Автоимунен тиреоидит на Хашимото (12)

• 70 540
  • 811
  •   1
Отговори
# 150
Честито и на tonivil, и на niko11! Такива новини, олензих се до уши и даже си припявам из офиса.
 Heart Eyes на всички до крак.

# 151
  • Пловдив
мерси ,мерси,аз си смених името от vavka  с ново,че нашите могат спокойно да ми влизат и да ми четат постовете,и понеже още нищо не съм казала освен на мъжа си разбира се ,не искам да разберат от нета. Simple Smile
а за ТСХ го пуснах вече ,както писах по-горе не е добър 3.95 ще се отчета след два часа.

# 152
niko11, честито и от мен Heart Eyes!!!

Хайде само такива хубави и свежи новини в тази темичка! Много се радвам Heart Eyes

# 153
Tonivil,niko11,честито момичета   bouquet
Лека и спокойна бременност  Hug

# 154
  • София
Ей че хубави новини! Тонивил и Нико - едно голямо честито!   bouquet Пазете се и слагайте розовите очила, вярвайте, че ви предстоят прекрасни 9 месеца! Лека бременност!  Hug

# 155
Лека, безпроблемна и успешна бременност Tonivil и niko11  preggo   bouquet

# 156
Tonivil,niko11 Честитоооо! Все на такива хубави новини да ни върви! Лека и безпроблемна бременност ви желая и нека предсказанията на Клеми все така да се сбъдват Simple Smile  Hug
Да ви споделя една щуротия - явно доста съм се намъчила покрай зимата, защото днес, седейки в обедната почивка на една пейка на слънце видях една калинка и й се зарадвах като малко дете Joy

# 157
Момичета , благодаря ви , аз вярвам , че всичко ще бъде наред . Аз мисля в неделя , когато ще бъде 8-ият ден от закъснението да ида да ме видят и да потвърдят .
niko11 , честито и от мен , прекрасна бременност от все сърце ти желая  Hug

# 158
tonivil, niko11 , честито и от мен, да ви е лека и безпроблемна бременността. Чудесно е, че в тази тема още отначалото имаме две бъдещи майчета.  Simple Smile
 Пожелавам на всички желаещи бебчета да им се сбъдне съкровенното желание тази година - алилуя!   bouquet

# 159
 niko11, честито и на теб Hug

Лека и безпроблемна бременност и на двечките  bouquet

Интересно, колко още ще се похвалят до края на темата? Да вземем да наддаваме ли, що ли Sunglasses

# 160
Здравейте момичета! Да не сте ме забравили LaughingЧЕСТИТО НА  БРЕМЕНИЛКИТЕ!Безпроблемно и леко бременеене и не двете!Чета ви редовно ,но нямам време да пиша,пък и нищо ново около мен.Много се радвам за хубавите новини,дано има още такива !

# 161
  • Пловдив
благодаря на всички и да се връща на желаещите  Hug
минах при ендокринолога,изписа ми като за начало Еутирокс 25мг през ден или всеки ден по 12,5,утре го почвам и ще видим след един месец.
това е засега ,лека вечер Simple Smile

# 162
  • ВАРНА
niko11 Simple Smile

tonivil , niko11 , пазете се и не си мислете за глупости!

# 163
  • София
Честото на бъдещите майки   bouquet

Момичета, аз искам да се оплача. От няколко дни съм много изнервена, направо гневът ми лази по кожата и отново ме болят подмишниците / то от тази болка през мамолог и ендокринолог откриха Хашимото-то/. Пия Еутирокс 50 и имам 1ас при д-р Тодорова на 25-ти. Какво мога да направя дотогава за упокоение...? Имам чувството, че откачам  Sad

# 164
  • София
Честото на бъдещите майки   bouquet

Момичета, аз искам да се оплача. От няколко дни съм много изнервена, направо гневът ми лази по кожата и отново ме болят подмишниците / то от тази болка през мамолог и ендокринолог откриха Хашимото-то/. Пия Еутирокс 50 и имам 1ас при д-р Тодорова на 25-ти. Какво мога да направя дотогава за упокоение...? Имам чувството, че откачам  Sad
пробвай с мента,глог и валериан-при мен помага Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт