Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 357
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Здравейте, момичета  Hug
На всички на патерица честити празници в семействата ви. Всички да сте живи и здрави, радостта да е неотлъчно до вас  Hug
pazzza , успех в работата. Да ти носи много удовлетворение   bouquet

Радвам се, че сте добре, момичета. Празниците минаха, но дано празничното в нас остане.
Айша, за колелото сестро да ти кажа. Освен да се молим Господ да ги пази, нищо друго не можем да направим.
Затова сега ще споделя- Ангел, който кротко си спортува фитнес, вчера пострада. Но е било малкия дявол  Praynig Благодаря на Господ, че все пак го е пазил  Praynig
Изпуснал е щангата в/у лицето си, която е 70 кг.  ooooh! Все пак не е било от високо, а леко се е приплъзнала и всъщност е наранила основата на носа, и устата. Добре, че зъбите са здрави. Има 5 шева от вътрешната страна на горната устна, в муцунката е като патето Яки. Нощес спа спокойно, дано само с това се разминем  Praynig
Споделих майчините си тревоги  Tired
Днес е голям празник, вече ходих и палих свещички за всички  Hug
Хубав ден, сестрици   bouquet

# 691
Здравейте и от мен поздрави за всички рожденници на патерица, поздрави и на евентуални именници, живи и здрави да са и да споделяте само радостни мигове с тях.
Абет дано бързо се въстанови синът ти - не е лека контузия, прегледа ли го хирург - УНГ, че този удар в основата на носа ме притеснява, за самото дишане имам предвид - не толкова естетическата страна. Все пак те са млади хора и трябва и добре да изглеждат, но най вече да са здрави.

А по този повод - наш близък пострада при падане  постъпала и мъжа ми го съпровожда при лекарката за преглед носа му е счупен - та тя казва е ще остане малко крив, но то на един мъж не е нужно да е много красив " мъжът трябвало да е по умен от маймуна, не е нужно да е по красив".

# 692
  • София
estreq , прегледан е. Той беше в Пирогов, а там поне са свястни. Направили са му снимка, преди шиенето. Казали са, че нищо му няма  Peace Тоест освен фрактурата. Преди малко го чух. Не можел добре да диша, но през носа. Защото му е подут. Успокоявам го, че като спадне всичко ще е наред, ама нали е овне- няма търпение  Simple Smile  Днес дори ще ходи на училище.

# 693
Оле тия деца, преждевременно ще ни побелеят косите. Моята Станислава два пъти си е чупила носа падайки от колело ooooh!

# 694
Точно това имах предвид - освен от оттока, да няма изкривена носна преграда.
Но щом са го прегледали - се надявам всичко да е ОК и за в бъдеще да няма проблем.
Преди малко го чух. Не можел добре да диша, но през носа. Защото му е подут. Успокоявам го, че като спадне всичко ще е наред, ама нали е овне- няма търпение  Simple Smile

# 695
Абет, наистина е малкия дявол..стискам палци всичко бързо да отмине и да няма други усложнения.  Praynig
Ама една бела може да се случи навсякъде- у дома, на улицата, в офиса, в планината..То да не е писано.
При мен нищо ново- затова не съм се разписвала. Самички сме у дома и хем ни е хубаво, хем не съвсем..
pazzza, взимам си едно зеленичко шоколадче с лешници и ти пожелавам успешна работа, а ако може и да е по-добре платена - още по-добре  Grinning

# 696
Абет,миличка,бързо да оздравее момчето,много ми стана гадно.Поздрави го от мен!Теб те прегръщам

# 697
Абет ,  Heart Eyes дано по- бързо му мине на момчето ! Praynig Praynig Praynig Нормално е да му е затруднено дишането няколко дни - всичко е подуто и оточно , няма как ! Ще потърпи - това да е ! Peace Много те целувам и стискам палци ! Heart Eyes
Честит празник на всички , които имат повод да почерпят !  bouquet

# 698
Абе,момичета,какъв празник е днес? Embarassed

# 699
  • София
Абе,момичета,какъв празник е днес? Embarassed
Св. св.Кирил и Методий - именни дни.
Ако имаме именници в семействата - честито. Желая здраве и щастие.
Абет, много лошо, но дано се възстано ви бързо Ангел. не са ли му дали болничен от пирогов?
Как ще ходи контузен през цяла София, прашно и задушно е. Дано не стане нещо на раните.
Ани днес е на изпит по английски. Не видях да учи, твърди, че всичко си знае. Може би...
Пак замина с колелото. Опитах се да я спра, да не закъснее, далече е от Дианабад до Халите.
Но няма кой да ме чуе.
Аз съм 2 дни в отпуска, добре ми дойде, починах си. От утре пак на работа.

# 700
Елинор- благодаря!  Hug
Абет- да оздравява момчето от сърце желая!

# 701
  • София
Да си похваля детето - прибра се благополучно от изпита. Твърди, че го е взела, било писмен тест. Явно беше изморена, зяла вечер седя пред комп., гледа си Д-р Хаус. Вечеря хубаво, яде и портокал  Laughing, после Пламен си дойде и хапна втори път - пържени картофи. Вече се оттегли в покоите си.Утре е  на Иван и Андрей.
И аз ви пожелавам лека нощ и приятна работа утре.

# 702
  • Ямбол
Абет, миличка, много съжалявам за Ангел. Права си, малкия дявол е бил! Можеше и да е по-зле! Дано бързо се оправи момчето  Praynig
Айша, браво на Ани! Дано всичко е наред с изпита!
Раза, да ти е спорна работата и дано няма вече болнични !
Хубав ден на всички !!

# 703

Минавам само за малко да почерпя за съпруга си, рожденик е днес и летя по задачки  Grinning

# 704
Елинор 777 ,   bouquetЧестит празник ! Да ти е жив и здрав мъж , да те слуша и на ръце да те носи ! Wink Желая ви още много години споделено щастие! Peace
Мили дружки ,  Heart Eyes - хубав , слънчев и спокоин ден ви пожелавам и аз хуквам , че докато се обърна и то обяд станало ! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт