, че явно се е отдала на романтика в реални условия  Mr. Green

Зисо, стига и ти! Както хубавите хора не са застраховани срещу лош вкус, така и уродите могат да проявяват добър такъв Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт