Кремена си отиде

• 12 888
  • 143
  •   1
Отговори
# 45
 Tired

притиснати ли сме с времето?

# 46
С времето сме притиснати до толкова, до колкото Кремена с всеки ден става все по-зле и семейството й се молят просто да издържи, докато съберем парите или поне клиниката от Истанбул да се съгласят да я приемат преди да е събрана цялата сума. Надяваме се, че като видят, че е започната кампанията, събрана е някаква макар и малка сума, да се съгласят и да я приемат, нооо.... нищо не се знае.

Кремена е тотално отчаяна и обезверена, не иска да контактува с никого, а всички са съсипани.
Поне днес е била добре здравословно, хранила се е, но емоционално е съсипана.
На моменти има пристъпи на неадекватност... изобщо.. какво да кажа.  Cry
Трябва да действаме бързо.

# 47
именно за това питах...
хайде бе хора...събудете се, моля ви
много малко пари сме събрали, много малко... Tired

# 48
Моля се за това момиче и семейството и. Опитвам се да пускам SMS, но нещо не се получава. Зацикля и не ми дава обичайното съобщение, че е изпратено успешно. Дали има някаква промяна в номера?

# 49
Joniv - в текста на съобщението трябва да напишеш DMS KREMENA
Иначе номера е същия 17777. Той е един и същ за всички кампании на ДМС.
Трябва да ти върне съобщение, в което пише нещо от сорта на "Благодарим ви, че подкрепихте кампанията DMS KREMENA."

# 50
има ли значение дали е с малки или големи букви

# 51
# 52
Незнам защо и само на мене ли се е случило, но от М-телския си тел. не можах да пратя есемес, зацикля и не го праща. от Вивакомския стана веднага. Пратих няколко от него , за компенсация на М-тел.

# 53
Незнам защо и само на мене ли се е случило, но от М-телския си тел. не можах да пратя есемес, зацикля и не го праща. от Вивакомския стана веднага. Пратих няколко от него , за компенсация на М-тел.

Много странно, наистина.  newsm78
Аз днес пращах от Мтел и нямаше проблем.

# 54
Цялото ми семейство ще се молиме за Вас и стискаме палци всичко да завърши с щастлив край!

# 55
Явно, нещо апаратът с м-телския ми номер не е в ред. От телефоните на съпруга ми и дъщеря ми стана от раз. Успех още веднъж!

# 56
Цялото ми семейство ще се молиме за Вас и стискаме палци всичко да завърши с щастлив край!

Благодаря!  Hug

# 57
Либи, а дали ще може да се говори с някоя верига хипермаркети, за да се събират пари в самите магазини. Някой дали е наясно с процедурата?

# 58
В Сливен е имало кутии в Била и в Мерканто, които са стояли няколко месеца.
Сумите са около 300-400 лв. за няколко месеца.

В единия магазин вече не искат да слагат, защото разбили витрината на магазина заради кутията.  ooooh!

# 59
 ooooh! Какви хора са тези?
Регистрирах сайта в няколко портала. Дано да има полза. Ще го регистрирам навсякъде, където се сетя.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 23:13 от aleni_cvetya

Общи условия

Активация на акаунт