Не оправдавам "мярката", а коментирам

Не са ли и те граждани на тази държава, че да важат и за тях законите, които важат за нас
Не разбирам защо един пожарникар, който ще ми спасява живота, да не се налага де, да трябва да си плати осигуровките от джоба...или който там имате предвид...Че е раздут щата съм съгласна, но пак покрай сухото гори и мокрото ми се струва. Който няма баби, казва, че не им трябват високи пенсии, да се оправят, които пък нямат бебета, казват да се намали майчинството, които пък не са държавни служители, искат да ги цакат...Ей затова тук всички сме прецакани, защото все си гледаме нас си
Не са ли и те граждани на тази държава, че да важат и за тях законите, които важат за нас
Не разбирам защо един пожарникар, който ще ми спасява живота, да не се налага де, да трябва да си плати осигуровките от джоба...или който там имате предвид...Че е раздут щата съм съгласна, но пак покрай сухото гори и мокрото ми се струва. Който няма баби, казва, че не им трябват високи пенсии, да се оправят, които пък нямат бебета, казват да се намали майчинството, които пък не са държавни служители, искат да ги цакат...Ей затова тук всички сме прецакани, защото все си гледаме нас си 
Не бях фен на предишните, ама все пак направиха някои неща, с които да изкарат част от бизнеса от сивата икономика, а сега тоя тиквеник Дянков всячески се опитва да омаже всичко. Егати експериментите се прави

Така и когато нямаха пари за пенсии вдигнаха възрастовата граница, сложиха таван и какви ли не простотии. Така и утре и майчинството ще ни отрежат, а в други ден ще си плащаме и за здравеопазване...
А този Дянков да ми дадат наистина ще го удуша, милия. Той нищо друго не прави освен да омазва нещата
Да са здрави и да слушат повече. 
Не знаят ли колко струва една кутия мляко , една каша, един пакет памперси.....явно не...ама така ще е ...ето в нашата държава всичко става с протести.....Лекарите протестират- платих им....тея ,онея...все протестира за нещо. Ми само майките си траят в край на сметка- все едно всичката ни е окътана....така ще е докато се мълчи за съжаление.. Питам се защо трябва да се пести от децата.....А тези хора вместо да изкарат народа от кризата го вкарват в още по- дълбока такава... 

че ми се изправи козината....

Тогава се чудех дали не е късно вече за тях, но ортодонтът ми беше много убедителен, че зъбите ми ще се оправят и че това е по-добрият вариант, вместо да ходя с криви зъби. Повярярвах му, защото при мен с течение на годините единият ми кучешки зъб от леко крив започна силно да стърчи. Представям си след няколко години как щеше да щръкне.
Носех ги с розови ластичета и това ги неутрализираше в голяма степен - доближаваха се до цвета на устата ми.

Препоръчани теми