Semper или Hipp

• 2 691
  • 35
  •   1
Отговори
Аз много се двоумя какво е по-доброто за моето дете.Чувам различни мнения и съм много объркана.Като цени са почти еднакви,но кои децата харесват повече?

# 1
Ами, от е важно твоето дете какво харесва, нали то ще ги яде?  Grinning Hug

Иначе за мен Семпер са прекрасни, но само плодовите. Взех месните за 8-месечни - месото беше на бодливи бучици, в яденето имаше черен и бял пипер  Shocked и магданоз на толкова дълги филизи, че сигурно и аз щях да се задавя, а какво остава едно 8-месечно бебе  ooooh!

Така че за месни и зеленчукови - Хип.

Иначе най-хубави по принцип (според мен) са на Нестле Алет.  Peace

# 2
  • София
Давала съм и от двете марки,както и от други.Трудно става да избереш твърдо една или друга марка.От едните детето ти ще харесва повече едни,от другите - други видове.С времето ще разбереш от коя марка кое му допада и ще купуваш избирателно.

# 3
  • софия
Синът ми примерно,не харесва и двете марки,Семпер особено.

# 4
  • Стара Загора
На Семпер само плодовите  Peace За зеленчукови и месни - ХИП  Peace
Дъщеря ми харесваше най-много пюретата на Гербер  Peace

# 5
# 6
Няма проблем да даваш пюрета и на Семпер и на Хип, Гербер и Сънвал също са много хубави. Някои пюрета на Бебевита също.

# 7
И двете марки пюрета са прекрасни. Моят син ги обожаваше - дори и сега от време на време го "черпя" с някое меню .

# 8
И аз съм за Хип Peace
За мен те са по-добри от Семпер.

# 9
Моето ядеше Хипп, но това въобще не е важно. Даваш каквото се харесва на твоето дете, а не това което ядат другите. Така си мисля. Аз исках моето да яде месно-зеленчукови и зеленчукови на Гербер, но то дори отказваше да си отваря устата. така беше и със Семпер.

# 10
Семпер - имат разкошни комбинации от по-екзотични плодове, както и каши в бурканче, които също са чудесни. Рибите им също са в много варианти и са супер. Но менютата им са ужасни, блудкави и безвкусни.
Хипп - класика! Целият им асортимент е добър, от пюретата за захранване до менютата за след годинка.

# 11
До 8м давах само Хип, после съм давала и Семпер, Гербер, Сънвал и Бебивита. Hug

# 12
  • София
От двете марки пюрета, дъщеричката ми харесваше повече Хип. По едно време й давах плодовите с йогурт на Семпер, които също са много добри.
Аз обаче имам и друга марка-фаворит и това е Гербер  Peace

# 13
И двете са добри

# 14
  • София
Сина ми обожаваше плодовите на Семпер. Другите нещо не ми допаднаха като комбинации и не съм му ги предлагала с изкл. на рибата.
Хип не съм купувала - нещо не я харесвам тази марка, въпреки всички похвали от майчета...
Харесваше много (сина ми) Гербер, Сънвал, Алете...

Общи условия

Активация на акаунт