Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 510
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Аз предлагам Варненската среща да бъде в сряда, ама нека Ваня се включи дали е на работа след 17 часа   newsm78

# 121
Да в сряда съм до 15.30 на работа! Flutter

# 122
Айде гледам и Рил ни чете, да казва и тя да не би да е на даскало в сряда след 17 и да заковаваме датата сряда 24 март Hug

# 123
Здравейте, мили мами! Мама Тин ме разконспирира! От време на време чета, но нямам много време за писане. Около мен се случиха много неприятни неща - баща ми получи много тежък инсулт и сега непрекъснато бягам до болницата. Не знам за другата седмица как ще съм с времето, но ако уточните мястото и часа на срещата - ще гледам да дойда! И без това имам нужда от малко разсейване от проблемите. А с вас винаги е весело и приятно! Heart Eyes

# 124
  • София
Рил, дано се оправи баща ти, постепенно да се стабилизира.

# 125
баща ми получи много тежък инсулт и сега непрекъснато бягам до болницата. :

Горката!  Hug дано се оправи скоро! Ще те чакаме, ще се озъртаме за теб.

# 126
За съжаление пак няма да мога да се включа,  първо съм на работа, а след това малката ме чака няма кой да я поеме.  Ще гледаме снимки и  тн. другия път.
Рилл скорошно  възстановяване на баща ти.

# 127
  • Ямбол
Добре дошли на всички нови мами при нас   bouquet
Имам чувството, че ви познавам от години и една обща срещичка ще е черешката на тортата  Hug
Абет, мила, искам всички да ви видя "на живо". Живот и здраве, дано се организираме  Peace
Ива си дойде снощи от София и сега пърхам край нея ...

# 128
  • София
Ива си дойде снощи от София и сега пърхам край нея ...
Това са най-хубавите моменти.
Кучо лае много силно - може би и Ани си идва  newsm78

# 129
  • Ямбол
Привет ! Рил, данобързо се възстанови баща ти  Praynig
А Ива вече си и замина ... преди половин час и за да не ми е мъчно седнах тук, при вас. Най-много ми тежат тези часове, след като замине. И всеки път се карам на себе си да не ми е мъчно, тя е щастлива, пък аз - със сълзи в очите  Confused Нали е щастлива, нали това искам за детето си - щастие! Обещавам си, че няма да ми е мъчно... Отивам да сложа едно лакче сега, ей така, за настроение !  Hug
Ох, споделих си мъката  Blush, ако може да се нарече така де ...

# 130
  • София
Мария, нали е отишла да учи, за добро сте разделени.
Няма как да са все покрай нас. А и тогава няма да имаме време да се разкрасим, нали?
Иначе и аз се притеснявам. утринта Ани отиде на снимки на реклама само по тънко памучно сако и тениска.Все му е горещо на диването.  А вечер все още си е студено.

# 131
  • Ямбол
Aisha, абсолютно си права, непрекъснато си го набивам в главата, ама като тръгне и затова ...  Embarassed
Ива замина по тениска с къс ръкав и едно тънко яке, което метна на рамо  ooooh!
Казах й, като се разболее, хич да не ме търси  Naughty

# 132
Не се тревожете - кръвта им кипи!

Рил стискам палци за баща ти Praynig

# 133
  А моите деца са използвали едни от последните си дни заедно отивайки на зоопарк.
И аз вече тръпна да прегърна поне едното..другото..-чак края на лятото.  Sad

# 134
  • Ямбол
Елица, страхотни са ти дечицата, мила!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт