Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 526
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Мама Тин, да ти е живо и здраво порасналото момче !  bouquet Много още прекрасни мигове заедно ви пожелавам !

Стефи ,  Heart Eyes - остави ме безмълвна Ицо ! Браво ! Peace

# 556
Ами другия път ще ви поканя да го чуете на живо.Пък и си е голям купон.Представяте ли си ни на първа линия какви разгорещени фенки ще сме Joy Мама Тин,да ти е жив и здрав любимият,много да те слуша и обича.  bouquet

# 557
Мама тин, честит рожден ден на съпружеството! Да ти е жив и здрав и много да те обича!
Стефани - браво на Ицо!!!   bouquet

# 558
Ами другия път ще ви поканя да го чуете на живо.Пък и си е голям купон.Представяте ли си ни на първа линия какви разгорещени фенки ще сме Joy Мама Тин,да ти е жив и здрав любимият,много да те слуша и обича.  bouquet

Стефи ,  Heart Eyes само кажи кога ! Party

# 559
  • Варна
stefani6 , и аз да се изкажа за твоя Ицо, не че някой ме пита , де.
Първо, записа наистина е много лош, но пък момчето пее много вярно и има приятен мъжки тембър  Peace Единствено, на  първото взимане на високите тонове / на припева май / нещо не ми хареса там, но вторият път беше пушка. И като чух и публиката как му се радваше  Hug. Това е мнение на не музикант де, защото не съм такъв. Но пък се помъчих да съм обективна. Иначе, е голям симпатяга от това което видях  Peace

mama Tin , честит ти рожденик  newsm51

Тук някои се пооплакват от килограмите. Има ли желаещи за някаква диета да си спретнем ?. Аз нали другият месец съм канена на 2 абитуриентски ,та ми се ще да смъкна малко в дупето , но ми трябва някой за подкрепа  Wink

# 560
  • София
Здравейте мацки,
пописали сте и аз попрочетох една дузина странички, но съм в час със събитията вече.
Поздравявам всички имали рожденни дне наскоро, да са живи и здрави.  bouquet
Стефи,
аз съм се занимавала с пеене бая години и имам някаква представа от бранша. Няма да е зле Ицо да намери педагог и да наблегне на пеенето, защото има голям потенциал, господ му дал дарба, но естествено трябва да я развие ако иска да се прехранва с това.Има тази възможност момчето, нека не пропилява дарбата си, то не се знае на къде ще го отвее вятъра.Визуално нищо не видях, освен силует в мрака, явно не съм свалила добре видеото или е такова.Няма значение, защото съм го виждала и знам, че е хубавец. Wink
Адашче,
радвам се за приятните емоции, които преживяваш.Много ми е домъчняло за теб и за останалите бандитки от групата.
На 22-ри мина заседанието.Мина много добре, представителката на Висшия съдебен съвет се беше подготвила много добре, каза това, което и аз бях подготвила в писмено становище, че така емоционално съм разстроена и не исках да изпадна в някои гневен изблик и да се изложа.Кокинов не се яви, нито прати представител, не зная защо.Или е разбрал вече, че каузата му е губеща и не иска да се излага или е уредил нещата извънсъдебно. Ако съблюдават изцяло закона и са обективни няма да имам проблеми, но парен каша духа и вече вяра на законност и справедливост нямам.След всичко, през което преминах последните 4-ри години всякаква вяра в тези каузи ми се е изпарила.За съжаление в милата ни родина цари пълно беззаконие и паричките са закона и справедливостта.
Туй от мен за днес. Дай боже да се произнесат в моя полза, тогава ще ви събера да полеем случая на всяка цена.
Прегръдки на всички ви. Hug Hug Hug

# 561
  • София
Мама Тин, честит рожден ден на съпруга с пожелания за здраве и много щастие.
Да се слушате и да ожените правнуци заедно!   bouquet
Мери, как са госпожиците, слушат ли те?
Или правят като Ани - слушат само като заспят.  Mr. Green
Дано делото се реши в твоя полза накрая и да забравиш за ядовете.
Госпожата, хубаво си изкарала, личи си.
Паричката, аз съм винаги за диета. Но нещо напоследък не мога да се справя.
Каквото и да предприема - кг. не мърдат.
Иначе 90 дневната е хубава, разнообразна и не се гладува.
Като по-млада правех японската, останах доволна.
Миналото лято добре ми действаше редуктила, сега пробвах - няма ефект.

# 562
mama Tin, честит рожден ден на съпруга ти! Много обич и разбирателство в дома ви!  bouquet

# 563
  • Варна
Aisha , мисля да си поставя една напълно постижима цел от 6 кг. , например, до 23  юни и да видим какво ще стане. Но още не съм избрала диетата  Tired

marypopins , не съм наясно със случаят ти, но стискам палци да се пребориш  Peace

# 564
  • София
Какво ти слушане бе Асе,
няма такова нещо, най-вече Мишето, за Ина не мога да си кривя душата и да се оплаквам.Ина ме ядосва само с това, че е много свита и не си защитава правата, оставя да я тъпчат. Започна работа като застраховател в представителство на Армеец и брокера се гаври с нея, договора и е за 400лв., оат които 200 плащат от Армеец а другите той с уговорката, че след първия месец ще увеличи заплатата и на 600лв.Не само че не я увеличи а отказва да плаща 200-та лв., които той трябва да поеме и я кара да работи само за тези, които и превежда Армеец.Казал и, че няма как да докаже че не и дава парите, щом е подписала договор за 4е00лв.При това първият месец и половина не и плати изобщо и каза, че бил период на обучение за нейна сметка.Та ме е яд, че му мълчи и още ходи на работа там.Ако съм аз ще му пратя всички видове проверки и няма да му работя и минута дори.Тя наивна, надява се да се разберат някак.
Колкото до Михаела, там няма подобрение, нещата са ужасяващи...................

# 565
Сребърна паричка, по отношение на диетите съм тесен специалист. За мен важи правилото " Цял живот гладна и дебела" Joy Joy Joy Изпробвала съм какви ли не деити- с временни постижения, спирала съм и пак отново. Ефекта йо-йо се получава винаги, в някои случаи след 2 год. В момента пак съм на диета- на Дюкан. Надявам се , че ще се получи. Ако искаш отиди в дюканската тема и прочети, попитай, може да ти хареса. Аз за сега съм доволна - за 15 дни свалих 4.500 кг, в мерки доста и най-важното не съм гладувала. Напротив ям доста. Но все пак се консултирай, че и много отрицателни неща чух. Ама нали знаеш колкото хора- толкова мнения Rolling Eyes

# 566
  • Варна
meri1966, Дюкан го знам аз. Преди 2 години изкарах 2-ра фаза само, но не направих 3-та и естествено пак качих. Не всичките, които свалих, но половината- да.

Иначе това - " Цял живот гладна и дебела" , ми е болната тема. В семейството на мъжът ми , всички са много слабички и то  без да правят усилия. В моето - всички жени са пухкави. И като вземе все да ме сравнява с роднините си и стой та гледай. Естествено, моят отговор винаги е бил " Добре, че си ме взел, че да ви оправя малко гените. " Но пък и двете абитуриентски са на негови роднини и ще съм най- пухкавката , та затова се замислих за диети  Laughing

Пък на теб с успех Дюкан, само ,че аз в момента като че ли не съм настроена да ям само месо. Нещо на плодове ме избива повече, но ще видим  newsm78

# 567
  • София
Момичета, аз от диети не разбирам, слава богу нямала съм нужда от това, но съм била спортистка и знам няколко златни правила. Трябва да се храниш по едно и също време, да спираш преди да се заситиш, защото след 10-на минути ще се почувстваш заситен.Да хапваш от всичко, но умерено, с нищо да не се прекалява и никакво пържено, мазно, по-диетично и здравословно трябва да се храниме. Все си мисля, че ако се спазват тези правила и резултата ще е налице, поне при спортистите е така, макар да има и хора, които от въздуха пълнеят, но това е друго, мисля че е нарушена обмяна.

# 568
Мерипопинз напълно подкрепям твоите правила с още едно допълнение - сутрин преди всичко друго колкото се може повече вода -половин литър, литър, колкото повечер толкова по добре и никаква вечеря след 17,30. Спазвайки тези правила свалих моите 25 килограма за около 6 месеца.

# 569
  • София
Мери, според мене Ина просто трябва да спре да се занимава с този тиквеник.
Ясно, че си е оформил нещата и няма как да го хванат инспекции. Просто търсете друга работа.
Мишето - да е живо и здраво детето. Постепенно ще се наместят нещата, ще осъзнае какво си причинява и пак ще бъде добра. Надявам се, периода да отшуми скоро за доброто на всички.

За диетите - аз само Дюкан не съм опитвала. Иначе редовно чета темите им, знам кое как трябва. Но просто нямам време за готвене. А в тази диета трябва да се яде разнообразно.
Карах 1 седмица безвъглехидратната, не помръднах. А искам да намалея, защо то вече ми е тежко на костите, не е от суета.
Ани приключи с очните, края на седмицата ще има изпит. Вървят нещата.
Притеснява ме с колелото, но никой не ме пита за нищо.
Дори и да го изхвърля, като вземе заплата ще си купи ново.
Все се утешавам, че всичко се връща и децата и ще я ядосват като тя мене.   Mr. Green
Абет, къде си?????????

Общи условия

Активация на акаунт