Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 509
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  Добре дошли на новите-Минa и mama 69   Hug Ама май те са "стари вълци"  Grinning
Имам детенце в чужбина, но не учи, а работи. Поне засега..Та не мога да дам съвет.
Срещата вече я чакам с нетърпение, само да не се пада 23-ти.. защото каквато съм блейка забравих, че сина ми се връща тогава.  Embarassed

# 106
  • София
Добре дошли, нови приятелки  Hug

Тук сам, Айша, но съм много болна  Cry Споко, ще живея  Wink Днес вече мога малко да говоря  Peace

Момичета, щом ви харесва там ще запазя пак места. Само уточнете датата и бройката, за радост се увеличаваме  Hug

Значи аз предлагам 6,7 или 8 април.
Хубав ден от мен   bouquet

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 13:03 от abet

# 107
abet,оздравявай,миличка!Гушкам те! Hug Дай пак името на ресторанта,че Мина ще идва. Simple Smile

# 108
здравеите нова съм 4ета от доста време и много ми  ь харесва темата имам син в 11 клас и ние все още незнаем къде да продължи пишете повече как се кандидатства в чужбина

# 109
  • София
stefani6, все още главата ми е куха, колкото три хралупи  smile3538 и нямам представа къде сложих визитката  Shocked В понеделник ще рапортувам. Все пак има време, пък и ако триабва ще чакаме Мина на 7 кюшета и пак ще е с нас  Hug

Вие само кажете датата, аз ще оправя другото  Peace

Списък към първа пролет:
1. Айша
2. Госпожата
3. Абет
4. Стефи

Моля за допълване и дата  Praynig

Мария_4, обещавам, че тази година ще се видим най- накрая с теб  Hug Нали знаеш, че ти си ми голям дерт  Peace Ще има национална среща  Laughing

# 110
Добре дошли на новите
javascript:void(0);
Относно кандидатстване в чужбина - мога да споделя само теоретично моята г-ца и в СУ - ФМИ , но пък бяхме луднали по едно време да кандидатства в чужбина - предопчитание за Англия - инфото ми е от 2008 ноември мисля - Интеграл(предлагаха в каталог :Англия, Шотландия, Холандия, Дания, Швейцария Италия, Франция, Германия) и Дарби - поне това сме проверили тогава. имат страници в нета можеш да актуализираш инфоото.
Интеграл - дават проспект с цени и  минимални ориентировъчни оценки  за прием от издържан изпит Тойфел и Йелт -(извинете ме ако не съм ги изписала точно). Доколкото си спомням трябваше да се подават документите през някаква система - до 5 института,  като сумата беше около 500 лв за да изпратят документи. Изпити по "Йелт" - задължително в британското консулство предварително заявено около 250 - 300 лв.
ние се отказохме защото нямахме време да се явяваме и подготвяме за този изпит. Така че който иска да кондидатства дс английски - 11 клас е добре да си вземе този сертификат (Тойфел, Йелтс). Самото кандидатстване може да стане и с прогнозни оценки още януари или най късно юни мисля за някои и-ти. така че още преди да е завэршил у-ника знае къде ще продължи.
А иначе кандидатстване в БГ - не се знае какво ще стане с приемните изпити.
Най важното сега е да знаят какво искат да учат за в бъдеще - от там насетне гонят успех за да успеят да влезнат където искат.

# 111
Благодаря за информацията

# 112
  • Варна
В събота или неделя ще пусна инфо как се кандидатства за Англия, само да ми остане малко време да синтезирам основното. Няма смисъл да се ползват фирми посредници, кандидатстването е максимално улеснено. Синът ми е 10-ти клас , но имам племенник 2-ра година в Единбург, така ,че процедурата е проверена.

# 113
за който се интересува - в събота 20,03, и неделя 21,03,в гранд хотел София ще има изложение на Campus France- за популяризиране на висшето образование във Франция ,аз ще съм там защото живо ме интересува

# 114
трябвали да знаят езика и какъв успех е нужен

# 115
От 26.03 до 28.03. , в НДК ще се проведе Международно изложение "Образование без граници ". В него ще участват университети от САЩ , Канада , Русия  и представители на най- престижните универстети от Германия , Франция , Великобритания , Дания , Холандия , Швеция , Унгария и Полша. За изложението в София идва и най- големият университет на щата Мисури в САЩ , а Русия ще бъде представена от МГУ " М.В. Ломоносов ". Peace

# 116

Мария_4, обещавам, че тази година ще се видим най- накрая с теб  Hug Нали знаеш, че ти си ми голям дерт  Peace Ще има национална среща  Laughing

Може ли и с мен, щом ще е национална  Blush
здравейте, дами   bouquet

# 117

Може ли и с мен, щом ще е национална  Blush
здравейте, дами   bouquet

Може мила, всичко може   bouquet  Само желание да имаме, другото е лесно.

# 118
  • София
Пепчо , Мария, Бистра - дано стане.
Ани си дойде и ме пъди от комп.
Лека нощ на всички.  Laughing

# 119
  Здрасти, пеп-4o    bouquet
Какво става с варненската, кога ще я бъде? Бистра, мама Тин, Ваня, Рил?

Общи условия

Активация на акаунт