Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 527
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Стеф ,има си талант момъкът ви!  bouquet
Успехи за напред му желая! Flutter

# 541
Mersi,momicheta,nadiavam se go kazvate ne samo zashtoto ste priatelki

# 542
  • Ямбол
Стеф, браво на Ицо!!! Поздравления за него и майчицата му  Hug   bouquet  bouquet  bouquet
Да е здрав и да се изявява още много! Браво  Peace

# 543
  • София
Стеф, не мога много да пиша, но само да кажа, че имам буца в гърлото и очите ми са пълни.  Hug
Утре ще пиша повече  Peace
Естрея, моите най- добри пожелания.
Прегращам ви, мили приателки  Hug

p.s. Ели  Hug

# 544
Стефани, поздравления за таланта на момчето   bouquet  Да е жив и здрав и това да е само началото!

# 545
Стефани, много хубаво пее Христо! Поздрави го  bouquet Ще чакаме да го видим и на по-голяма сцена.

# 546
  • София
Абет, дано всичко е наред при вас.
Ани си дойде към 17 ч. и сега си гледа снукър в стаята.
Мери, ти нещо се загуби. Как са девойките, какво правят?

# 547
 Тук съм, тук съм! Чета ви всеки ден, но нямам много време да пиша. Момичетата са добре- Ива пише курсови работи, Бобето е в сесия и през 10 дни е в Свищов. Досега взе всички изпити успешно. Остават и още 2 . Според нея най- трудните -счетоводство и маркетинг. Но тя е упорита и мисля, че ще се справи. Работи в едно магазинче и не се е прибирала от месеци. Така ми е домъчняло и скоро пак ще съм софиянка за ден- два.  Имам много празници тези дни и ще намина да ви почерпя Laughing

# 548
Стеф, имаш и моите адмирации за Христо  Grinning А това е само началото   Hug
Дъщеря ми си идва юни месец у дома, но с една приятелка и сега съм едновременно  щастлива и притеснена..

# 549
  • Ямбол
Мери, радвам се, че се появи! Браво на девойките!  Peace
Ели, радвам се за цигарите! Аз не пуша от месеци и се уверих, че всичко е само в главата ми  Peace
Проблемът ми са килограмите обаче  Joy Отпуснах се и ...
Госпожата още не е споделила нищо за семинара на Джон Кехоу ...
Спорна седмица от мен, момичета!

# 550
Аз имам впечатления от този семинар ,но нека Госпожата сподели!

# 551
Mомичета да ви почерпя - днес моето най-голямо бебе, мъж ми, става на 46 г

# 552
Аз имам впечатления от този семинар ,но нека Госпожата сподели!

Ванюшка ,  Hug ти да не би да беше на семинара ? Ще се разсърдя , ако си била и не си се обадила ! Crossing Arms
Ами , какво да споделя - още под силното въздействие и харизма на този човек! Сигурно трябва да мине извесно време и да ми улегнат впечатленията и емоциите. Аз съм прочела всичките му книги , слушала съм аудио програмата му , от две години практикувам методите му - това промени и мен и живота ми ! Това  , което той поднесе ,го знам почти наизуст  Crazy , но начинът , по който го направи беше изключително завладяващ и вдъхновяващ !Много съм впечатлена и развълнувана , за мен срещата с него беше още една сбъдната мечта - имам автограф на книгата , която вече на нищо не прилича ,защото е четена безброй ъти и продължавам да я чета , и снимка с него , която като гледам , като че ли ме зарежда с още повече енергия! Може би защото дълбоко вярвам във неговата философия и методите му , защото съм се убедила ,че работят , защото ,благодарение на него живея един чудесен и вълнуващ живот! Сигурно по-нататък ще споделям още , като успея да си подредя малко мислите !
А сега ви пожелавам един прекрасен и спорен ден !  bouquet

# 553
Браво на Ицо! smile3501 smile3501 Стефи с право се гордее с него! Пожелавам му още по-големи изяви!Честито на всички, които празнуват днес ,и които са празнували предишните дни! Желая им здраве и късмет!  bouquet Моя син не успя да стигне до Щутгард,но затова пък си направиха с девойката една екскурзия до Виена.  Wink

# 554
Честит рожден ден на любимия ти, mama Tin     bouquet
Леле, тази торта е толкова изкусителнаа! Да ти е сладък като нея, да ти е здрав и да те слушка много ти пожелавам.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт