Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 47 583
  • 760
  •   1
Отговори
Моля някой да ми каже ако знае, къде да се обърна с оплакване от бездомни кучета, които висят пред блока ни. Днес ми скочиха и ми скъсаха панталона, за щастие се разминах само с драскотина на крака. Но преди месец едно от тях се нахвърли върху детето ми. И друга жена от блока се оплака, че са я нападали. Дали ако се обадя ще ги премахнат, или след време пак ще ги върнат. Търсих информация, но не намерих къде мога да подам сигнал.

# 1
  • София
Дежурни телефони в работно време: 931-4164 и 931-4160

Това са телефоните на Екоравновесие. Те са тези дето кастрират кучетата и ги връщат по места. Евтаназират само "доказано агресивни" кучета, каквото и да значи това.

# 2
# 3
Много благодаря!

# 4
Всяка община има разработена програма за управление популацията на кучетата. Да. Кастрират ги и ги връщат. Законът е пълен абсурд в това отношение и защитава кучетата Sick, а хората, разбира се ..." кучета ги яли" #2gunfire

# 5
Всяка община има разработена програма за управление популацията на кучетата. Да. Кастрират ги и ги връщат. Законът е пълен абсурд в това отношение и защитава кучетата Sick, а хората, разбира се ..." кучета ги яли" #2gunfire

В буквалния смисъл на израза....

# 6
  • Galaxy 13197853088
 #2gunfire , а може и отрова.

# 7
  • София
 brillante Blumen, моля те да ни информираш, след като говориш с Екоравновесие. Много се вълнувам от темата, защото преместването ми в София и срещите с бездомните кучета тук много промени живота ми!

# 8
  • out of space
Обади се на Екоравновесие. Изчакай ги да се размърдат в някакъв срок, да речем 2 седмици. Ако кучетата продължават да си седят необезпокоявани- звънни пак и им дай още 1 седмица. Ако и след това висят пред блока- убий ги. С антифриз, отрова- няма значение. Ако не си способна на такова нещо- плати или помоли някой подходящ.

# 9
, а хората, разбира се ..." кучета ги яли" #2gunfire

Кучетата и те са живи същества и те трябва да ядат...

# 10
  • в страната на чудесата
няма ли някой който да ги отведе другаде?
и как така да им даде 2-3 седмици??? толкова дълго ли отнема?

# 11
  • out of space

При нас изобщо не се случи.

какво значи другаде? От Люлин в Слатина например?  Rolling Eyes

# 12
http://vbox7.com/play:30eaff94&al=1&vid=

Защо винаги убивате?Унищожавате всичко, което ви пречи?Потърсете съдействие от общината, трябва да научим чиновниците да си вършат работата.Не винаги антифризът и отровата са решение.
Това са живи същества също като вас...........,а може би по-живи!

# 13

Ами ако "другаде" е в друг квартал, да - правят го понякога. И в други теми съм писала за проблемите, които имахме с кварталната глутница. След позвъняване в "Екоравновесие" ги прибраха, може би кастрираха и върнаха в бонус с още няколко, явно от друг квартал. Сега си имаме две квартални глутници.  Rolling Eyes

# 14
Обади се на Екоравновесие. Изчакай ги да се размърдат в някакъв срок, да речем 2 седмици. Ако кучетата продължават да си седят необезпокоявани- звънни пак и им дай още 1 седмица. Ако и след това висят пред блока- убий ги. С антифриз, отрова- няма значение. Ако не си способна на такова нещо- плати или помоли някой подходящ.

Необходима е бавнодействаща отрова, която трябва да е приятна на вкус за тях, за да я изконсумират напълно. Резултатът идва след 2-3дни, а не същия ден.
Можете да видите темите назад. Доста сме писали как се прогонват кучета. Всеки може да се справи с това-даже и с цяла глутница. Гонете ги ентусиазирано!

Общи условия

Активация на акаунт