Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 494
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мама Тин, благодаря за атмосферата в която ни потопи  Hug

Паричке, ние от две години се борим за форумна среща в средата на България, за да можем да се съберем накрая всички. Ти чак за Лондон се присети, ама е уникално хубава идея  Peace

Което ме подсети, ние няма ли вече да организираме тази среща. То ето лятото дошло.
Хайде набираме идеи- град, хотел, дати  Peace
Да се съобразим с отпуските и ваканциите на децата и да спретнем един купон  Hug

# 76
Мама Тин,срахооооооооооотни снимки!Браво!Абет,моля те,дай да говорим за нещо по-скорошно,миличка? GrinningАз съм на линия

# 77
  • Ямбол
Мама Тин, прекрасни снимки! Личи си, че сте изкарали невероятно  Hug
Абет, така е, ние в България да спретнем нещичко, пък до Лондон, живот и здраве, ха дано  Peace

# 78
  • Варна
Нищо не пречи да си помечтаем, пък кой знае може и да се осъществи. Аз се подготвям езиково в момента  Wink

# 79
  • София
Аааа, Стеф, поканата за по- скорошна среща е на предишната страница, ама не четеееееееееееееееш  Laughing
Веднага след Велик ден ще се видим, мила. На мен, Айша и госпожата ни е все едно кой ден. Затова ти избери деня. Трябва и Нези да чуем, а аз ще издирвам Мерло  Peace

Само кажете къде да ни е срещат Тоест каква да бъде-
- на интелектуално ниво?- приятно тихо- разговорлива.
- на купонджиско ниво? - достатъчно шумно- танцувално- разпяващо.

На мен лично никога не ми стига времето да се наприказвам с вас  newsm78

# 80
Абе как да не чета,чета,ама после гледам друго се разговорихте

# 81
  • София
Продължавам да се мъча с комп. и едвам да влизам навсякъде. Затова ще пиша бързо.
Мама Тин, много красиви снимки. Личи, че добре сте си изкарали в Лондон. Била съм по тези места преди 30 год. Сигурно вече няма и да отида.
Болестта ми мина за 24 ч., надявам се и на Ани, че днес не сме се чували.
За софийска среща - бих предпочела тиха музика за да може да си говорим. Не, че времето ще ни стигне.
За национална - виновна съм, нали есента щяхме да се организираме за Търново. После племенницата беше много зле, после почина и просто не занимавах братовчеда за резервация.
Но не пречи да се измисли нещо като се постопли.

# 82
  • Варна
ЗДравейте,

То и аз до домашния компютър трудно си осигурявам достъп. На големият нещо му се развали компютъра, става месец вече и защото искал нов с незнам си каква видеокарта, който струва към 1000 лв., е без никакъв в момента. В резултат на което ползва нашият лаптоп / ние с баща му си го делим иначе /. И при което аз почти нямам достъп до Интернет, като съм в къщи. Оплаках се.
Така ,че ви попоглеждам от работата.

При нас сутринта във Варна такъв сняг беше почнал да вали, че си викам, пак ще затворят пътищата, но ни се размина. Няма ли да се оправя туй време вече. Тази година март много лют. Зиморничава съм и все ми е студено.

Срам, не срам , но ще попитам : Мама Тин, видях ти лентичката . Този резултат за колко време ти е и на Дюкан ли се дължи ?

# 83
Отговарям на Сребърна паричка и изчезвам към Бургас - не се дължи на Дюкан, за около 5-6 месеца го постигнах. Ама ти си от Варна, така че и на живо ще мога да ти разкажа как.
Айде мацки, останете си със здраве аз отивам из България да поработя, че германчето евро чака Laughing

# 84
  • Варна
Благодаря за инфото   bouquet

Пу, пу на пари да ти върви днес  Hug

# 85
Мама Тин - надявам се не е само от Рекламираните продукти - които ползваш - може би има и фактор, движение и лека диета.
Между другото бих искала и аз  да се включа в запознаването с "диетата" , има и други неща които биха ми били интересни.

# 86
estreqда много си права ,трябва движение разбира се ,но предлагам мама Тин ,да организира форумска среща на варненци от темичката за подробности по тази диета! Mr. Green
Ще ми е приятно да се запознаем на живо  Flutter

Приятен ден ,сякаш наистина идва пролетта! Hug

# 87
  Хайде, като се върне мама Тин да си направим малка срещичка? Сега съм свободна, без работа, здрава (пу-пу) и нямам оправдания да не дойда.  Grinning

# 88
Там,където бяхме последния път беше супер.Като се стопли,ще ви водя пак в градината на Папа Джо. Wink

# 89
  • Варна
Малко като се затопли и всички почваме да мислим за диети  Laughing

Аз снощи бях напълно изтощена. На работа цял ден, после на курса по английски, който ще ми е 3 пъти седмично вечер, за капак като се прибрах , в 9 часа навивах сърми, за да има днес големият като си дойде от училище какво да яде и накрая в 10.30 ч. едвам приспах малкото. В резултат на което днес едвам станах сутринта и вече съм на 3-тото кафе.

Въобще много дини под една мишница, да видим до кога ще издържа. Ако и една диетка спретна между другото,  ще стана самото съвършенство вече.

Като решите за срещата във Варна, ще ви метна графика си кога съм свободна  Sad

Общи условия

Активация на акаунт