Кремена си отиде

• 13 148
  • 143
  •   1
Отговори
Кремена Илиева е на 34 г. Страда от тумор в гръбначен мозък, обхващащ от 4-ти до 7-ми прешлен. За да живее отново се нуждае от скъпо лъчелечение в Истанбул.

Повече информация и всички необходими документи, удостоверяващи състоянието й можете да откриете на интернет страницата http://help-kremena.info/. Там съм качила и офертата от клиниката в Истанбул. При последния резонанс в понеделник са открити и метастази в главния мозък, което налага изпращането на новите резултати в клиниката в Истанбул и евентуално (но не със сигурност) преразглеждане на офертата.

Кремена в момента е на легло, не може да се обсужва сама, не може да прегърне детето си.

Приятели, мили хора, нека да помогнем на Кремена да оздравее, нека й дарим живот! Сумата е малка и е ще бъде жалко да не успеем да я съберем с общи усилия! Събирали сме къде къде по-големи суми. Вярвам, че ще се отзовете и този път!  Hug

Дарителска сметка на Кремена в Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG79 FINV 9150 1304270598,
BIC: FINV BGSF
Кремена Йорданова Илиева
Адрес ж.к. Дружба, бл. 22, вх, Д, ет.4, ап. 10, Сливен, България

http://www.facebook.com/group.php?gid=355314697170&ref=nf - групата във фейсбук

Скоро ще бъде открит SMS номер.
Очаквайте и ePay и PayPal бутони за дарение.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 20:19 от wa_wa

# 1
Аз лично много се разстроих от съдбата на това семейство, а снимката на детенцето до неговата майка е нещо, което само хора със силни сърца могат да гледат без сълзи. Аз поне не можах smile3518  Дано Господ спаси това семейство! Сумата е смешна на фона на общия брой хора, които могат да изпратят дори по левче. Дано се събере бързо, защото всеки ден е от значение за Кремена! Дано операцията бъде успешна и без повече метастази! Това семейство заслужава да бъде щастливо. От мен имат подадена ръка, но трябва да се хванем ръка за ръка всички, за да успеем да им помогнем. Дано това да се случи и то бързо! newsm17

# 2
Ще се моля и ще помгна с каквото мога!!!!!

# 3
Няма ли възможност за репортаж по някоя от националните телевизии,за да се даде повече гласност на проблема?
Грехота е едно дете да остане сираче заради липсата на пари за лечение на майката,все пак сумата наистина не е много голяма. Tired

# 4
Ще следя развитието на темата.  Praynig Моля се за това семейство.

# 5
... и аз ще помогна с каквото мога  Peace
Бог да я пази  Praynig

# 6
Благодаря ви!
Вече имаме sms номер

17777
текст DMS KREMENA

1.20 лв. с ДДС

# 7
 Praynig  и аз се включвам

# 8
# 9
Вярвам, че ще се съберат парите, не са непосилно много  Praynig Дано скоро замине на лечение, наистина вярвам, че ще е скоро.

Това огласено ли е по медиите? Щом има и СМС номер сумата ще се събере за дни само да се даде гласност!

# 10
Работим по въпроса с медиите, дано скоро имам успех и се отзове някой. Аз също вярвам, че даде ли се гласност, всичко ще стане много бързо.  Praynig

# 11
  • в страната на чудесата
ще помогнем колкото можем. успех. и стискаме палци това прекрасно детенце да гушка здрава мама дълги години напред...

# 12
Моля ви, кажете ми, могат ли да се пускат смс-и от чужбина?

# 13
  • France
Изпратих СМС.

# 14
Моля ви, кажете ми, могат ли да се пускат смс-и от чужбина?

Смс-ите са само за абонати на Мтел, Глобул и Виваком. За съжаление не става от чужбина.
Скоро ще може от чужбина да се превежда чрез ПейПал.

Общи условия

Активация на акаунт