Автоимунен тиреоидит на Хашимото (12)

• 70 471
  • 811
  •   1
Отговори
# 405
И аз съм на мнение,че не трябва да чакаш!Отивай на лекар и късмет!

# 406
И от мен късмет newsm10
И най-вече НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ и без паника потърси помощ!
Стискаме ти палци и чакаме да пишеш, че всичко вече е наред Simple Smile
Момичета не видях на първата страница да е написан ендокринолог от Велико Търново.
 Коментирани ли са ендокринолози от този град?

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 14:08 от Sega

# 407
ianica stefanova едни стиснати палци и от мен за късмет, нямам опит и не мога да дам съвет Hug и Честит Рожден Ден на голееми патерички на ново начало с пожелание най-вече за здраве и много любов  bouquet

# 408
  • София
ianica stefanova , късмет и от мен!

# 409
Благодаря на всички ви за подкрепата, но бебето го няма, колкото и да ми е тежко и да немога да се примиря. Тъжно ми е, поплаках.Утешавам се с това че така е трябвало да стане,защото и да се самообвинявами да се съдера от рев нищо няма да върна. Моля се само да сме живи и здрви и всичко ще  си дойде след като го желаем така силно.Тежко ми е че съм сама в този  момент, но аз съм силна и ще се справя. Лека нощ на всички Hug

# 410
Гледай напред! След дъжда винаги изгрява слънце. На мен понякога самотата ми помага, опитай се да намериш нещо, за което и на теб да ти помогне в тоиз момент.  Прегръщам те  Hug

# 411
# 412
Bobolinka,благодаря!  bouquet

# 413
ianica, прегръщам те силно Hug

# 414
ianica stefanova , бъди силна  Hug
Ако имаш нужда да споделиш нещо, ние сме тук  Hug Hug Hug

# 415
ianica, силна прегръдка и от мен, не забравяй, че всеки край е начало на нещо ново, много по-хубаво и красиво, което искрено ти пожелавам. Бъди силна Hug

# 416
ianica, Hug Hug Hug, съчувствам ти миличка. Важното е за момента , ти да си добе, здравословно имам предвид. Надявам се и ти пожелавам занапред всичко да бъде наред!  Само кураж!

# 417
  • София
ianica stefanova  Hug..думите са излишни.....

# 418
  • София
Яничка  Hug и от мен  Hug

Сигурно ли е, че го няма бебето? При мен се получи нещо такова, живях няколко дни с мисълта, че съм с кухо яйце  Sad пък не беше.

# 419
Яница, никой друг - само бог знае кое е за добро!
Станалото станало. Не се обвинявай. Мисли позитивно.
Така е било писано и фактите не могат да се променят.
С теб сме, не си сама и гледай вече напред!  Hug
И както вече и други ти казаха - след дъжда винаги изгрява слънце!

Общи условия

Активация на акаунт