Автоимунен тиреоидит на Хашимото (12)

• 70 544
  • 811
  •   1
Отговори
# 135
  • София
В Цибалаб са други.  Laughing
Но все едно, ендокринолога ще каже.  Hug
Стискаме палци и на тебе!  Grinning

# 136
  • Пловдив
Klemy  а колко е изследването в Цибалаб на ТСХ и На ТАТ и МАТ ,
преди една година когато си изследвах хормоните и антителата -беше в Германо българската лаборатория и там ТАТ +МАТ беше 22лв,а сега в Писанец за двете ми взеха 32лв.
 а това за референтните стойности -въпроса мие дали се менят в една и съща лаборатория всеки път?

# 137
  • София
Мисля, че по принцип не се сменят всеки път, но може да се случи да ги сменят.
Мисля че беше 28лв ТАТ+МАТ, погледни им в сайта.  Peace

# 138
  • Пловдив
Klemy  а колко е изследването в Цибалаб на ТСХ и На ТАТ и МАТ ,
преди една година когато си изследвах хормоните и антителата -беше в Германо българската лаборатория и там ТАТ +МАТ беше 22лв,а сега в Писанец за двете ми взеха 32лв.
 а това за референтните стойности -въпроса мие дали се менят в една и съща лаборатория всеки път?
За Пловдив са ми препоръчали Бодимед и Хронолаб. Писанец аз не ги уважавам - много хора съм чувала да се оплакват по различни поводи от нея.
За Бодимед ТСХ беше май 15 лв. и граници - 0,27-4,2 - и отдавна не съм видяла да ги сменят. ТАТ и МАТ са по 16 или 17 лв.
За Хронолаб границите за ТСХ са до 5,5 и това дълго време. Цените, мисля, са същите като в Бодимед, но имаше някакъв надпис, че всяко 5-то изследване на хормон е безплатно. Така и не се възползвах от това.

Tonivil
,честито за   EFP! Klemy, мисля че много скоро ти се сбъдна предсказанието. Сигурно до края на годината и други ще се похвалят.

# 139
  • София
hot pepper , то предсказанието беше за до края на темата. Иначе до края на годината ще чакаме още, разбира се!  Laughing на някой лично съм им обещала.

# 140
Tonivil,честито Peace

# 141
  • Пловдив
аз последните два пъти ходя в Писанец ,защото ми е на 2 минути,иначе и аз съм чела за доста недоволни от нея.

tonivil  честито и от мен,пожелавам ти всичко да е наред Hug

# 142
здравейте. моите резултати на TSH.    4.640 ml U/I -единици.    0,35-5,00  референтни граници.  много ли е малко ли е ?
 eндокриноложката каза ,  че трябва да вдигна мг на еутирокса . newsm78

сега го пия по 75 мг.

# 143
  • София
Ами зависи, anastasiq1. Целиш ли забременяване? По принцип си на горна граница, което не е много добре. Хубаво е да се движи до 2,5 някъде хормона. Но не ти е толкова висок, все пак.  Hug Слушай си лекаря! Peace

# 144
  • Пловдив
имам потвърждение на бременността Simple Smile,видя се сакче,вътре в матката,добре закрепено,доктора каза  да пия само фолиева киселина и след 20 дена пак да ме види,
сега следва другия въпрос -какво ще каже ендокринолога??? newsm78

# 145
Ами зависи, anastasiq1. Целиш ли забременяване? По принцип си на горна граница, което не е много добре. Хубаво е да се движи до 2,5 някъде хормона. Но не ти е толкова висок, все пак.  Hug Слушай си лекаря! Peace
  не. 1 дете ми стига за сега Simple Smile . лекаря каза след 6 месеца пак на контролен и чак тогава ще видим дали да увеличи мг на еутирокса

# 146
niko11,честито!

# 147
  • София
niko11, честито!
Ей, ама много сте изпълнителни! Сега да не се отчете всички до края на темата.  Laughing

# 148
  • София
сега следва другия въпрос -какво ще каже ендокринолога??? newsm78

Честито  Hug
Ендокринолога ще каже да си пуснеш едно ТСХ и ФТ4 Simple Smile и да идеш при него Simple Smile

# 149
  • Пловдив
Браво бе! Пролет пукна и вие... Дъжд от бебета! Честито!

Общи условия

Активация на акаунт