Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 703
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ели, да ти е жив и здрав мъжът  Hug Само радости да споделяте, много да се обичате и смехът да е винаги в очите ви. Поздрави го от нас с едно голямо наздраве  Drunk

Благодаря, момичета, за подкрепата и пожеланията. Според мен е по- добре, но както повечето мъже мрънка, ама мрънка. Най- много ме дразни с тоя нос. Крив бил, та крив. Той, като патладжан издут, леко на една страна, ми крив ще е, нали е ударен.  ooooh! Направо ми иде да му зашия един шамар и да му го изправя. Като говори по телефона се лигави, хили, като е с мен една физиономия направи все едно е дошла 2012 преждевременно. Ей, все мрънливи около мен тез мъже бе  Twisted Evil
И познайте, днес отиде на фитнес   smile3515
Да даде Господ един ден да си има свое детенце или повече- ето това вече ще е моето отмъщение  smile3508  Да пораснат, тъпкано да му го връщат  Laughing
Ще се оправи, да ми е жив и здрав, на мама лигльото  Hug

Айша, така се радвам за Ани. Да не съм те чула да и се оплакваш.  Grinning

Ще ви покажа после малко снимки за добро настроение  Peace

Целувки от мен и слънчево настроение   bouquet

# 706
  • София
Ели, да е жив и здрав мъжа ти. Да се разбирате и заедно да ожените правнуци   bouquet
Абет, нормално да изглежда крив носа. Налие подут, а подутото не е равномерно. Постепенно ще се оправи и щее даже по-хубав, по-мъжествен.
Верно, мрънливи са мъжете, но и без тях не можем.
А това за детенцето - винаги пожелавам на Ани да и се връща с детето.
Тя, веднага ме парира, че няма да има деца, не искала да се главоболи с диванета.
Значи - осъзнават се.
Не виждам снимки...

# 707
Ели да е жив и здрав и корав мъжа ти, че да може дъълги години още да те носи на ръце Peace

# 708
Ели, да ти е жив и здрав любимия! Весел празник!   bouquet

# 709
  • Варна
Не знам дали ви е домъчняло за мен, но ето ме пак  Wink

Честито на рожденика   bouquet 

Носът на пострадалото момче да се оправи по-бързо и то без последствия за външният вид  Hug

Нямам какво да ви пиша, че напоследък само неприятности около мен. Чао и лека  Peace

# 710
  • София
Паричката, дано скоро неприятностите отминат.
Аз съм самотна - Ани е при гаджето, Пламен на работа.
лека нощ от мене.

# 711
Благодаря ви за пожеланията  Hug Казах му, че е получил доста виртуални поздрави от мои приятелки и заръки да ме слуша и да ме обича. За слушкането каза, че не може да обещае, но ще ме обича още 50-тина години  Joy Толкова ми стига, след 93 годишнина сигурно ще се наситя на любов  Joy Joy
Абет, кажи на синчето, че жените обичат мъже с не толкова правилни черти, мъжествени и малко страшни и ще се успокои  Laughing

# 712
  • София
Днес било Спасов ден - 40 дни след Великден.
Дано да ни пази децата Св. Спас.
Абет, как е младежа, минава ли му вече?

# 713
Айша, да днес е Спасовден и малко късно, ама да ви почерпя, че съм именничка  Hug

# 714
  • Ямбол
pazzzeee, с тия никове  ooooh!, не знаем кога да се поздравяваме! Бъди жива, здрава, щастлива и никакви болнични вече! Дано само хубави неща се случват в твоя живот и този на най-близките ти! Бъди много обичана жена!

Ели, честит празник на патерица и на твоето момче! Да е здрав и щастлив! Много любов и на двама ви!
Честит празник и на всички останали, които празнуват или не днес! Да са здрави децата и св.Спас да ги пази!
Миналата година на Спасов ден помните каква трагедия беше в Ямбол, тази година никой не празнува  Confused
Абет, дано Ангел е по-добре вече  Praynig
Утре са матурите по БЕЛ, помните ли миналата година как треперехме? Дано утре децата имат късмет 
Стискам палци на всички деца, които ще се явяват утре или в понеделник, на втората матура! Peace

# 715
Ех, че хубаво пожелание, Мария! Благодаря!  Grinning

# 716
  • София
pazzza , на патерица да си жива и здрава   bouquet

Момичета, днес беше матурата по БЕЛ. Навява ли ви спомени и трепети  Wink Като чета майчетата в абитуриентската тема и ми става хем мило, хем смешно. Как и ние треперехме и се тръшкахме  Laughing Дано дечицата са изкарали хубави оценки  Praynig

Ангел продължава да се оплаква от нослето  ooooh! И наистина едната му ноздра е по- подута и хрущяла е на една страна. Имам приятелка голяма връзкарка в Пирогов, но не я търсих, защото нахапаното дете от питбул във Враца и е близко и тая седмица търчеше да оправя него. Днес се чухме и ми се накара. Каза, че ще ме свърже с много добър лекар там да погледне Ангел. Оказа се, че именно този добър лекар е приел и зашил Ангелаки. Ега ти късмета  Laughing Като му се обадила днес да го предупреди, че утре ще идем и той казал " Ааааа културистчето ли? Ама аз нали го заших"  Laughing Сетил се човека.
Така, че утре сме там. Дано всичко е наред и се оправи, защото вече нямам сили да се притеснявам  Praynig
Хубав ден ви пожелавам, мили дружки   bouquet

# 717
  • София
Здравейте на всички.
Поздрави на патерици на всички имали поводи наскоро.  bouquet

Абет,
спокойно мила, разминало се е най-лошото.А това, че отново ходи на фитнес е напълно нормално, няма да спре заради инцидента. Не се притеснявай.

# 718
pazzza честит имен ден на патеричка от мен!

Абет, нали знаеш какво се прави след катастрофа? Качва се отново зад волана, не бива страха да надвие  Grinning
Ох, снимката на тази пица ме накара да се разровя за рецепта за довечера  Laughing

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 19:49 от Елинор 777

# 719
Eли, пробвала ли си тази пица? Много е сполучлива, особено ако използваш хартия за печене.:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418520.0

И благодаря за цветята!!!

Общи условия

Активация на акаунт