True Blood(Истинска кръв)-Цирка няма спирка- 16 тема

• 15 074
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
  • гр.София-Красна поляна
Зисе, що мър? Аз съм по терлици, би  Laughing Да обувам ли чорапите?  newsm78

Танче, тия снимки са у фейса, бре.  Laughing
Ми тъй Като,така ми заръчаха от Кораба Майка.
Да излезете по чорапи и да виодите колко са дълбоки локвите. Mr. Green

# 331
А, значи съм налучкала поне за момъка  Laughing Пак повтарям -пупупу, сладун.

# 332
А, значи съм налучкала поне за момъка  Laughing Пак повтарям -пупупу, сладун.

Аха,на майка си прилича Whistling

# 333
Отивам да храня домочадие/мъжо/
По-късно -пак ще ровя ooooh!

# 334
Трайкова-кой месец е роден баткото,да не са набори с моя?

Ох ...детето ме побърква,мисля,че имам нужда от психолог.Само на мен реве и де инати...и мъжа ми заминава другата седмица и ....съвсем ми се е скофтило.

# 335
Нищо ново под слънцето.Моите и двамата само на нен се опитват да правят номера.А баща им като е вкъщи са като част об мебелировката

# 336
Ками, споко, душа! И с бат` Емо имахме такива проблеми като го пуснах на ясла. Там кротък и послушен, а в къщи - нервни кризи - тръшка се, реве, удря се сам...Но си отминаха от само себе си. Така, че май всички деца минават такива периоди на изумление  Confused

Мноооогооо сори за оф-а  Praynig

# 337

Говори Биг Зиска:Биг Ката и Биг Пуци да излязът да врътнат няколко обиколки на площада
по чуорапи. Mr. Green

hahaha hahaha Е, не! Поради спазми от смех ни мога!

Командирш, мноо ти приляга румънското море, би. Че и на вятъра...как ти се веят къдриците  Heart Eyes Брях и красота  Hug

Кво румънско, бе, Кате, то си нашто!  Sunglasses Вятъра беше със скорост 150 км/с, ма пак гот беше. Мирси, то явно ти си ми циганката  Embarassed

Иии, бат Емо какво купидонченце бил кат малък, у, на кака той!  Hug

# 338
Трайкова-кой месец е роден баткото,да не са набори с моя?

Септември Peace Тези детски истерии са ми много познати,ама откакто оглушах съм много добре Mr. Green

# 339
Наш`то, Румънско - все тая. Кат една морска нимфа си, би, Командирш. Така да любя морето, че все всичко е красота край него. А ти дори навсякъде  newsm53
Трайки  hahaha Ако ти окапят и очите да не виждаш.../недай Боже/ ...Аз къв рев изревах като ми правеше така големия. Спинка си и изведнъж бам на земята и реееев, реееев. И на другия ден на яслата го хвалят къв кротушко, а аз  Shocked Явно си избиват някви емоции, не знам  newsm78

# 340
Е браво Трайкова-и Коцето е септември 2007,че що не пишеш в отчетната да те питам?
Днес рано рано пак ми разклати нервите и сега се лекувам с Изгубени...
Тази вечер повтаряха по фокс серията нали,че в четвъртък я изпуснах,ама май и днес ще я изпусна,че съм на женско парти на диско.

# 341
Добро утро момичета Hug Днес имам адски много работа,може би ще успея да се добера до вас чак довечера Tired

Е браво Трайкова-и Коцето е септември 2007,че що не пишеш в отчетната да те питам?

Хихи,ето още едно общо нещо Laughing Роден е на 07.09 Wink Никога не съм писала в отчетните теми Rolling Eyes Ще ви прегледам  Peace

# 342
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютруууу! Hug

И аз сега да се разпиша,че после като заседне
мъжо на компа и край.

# 343
Добро утро!
Мара Подробната да пита и тя - кои са тези отчетни теми?
Аз снощи наистина сънувах пилци, но нямах щастието да сънувам гарги, а бяха едни опърпани кокошки  Shocked

# 344
Добро утро!
Мара Подробната да пита и тя - кои са тези отчетни теми?

Това са подфорумите на "Майки(бъдещи и настоящи)".Групирани са по различни критерии:по градове,по година на раждане(на децата),съответно-по месеци,очакващи бебе през........месец и т.н

Общи условия

Активация на акаунт