Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 495
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
На варненки предлагам да се подготвите другата седмица за среща, като се върна във Варна ще доуточняваме място, ден и час.

# 91
  • Варна
На варненки предлагам да се подготвите другата седмица за среща, като се върна във Варна ще доуточняваме място, ден и час.

Как да се подготвим ? Да трябва да издържаме на ядене и пиене ли  Blush
Това е шега, не се познаваме още, но аз обичам така да си се шегувам.

# 92
Нека кажат работещите кога им е удобно. Аз съм безработна, така че когато свирите събор-идвам  Grinning

# 93
  • София
Здравейте момичета,
добре, че Алексче ме осведоми къде да търся
старата банда от Тийн темата  Wink

Виждам обаче много нови мами ...
Имам питанки и молба за помощ!

Мойта, вече пораснала тийнка, е луднала да учи в чужбина.
Сръце ми се къса, ама няма начин ....

Давайте съвети и акъл  Praynig

п.с. Явче Мравче пише ли тук?!

# 94
  • Варна

Мойта, вече пораснала тийнка, е луднала да учи в чужбина.
Сръце ми се къса, ама няма начин ....

Давайте съвети и акъл  Praynig

И аз съм от новите тук.
То и моят тийн иска, но конкретно за в Англия. За там вече съм доста информирана как става. Вие на къде сте се насочили и кой клас е вашата тийн-ка? За чужбина се кандидатства около 1 година преди завършване на средното образование.

# 95
Добре дошла в нашата темичка,Мина!  bouquet Момичета,просто не знаете какво чудо е Мина,страхооооотен човек и винаги ме напикава от смях като я видя!Мина,седмицата след Великден правим срещичка няколко готини мацки от нашата темичка-проверени пичове са,знаят да пият и да се веселят.Присъствието ти е просто задължително! Grinning

# 96
  • София
Моята щерка е 11 клас - след 4 месеца ще е вече пълнолетна.

Аз порязах мераците за Англия, предвид високите такси,
но вчера имах среща в Интеграл и още не мога да повярвам,
че това кредитиране е възможно  Thinking

Не зная дали се захващаме навреме, но няма никакъв езиков сертификат,
та това ще е на дневен ред сега.

Ще питам - към кого - мернах тема и ще си наложа да я прочета.

Искам да ми отлежи инфото от вчера и да се ориентирам и от вашите мнения.

Благодаря предварително!

Хуквам по задачки - до скоро

Стефанийо -  Heart Eyes Hug - давай параметри на срещата - едва ме нави  hahaha hahaha hahaha

# 97
  • Варна
Ще ти синтезирам малко инфо за Англия и Шотландия и до няколко дни ще ти го пусна тук.

Ако сте се насочили към конкретна специалност / професия може да споделиш и така по-лесно ще ти дадат съвети тук към коя държава да се насочите. Тук има доста майки със студенти извън БГ-то като че ли.

# 98
Добре дошла в нашата темичка,Мина!  bouquet Момичета,просто не знаете какво чудо е Мина,страхооооотен човек и винаги ме напикава от смях като я видя!Мина,седмицата след Великден правим срещичка няколко готини мацки от нашата темичка-проверени пичове са,знаят да пият и да се веселят.Присъствието ти е просто задължително! Grinning

А , много добре даже я знаем ний Мина ! Peace Че то кой не знае Мина , кой не е чувал за нея , дето се пее в една песен юнашка! Wink Много се радвам , че пак се засичаме , много се надявам да успеем и да се видим отново ! Hug Пък и Алексче да ще да се разходи до София по това време .... Praynig Praynig Praynig

# 99
  • София
п.с. Явче Мравче пише ли тук?!
До сега четеше само  Hug
Разказвай накъде се насочвате Laughing

# 100
Ха ха ха ,егати магнетичната ни темичка! Flutter

Добре дошли на всички нови мамчета!  bouquet

# 101
привет на всички мами , и не само ! при нас проблема е в това ,че родителското тяло настоява да учи ВУЗ - извинете ,но не знам как се казват във Франция тези училища ,а тя си е нарочила СУ-да речем право .Та въпросите са ми два : има ли родителка на дете ,което учи във френско и дали изобщо да й настояваме толкова с баща й ?

# 102
  • Ямбол
Привет на новите майчета в темичката ни!  Hug
Радвам се, че ще се видите - и софиянки, и варненки...
Предлагам поне общата среща да е по средата някъде на трасето   Thinking

# 103
Здравейте, аз съм от тези дето повече четат  Embarassed Но сега гледам за срещи говорите, та не мога да не се разпиша  Joy Аз съм "За". Само да се уточним и да се виждаме, че и да се наприказваме едно хубаво. И да се посмеем..... Тук пак идва реч да кажа "Елица, благодаря че ни светна за темата за муньовците"  Hug Hug Hug Нямам думи просто ..... Аз ще продължавам да чета, да не взема да изтърва срещата. То не че Мама Тини и Ваня няма да ме подсетят де, но аз да си знам...

# 104
  • София
Да се обадя, докато комп. е в настроение да работи. Тия дни нещо ми прави проблеми.
Мина, добре завърнала се при майките. За учене в чужбина - пас съм.
Но има доста майки с деца из Европа и те ще пишат кое как.
Мама Тин, Бистра - чак ми се иска да дойда на  варненска среща за да разбера как се отървахте от кг. Че моите нещо не падат, колкото и да се мъча. Може и тук или на ЛС да споделите, как сте постигнали хубавите резултати.
Мария, приемам предложението за среща по трасето. Да се затопли и ще го мислим.
Абет, къде си???????

Общи условия

Активация на акаунт