Автоимунен тиреоидит на Хашимото (12)

• 70 470
  • 811
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
птица, абсолютно си права в разсъжденията  PeaceАз също не исках да го пиша, за да не стресираме допълнително Ерота .

# 391
Ново начало, Честит Рожден Ден!
Здраве, щастие, късмет, поне за сто години напред! 

bouquet  bouquet  bouquet

# 392
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен!Бъди жива и здрава, мнооого щастлива и обичана! Tada newsm59От няколко дни звъня на ендото, но днес от личния разбрах ,че е в чужбина и затова никой не ми отговаря и ще си дойде в понеделник, а аз тъкмо ще си направя изследванията и ще отида.Иначе сутринта пих 50мг. ,пък каквото ще да става.Още не мога да усмисля дали съм или  не съм бременна, вече и тестове не ми се правят, все ходя да проверявам дали лелката не е дошла, но вътре в мен нещо казва,че бебе ще има.От 4 теста все с втори бледи чертички се омотах, на гинеколог чак края на другата седмица ще отида LaughingОставям се по течението! HugЦелувки и успешен ден!

# 393
  ianica stefanova   Peace  Пожелавам ти едно хубаво, здраво и сладко бебче!  Peace 
Нищо няма да ти стане като си пила 50  Wink 
Пу, пу! Пиши как върви... Мен няма да ме има седмица, но после искам като се върна да чета добри новини!

# 394
Тревожа се за Ерота. Защо така никаква не се обажда?

# 395
Тук съм  Simple Smile Тъкмо включих  компютъра и успях да ви изчета.
Използвахме хубавото време и след работа досега се разхождахме с детето.

Днес изследвах гликиран хемоглобин и резултатът е 5.7% /рефер.стойности 4.5%-6.3%/
Което мисля е добре,защото изследвам кр.захар през 3 месеца горе-долу и е все около 5-5.5.
След това направих и измерване с глюкомер-сутринта на гладно-резултата е 4.9.
Много са удобни тези машинки,обмислям варианта да си купя.
Ще направя в скоро време и обременяване за да видя какво става с този инсулин.

Да отговоря на Клемито на въпроса за различните метформинови препарати-аз започнах с метформин,после го смених с глюкофаж,но пак ги имам стран.ефекти.Остава Сиофор да пробвам.

Hot pepper,зле съм с диетите  Crazy Все от утре ги почвам,но е крайно време да започна някоя.Иначе съм чувала много хубави отзиви за Зоната.Но май трябва да си купя книгата,без нея не може сигурно.

На Яница пожелавам лека бременност   bouquet

mаgnet_for_happiness,действай смело и постъпи така както ги усещаш нещата  Wink

Ново начало,честит рожден ден   bouquet
Бъди здрава,щастлива,усмихната и много обичана!

И отново благодаря на всички за стиснатите палци   bouquet  bouquet  bouquet

# 396
  • Пловдив
Честит рожден ден и от мен, ново начало, докато не е свършил деня! Дано си изкараш хубаво празника сред любими хора!

# 397
Благодаря на всички за хубавите пожелания! Hug

# 398
  • Пловдив
Честит рожден ден и от мен с закъснение  bouquet

ох  да ви се оплача -незнам от Еутирокса ли е,от пролетта ли е ,от бременността ли е-но ужасно ми е отпуснато,нямам сили ,до следобед ми е все заспало,после се поразсъня ,то пък почва много да ми се яде,вчера следобед изпитвах зверски глад,изядох две препечени филийки с масло и лютеница и още ми се ядеше ,но се спрях.А по принцип от две години откакто отслабнах след първата бременност избягвам да ям хляб,но тези дни това ми е най-сладко-препечени филийки ,кисело,солено изобщо не ми се яде сладко.
тази седмица ще пускам пак хормоните да видим след едно месечно пиене на Еутирокс как са?и ще се оплача и на доктора

# 399
  • София
Здравейте момичета! Резултати още нямам, но ставам все по-дебела. Днес обух дънки, които си купих преди 3 месеца и почти не мога да ги закопчая. Винаги съм била слабичка, а сега съм направо пухкава- пълнея навсякъде- гърди, корем /особено/, дупе, крака. Много кофти се чувствам с тези килограми, да опустее и Хашимотото  #2gunfire #Cussing out!

Ново начало, честит рожден ден!

# 400
Здравейте момичета.
И аз съм една от вас, с Хашимото съм от повече от 10 г, а за лош късмет то се предаде по наследство и на дъщеря ми. Пиша рядко затова не ме познавате, но почти редовно следя темата.Тук съм намирала много полезна информация и много откликващи на чуждите проблеми хора.
За известен период от време нямам редовен Нет и не се знае кога ще имам постоянно. Вчера влязох и изчетох почти всичко пропуснато, но никъде не видях да се коментира назначаването на проф. Ана-Мария Борисова  за министър. Радвам се за нея, жената заслужава високият пост( друг е въпросът какво може да направи, ,,една птичка пролет не прави'', нали? Simple Smile)
Аз и дъщеря ми трябваше да отидем на преглед към края на този или началото на другият месец, какво ще стане с нас сега? Друг лекар ли трябва да търсим, не ми се ще да започваме всичко от начало.
 Някой от пишещите тук има ли ходещ при нея и обаждал ли и се е? Някак си не е честно да ни изостави и да спрем с лечението си по средата. Аз съм сменила двама лекари, но за дъщеря ми тя е първата, а от раз и вкара хормоните в норма. За мен не ми е толкова грижа, но дъщеря ми скоро се омъжи, предстои и забременяване- хубаво е да я следи и контролира състоянието и един и същ лекар.
Благодаря ви,че ме изчетохте. Моля ви, който пише по моят проблем, да ми пише лично съобщение, защото не знам кога ще имам пак възможност да вляза в темата.
Желая ви много слънце в очите и душите, въпреки всичко няма да се предаваме,нали?  bouquet

# 401
nico11, Little Evil,благодаря!

# 402
Кажете какво да правя, прокърви ми ,но незаная дали е цикъл или нещо става. Неделя е , мъжа ми е на път извън Бг., сама съм с детето и съм адски притеснена, нямам сили да шофирам . Да чакам ли до утре? ooooh!

# 403
Ох, аз не съм минавала по този път и не смея да давам съвети, ама аз ако бях на твое място, ако чакам до утре щях да се поболея от притеснение. Ти беше споменла, че лекарят ти се връща утре, може би днес да поискаш съвет от друг лекар, ама вземи някоя приятелка с теб, поне за детенцето да ти помага, де да знам и аз,  newsm78 пиши после какво се случва, стискам палци всичко да е наред.  newsm78

# 404
Кажете какво да правя, прокърви ми ,но незаная дали е цикъл или нещо става. Неделя е ... Да чакам ли до утре? ooooh!

Ianica,  съгласна съм със  Setibeti (а и съм минавала по-този път).   НЕ ЧАКАЙ ДО УТРЕ! В понеделник ще е навалица и може да е късно. Намери начин още днес поне да се консултираш с лекар и по-възможност лежи за по-сигурно, докато изясниш проблема.

Общи условия

Активация на акаунт