Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 46 606
  • 760
  •   2
Отговори
# 555
Възмутена съм, защото....абе направо не ми се говори Tired

Имаме комшии, които гледат някакъв си дог.......това ми ти кучище...лае и се изправя по оградата като се мине от там. Сто пъти сме ги предупреждавали, че може да скокне от оградата...а собствениците, не та не Outta Joint

Е...ами скокна. Слава Богу, че не нахапа някого Sick

На нашата улица също има един дог,който ме стряска всеки път на една ограда Половината се показва над оградата и умирам от страх да не изкочи
Може и за едно и също куче да говорим даже
А за бебето просто нямам думи
Ето новината
http://www.btv.bg/news/katastrofi-incidenti/u-nas/story/10459979 … esechno_bebe.html

# 556
Възмутена съм, защото....абе направо не ми се говори Tired

Имаме комшии, които гледат някакъв си дог.......това ми ти кучище...лае и се изправя по оградата като се мине от там. Сто пъти сме ги предупреждавали, че може да скокне от оградата...а собствениците, не та не Outta Joint

Е...ами скокна. Слава Богу, че не нахапа някого Sick

На нашата улица също има един дог,който ме стряска всеки път на една ограда Половината се показва над оградата и умирам от страх да не изкочи
Може и за едно и също куче да говорим даже
А за бебето просто нямам думи
Ето новината
http://www.btv.bg/news/katastrofi-incidenti/u-nas/story/10459979 … esechno_bebe.html
Горкото детенце! Добре ,че не се е случило нещо по-лошо .Направо ... ooooh! Sick

А защо дават питбули ,като става въпрос за ротвайлер?
Кои са ОПАСНИТЕ кучета?Не са ли ОПАСНИ собствениците им?
Абееее.....естествено-много малко журналисти могат да мислят .

А колко години каза жената,че подава жалби?Трябва ли някой да умре,за да си вдигнат задниците ?Боже,какъв въпрос задавам! Колко хора трябва да умрат ,за да си вдигнат дебелите д-та?И като не ги вдигат...колко хора трябва да умрат,за да се осъзнае обществото??

# 557
Ох,милото бебче.Кога хората ще разберат,че ротвайлерите не са кучета за всеки?И защо когато говореха за агресивни кучета,даваха питбули  #Cussing out.

# 558
  • София
Питбул, ротвайлер няма значение...Огромни кучета са...дето могат да разкъсат голям човек като нищо, а какво остава за това малко човече. Да е живо и здраво милото и това да му е било най-голямото изпитание в живота!
Трябва да има огромни данъци за собствениците на такива големи животни и още по-огромни глоби за тези, които ги разхождат без наморник и къс повод.

# 559
И аз го гледах това по новините за кучето дето ухапало детето по главата, то почти му я захапало цялата.
Интересни са ми две неща:
Първо - дали възмущението за нахапаното дете ще стигне размера на възмущението на осакатяването на кучката Мима.
И второто - майката спомена нещо много вярно - сега за нахапаното дете собственика е глобен максимума който предвижда закона - 200 лв. Толкова струва нахапването на дете - 200 лв. защото няма жертви т.е. кучето не е успяло да убие детето затова няма проблем. Обаче за насилие срещу животни промените в закона предвиждат затвор и глоба няколко хиляди лева ....
А сега ми кажете къде е тук справедливостта - за нахапано дете - 200 лв
за малтретирано куче - затвор и незнам си колко там хиляди лева... има нещо ненормално в тази ситуация но не мога да разбера какво точно....

# 560
Питбул, ротвайлер няма значение...Огромни кучета са...дето могат да разкъсат голям човек като нищо, а какво остава за това малко човече. Да е живо и здраво милото и това да му е било най-голямото изпитание в живота!
Трябва да има огромни данъци за собствениците на такива големи животни и още по-огромни глоби за тези, които ги разхождат без наморник и къс повод.

Е,какво от това,че са огромни.Ма то и ирландския вълкодав е огромен,даже повече от питбула.Просто питбулите имат една тъпа,слава на ужасно агресивни кучета.

# 561
И аз го гледах това по новините за кучето дето ухапало детето по главата, то почти му я захапало цялата.
Интересни са ми две неща:
Първо - дали възмущението за нахапаното дете ще стигне размера на възмущението на осакатяването на кучката Мима.
И второто - майката спомена нещо много вярно - сега за нахапаното дете собственика е глобен максимума който предвижда закона - 200 лв. Толкова струва нахапването на дете - 200 лв. защото няма жертви т.е. кучето не е успяло да убие детето затова няма проблем. Обаче за насилие срещу животни промените в закона предвиждат затвор и глоба няколко хиляди лева ....
А сега ми кажете къде е тук справедливостта - за нахапано дете - 200 лв
за малтретирано куче - затвор и незнам си колко там хиляди лева... има нещо ненормално в тази ситуация но не мога да разбера какво точно....
Абе хора,мислете малко с главите си бе! Какво общо има едното с другото по начина,по който ги сравнявате ???
Ами естествено ,че и двете са проблем! Кой няма да го признае това??
Когато се започна инициативата за протест и анекс към петицията на майката на Ками знаеш ли колко човека от плюещите в темата за умрялото момиче в Разградско се включиха???Нямаше и половината !!Така че престанете да говорите за отсечените крака на кучето ,а като искате нещо вместо да хвърляте плюнки действайте!
Е*аси как се ядосах!!

# 562
  • София
Ако не дай си Боже бъде охапано моето дете хич няма да ме интересува каква му е породата на кучето...ама хич.

# 563
Дума да не става да сравниш куче с дете.Но когато Мимето отиде в Германия,ни нападнаха,що не сме пратили дете а куче... Thinking .

# 564
Дума да не става да сравниш куче с дете.Но когато Мимето отиде в Германия,ни нападнаха,що не сме пратили дете а куче... Thinking .
Кате,няма смисъл,момиче...Свиквай.Ама какво ти говоря и аз,като и аз още не мога да изпълня собствения си съвет! ooooh!

# 565
  • София
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6260759

Цитирам:
"Не може 30 000 лева да плати човек, който отреже краката на животно, а човекът, който пуска кучето си да изяде дъщеря ми - 200 лева глоба”, казва майката на нападнатото дете по повод законопроекта, който предвижда затвор и огромни глоби за насилие над животни .

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 23:27 от Малката Ида

# 566

Цитирам:
"Не може 30 000 лева да плати човек, който отреже краката на животно, а човекът, който пуска кучето си да изяде дъщеря ми - 200 лева глоба”, казва майката на нападнатото дете по повод законопроекта, който предвижда затвор и огромни глоби за насилие над животни .

Когато се започна инициативата за протест и анекс към петицията на майката на Ками знаеш ли колко човека от плюещите в темата за умрялото момиче в Разградско се включиха???Нямаше и половината !!Така че престанете да говорите за отсечените крака на кучето ,а като искате нещо вместо да хвърляте плюнки действайте!

# 567
  • Costa Rica

Цитирам:

Ми хубаво, борете се такива пишман-стопани да плащат не по 200, ами по 200 000! Едва ли някой истински кучелюбец ще протестира.

Ама не, дайте да плюем тия, дето успяха, че е по-лесно.

Китана го е казала вече.

# 568
И закона за животните трябва да го има ,но трябва да се борим по някакъв начин и за стопаните на животни нападнали  хора да има най-малкото такова наказание Не са виновни кучкарите,че такъв закон няма,но не съм сигурна ,че няма да се навъдят и протестиращи природозащитници и най-вече кучкари с по -агресивни песове,ако се направи закон срещу нападащи кучета

newsm10

# 569
И закона за животните трябва да го има ,но трябва да се борим по някакъв начин и за стопаните на животни нападнали  хора да има най-малкото такова наказание Не са виновни кучкарите,че такъв закон няма,но не съм сигурна ,че няма да се навъдят и протестиращи природозащитници и най-вече кучкари с по -агресивни песове,ако се направи закон срещу нападащи кучета

newsm10

Мислете с главите си бе хора! Какви големи  кучета ви гонят! Закон нямало....Ми проучи : закон има!Кой ще ми каже ,че кучето ми е агресивно ?Кой ? Съседката ? Ти ?Тя ? Кой ?
Човек преди да си вземе кола ,трябва да се научи да я кара ! Когато си взима куче ,понякога не му трябват дори пари!!

Общи условия

Активация на акаунт