Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява изследването на инсулина и как се провежда?
Какво казва гинекологът за развитието на бебето?
Какви са препоръките за закупуване на дрехи за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
- 
				Какво представлява изследването на инсулина и как се провежда?
Изследването на инсулина, известно още като имунореактивен инсулин (IRI), измерва нивата на инсулин в кръвта. Това изследване се използва за оценка на функцията на панкреаса и изисква лекарско направление. Резултатите могат да помогнат при диагностицирането на различни заболявания, включително диабет.
 - 
				Какво казва гинекологът за развитието на бебето?
 - 
				Какви са препоръките за закупуване на дрехи за бебета?
 - 
				Какви са симптомите на Хашимото и какви са възможните лечения?
 - 
				Какви са препоръките за приема на аспирин протекта по време на менструалния цикъл?

! Не съм писала много отдавна. Първо изкарах една изключително тежка бременност, от шестия месец постоянно бях по  болниците тъй като започна преждевременно раждане. До края на бременността бях с доста силни болки. Не можаха да бъдат категорични дали Хашимотото е виновно за това тъй като има жени които нямат проблем с щитовидната жлеза и пак раждат преждевременно. Аз се радвам , че успяха да ме задържат да вляза в девети месец. През цялото време съм си изследвала ТСХ и Ф4/ендокриноложката ми твърдеше през цялото време, че няма нужда да изследвам ТАТ и МАТ тъй като на тях по време на бременност не можело да се влияе/ като бяха в норма още от самото забременяване.При промяна в стойностите им веднага ми коригираха дозите и така успях да го задържа под 2. От 25 мг елтироксин стигнах до 75 мг през осмия месец, тъй като тогава Ф4 падна малко под референтните стойности.

за един уикенд е доста... Аз зная че в подсладителите има аспартам или нещо такова, но хич не са полезни напитки с захарин или пък да си слагаш захарин и да си похапваш от него.... Когато има диабет навярно няма как, но пък тогава сигурно по-по малко се хапв - само в краен случай.