Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 47 724
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Напротив, дори побесняла глутница може лесно да се прогони! Необходим е малко кураж. Разбира се, по-добре да няма такива глутници, с които непрекъснато да се срещаме. Да ги изтровят законно, незаконно, няма значение.
Моля те, сподели тайния си подход - мисля че на всички ще им е интересно. Как една женица, евентуално с дете, прогонва 10 освирепяли от глад кучета?
Katt - стига глупости  #Cussing out

и на мен ще ми е интересно да чуя. даже ми се е случвало да ме лае освирепяла глутница с малкото ми детенце. тогава дори наблизо вървящите младо семейство с бебе в количка избягаха. аз пищях,  детето ревеше с ужас в очите.

и да кажа на кучезащитниците: убедена съм, че бездомните четириноги дори не са щастливи на улицата. т.е. това е псевдозащита.
и със сигурност саморазправата в перник е вик за помощ на хората, пристъпили към този акт.
денонощният кучешки лай е всъщност най-малката беда.
нека разбираме думата хуманизъм в истинския й смисъл Peace

Незнам дали съм ви разбраал правилно,ако не извинете ме,но да не би да имате предвит че е хуманно да тровим кучетата и да ги гледаме как се гърчат в агония.Я си представете че без да иска домашно куче си хапне от месцето с отрова.И така както Вие си обичате детето,така и стопанина си обича кучето.Представете си да гледате детето си да умира в агония.И ако това е хуманно...  #Crazy

# 61
Говорим за агресивните кучета, ама Вие май не четете, или четете само това дето Ви изнася....Айде тогава, дайте хуманно предложение - как да се оттървем от агресивните кучета по улиците, които заплашват живота ни??? Стига само ала-бала глупости!
И не, не е хуманно да тровим кучетата, никой не го би го направил ако има алтернативи - ама няма!

# 62
Как ги бият за удоволствие,блъскали за удоволствие.Аз знам защото съм го виждала с очите си и то не веднъж.Ужасно е да се разхождаж и да гледаш трупове на животни. #Cussing outНякой по напред в темата беше писал ние природозаштитниците да приберем кучетата и да си ги гледаме,ще му отговоря да посети някой приют.Де да можех да прибера кучетата бих ги прибрала до едно...

За какво говориш?! Ела да видиш тук в самия център на Варна, на Княз Борис кви тлъсти 50-60кг екземпляри се разхождат, да те е страх да минеш, особено в 7 сутринта. Жив човек няма, само 30-40 песа, ама големи ти казвам, охранени,и те оглеждат сякаш града е техен и ние сме само посетители  Twisted Evil

Госпожо аз много добре знам за какво говоря.Ужасно е да видиш куче бито с всевъзможни неща.На снимки е ужасно на живо още повече.За жалост много добре знам за какво говоря  no

# 63
Ами аз пък не съм виждала бито бездомно куче, всички които съм виждала са добре охранени, навирили опашки....Темата е " Агресивни бездомни кучета" - придържайте се към темата, моля!

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 21:01 от E.L.

# 64
Представете си да гледате детето си да умира в агония.И ако това е хуманно...  #Crazy
точно това съм си представяла минавайки и заобикаляйки многобройните глутници

Хуманизъм /според тълковния речник/ е в най-общ смисъл е проява на любов към човека, човеколюбие, човечност и т.н.
В такъв случай не мога да приема проява на хуманизъм всички, които хранят със сурови кокали и поощряват обитаването на улиците от кучета.
+ безкрайната смрад из въздуха от малките и големите им нужди ooooh!
кой не е виждал даже през изминалата зима безбройните жълти дупки в снега? а след стопяването му сега, просто навсякъде е минирано

# 65
Говорим за агресивните кучета, ама Вие май не четете, или четете само това дето Ви изнася....Айде тогава, дайте хуманно предложение - как да се оттървем от агресивните кучета по улиците, които заплашват живота ни??? Стига само ала-бала глупости!
И не, не е хуманно да тровим кучетата, никой не го би го направил ако има алтернативи - ама няма!

Има вид умартвяване който е напълно безполезен и се казва евтаназия.Има огромооомна разлика от евтаназия и отравяне.При много агресивни кучета можеби това е единствения изход...Sad

# 66
Представете си да гледате детето си да умира в агония.И ако това е хуманно...  #Crazy
точно това съм си представяла минавайки и заобикаляйки многобройните глутници

Хуманизъм /според тълковния речник/ е в най-общ смисъл е проява на любов към човека, човеколюбие, човечност и т.н.
В такъв случай не мога да приема проява на хуманизъм всички, които хранят със сурови кокали и поощряват обитаването на улиците от кучета.
+ безкрайната смрад из въздуха от малките и големите им нужди ooooh!
кой не е виждал даже през изминалата зима безбройните жълти дупки в снега? а след стопяването му сега, просто навсякъде е минирано

Да не би да мислите че се радвам че има кучета по улиците,искам всички до едно да си имат домове.Но няма да тръгна да ги избивам шот живеят по улиците,те не са ни най малко виновни.Виновна е общината че не се сети малко по рано да ги кастрира.

# 67
Има вид умартвяване който е напълно безполезен и се казва евтаназия.Има огромооомна разлика от евтаназия и отравяне.При много агресивни кучета можеби това е единствения изход...Sad

Това на всички ни е ясно, проблемът е, че никой не ги евтанизира.

# 68
Абсолютно съм съгласна за евтаназията, сега остава само да ни кажете към кого да се обръщаме в случай на нужда? Защото явно не е Екоравновесие  Wink

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 21:02 от E.L.

# 69
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=497628 Така са си решили проблема в Перник. "Нахранили" са кучетата.
Моят въпрос е какво става, ако някое дете играейки също се "нахрани"? Не е ясно в какво е слагана отровата, но дори в саламче да е...
Екоравновесие плачат за една яка ревизия ooooh!

# 70
По-скоро ние плачем,пък на тия от Екоравновесие им дреме...

# 71
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=497628 Така са си решили проблема в Перник. "Нахранили" са кучетата.
Моят въпрос е какво става, ако някое дете играейки също се "нахрани"? Не е ясно в какво е слагана отровата, но дори в саламче да е...
Екоравновесие плачат за една яка ревизия ooooh!
Ами ,...какво прави...Почва да трепка по същия начин.

# 72
Грабвайте пищаците...
Лошо, че нямам - иначе бих го грабнала!

И ръчичките му да изсъхнат после - все едно.
Не само ръчичките - и краченцата ми да изсъхнат, нали няма да са нахапани, наръфани... изядени от бездомните псета!

Коя от Вас, недомислени хуманистки, ще се изправи и ще погледне в очите онази клета майчица, на която кучетата убиха момиченцето наскоро? И да й каже, че се отнасяме нехуманно с тях? Че, пък, що да не й пусне и клипче да погледа? А?! Ай сиктир...

# 73
Предполагам, че ще я погледнат, както гледат и онази майчица, чието дете е убито от някой пиян на пътя. Или на онази клета майка, чиято дъщеря е била изнасилена и убита на улицата. Confused
По-големите зверове са хората, не само защото не искат да променят системата и себе си, а защото искат да убиват, вместо да променят. (и това далеч не касае само проблема с уличните псета)

# 74
Предполагам, че ще я погледнат, както гледат и онази майчица, чието дете е убито от някой пиян на пътя. Или на онази клета майка, чиято дъщеря е била изнасилена и убита на улицата. Confused
По-големите зверове са хората, не само защото не искат да променят системата и себе си, а защото искат да убиват, вместо да променят. (и това далеч не касае само проблема с уличните псета)
Shocked Това пък какво общо има?! Пияни -изнасилени-кучета - логиката е желязна направо  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт