Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 357
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
mama Tin , да ти е живо и здраво момичето ! Много любов и сбъднати мечти!  bouquet

# 676
  • София
Мария, големи са ни вече децата. Колкото и да не ни се иска - те растат, ние също  Mr. Green
А и по-добре, че се чувства като част от семейството на гаджето. Дано да продължат да се разбират и занапред със евентуалната бъдеща свеки. Че каквито ревниви майки на момчета има....
Ани пак ще ходи на работа с колелото. Уж го беше зарязала за 1 седмица, бях спокойна.
Днес пак да треперя, но то без нерви не може.

# 677
  • Ямбол
Aisha, мила, няма да си сама. Ива категорично заяви, че колелото й ще пътува за София  ooooh!

# 678
  • Варна
Mama Tin,   bouquet за дъщеря ти!
Като говорите за гаджета, Гого е с неговото момиче при майка ми, снощи са отишли. И ми звъни одеве тя и ми вика - Мале, ти знаеш ли колчаво е това? казвам и, че не сме се срещали, на снимка съм виждала детето а тя Ми то е колко Сиси голямо. И нищо не яде, дали има 30кила не знам! Laughing После се оплака, че и Гого нищо не ял и се е стопило на баба детето ooooh! и така. Бабешка работа. Отишли пеша на манастира, тя им е наготвила и ги е изпрала. И е щастлива... умира да се грижи за някой. Simple Smile

# 679
Като говорим за гаджета - нашето е вече 16 дни на гости в Кьолн, слава богу утре се прибира в България. Но този факт е хвърлил в паника бабите и дядовците тука, скандализирани са, и аз съм им виновна , че съм го допуснала. Ади сега де...

# 680
Не сте сами и на нас ни се мърмори от дядото ,че Петя ходи там и гаджето идва у нас! Mr. Green
А все още не сме му съобщили ,че след седмица ще е за по дълго у нас! Blush

# 681
  • София
Явно ние сме били много кротки и примерни на времето.
Затова сега бабите мърморят и се възмущават от личния  живот на внуците.
У нас поне баби и дядовци няма, Пламен си мълчи възпитано.
А като си помисля аз на нейните години какви работи правех - как ли са ме изтърпявали родителите....
Все си мисля, че е по-добре да идват у нас или при гаджето, отколкото да се мотат по хотели и заведения. Поне аз така  съм по-спокойна.

# 682
Да да кротки ,навремето ,а не се задомиш до 20г. и вече си стара мома!
Просто са забравили своите младини!

# 683
  • София
Ваня, чак на 20 да се задомявам.
Баща ми даваше зор от както навърших 16. Бързал човека за внуци, че приятелите му вече имали. А  той като си живял свободен живот до 38 - не е имало проблеми.
Ани е при приятелка в Люлин. Колелото е зарязано в работата. Дано го откраднат от там.  Mr. Green

# 684
Айша, убиваш ме с това колело Joy
Ние пък днес с мъжо ходихме в морската да караме колелета, голям кеф!
Моето германче пък щяло да си купува ролери ooooh!

# 685
  • София
Ролери имахме отдавна, караше ги в градинката зад блока. Май и бяха тежки на краката и не е била много настоятелна. А за колелото - по много оживени булеварди минава с него, далече е работата от дома  и не съм спокойна.
Да не става това, което мисли майката.

# 686
Големи скици сте  Laughing Аз какво да кажа, като дъщеря ми изкара шофьорския предния август по време на отпуската и веднага си купи кола.. А гаджето,с което живеят заедно от година дори не съм го виждала още,освен по снимки..Поне сина ми като беше на гости при сестра си след като се върна каза, че е много готин и "точен".

# 687

Момичета, след 3 месеца болнични, днес започвам работа!  Grinning

Приятна седмица ви желая и по-малко притеснения с младежите!!!  Hug

# 688
  • София
pazzza, успех в работата, по-висока заплата и да няма вече болнични.
А за младежите - без притеснения няма да минем. Те и да не създават, ние ще си ги измислим.

# 689
Айша, благодаря ти! Като за  начало днес не работих много, но от утре няма да е така  Laughing
С 25% са ни намалени и без това ниските заплати. Дано твоето пожелание да хване дикиш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт