Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 523
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • Ямбол
Мама Тин, да ти е честит рожденика! Жив и здрав да е и всички вие около него   bouquet
Мерипопинс, стискам палци за решението  Peace
От диети нищо не разбирам, до скоро нямах нужда. От вчера  Joy не ям хляб. Резултата - в края на седмицата - или отслабнала, или загинала от глад  Joy

# 571
  • София
Сега говорих с Ани.
В момента е на  българия търси талант.
Правила е всички зомбита, които излизат в началото. Каквото и да значи това.
И разни други е правила, но не ми обясни, имала работа.

# 572
Тини , да ви е жив и здрав младежа  Wink ,че е единствен във вашето женско царство! Flutter  bouquet

Госпожата ,не съм била на събитието ,но моя позната журналистка е била там и е взела интервю ,та се чухме! Simple Smile

Мери ,знаеш ,че съм с теб и дай Боже справедливоста да възтъжествува! Hug

А при мен стават решаващи неща ,в края на май се връщам пак в туризма ,но покрай тази криза ,що нерви похабих ,не е за приказване! Confused

# 573
  • София
Ваня, дано стане както го искаш.
Изобщо на всички да се сбъднат желанията.
И моето - колелото да изчезне.
Видях  зомбитата, рошава работа.

# 574
  • Варна
Не можах да видя зомбитата ,защото преди малко се прибрах. Aisha, освен ти да почнеш да караш колелото, хем да не се тревожиш за дъщеричката , хем ще се пораздвижиш  Laughing / разбра, че се шегувам, нали ? / 

Мама Тин, като прочетох за нехраненето след 17.30 ч. се сетих за една рускиня, която отслабнала 60 кг. по този начин - без храна след 16.00 ч. Това не знам как да го приложа. Сутрин почти не ям, защото нямам време. На обяд кога да ,кога не, зависи колко работа имам. Прибирам се в къщи след 6 , а три пъти в седмицата към 9 ч. и ако и не вечерям  newsm78  Но въпреки че нямам време за ядене вместо да отслабвам, аз дебелея. Ей това не мога да си го обясня  Tired

Ваня, дано ти се оправят нещата. Тя тая криза на всички ни изкара нервите, май.

На останалите лека нощ   bouquet

# 575
  • София
Аз ако се кача и колелото ме издържи - очаквайте земетресение като падна.
Трябва и кран да викат за да ме вдигне.
Паричката, с яденето и аз съм така. Няма друго време за ядене освен вечер, не е много, но...
Явно организма се запасява за глада през деня и затова трупаме. Рускинята е Нериманова, в диетите тук има и тема да нея. Може би за някои хора действа системата. А и като четох при нея слабеенето е в продължение на повече от година. Пък аз като не видя резултат 1 седмица и се отказвам.

# 576
Тини , да ви е жив и здрав младежа  Wink ,че е единствен във вашето женско царство! Flutter  bouquet

Госпожата ,не съм била на събитието ,но моя позната журналистка е била там и е взела интервю ,та се чухме! Simple Smile

Мери ,знаеш ,че съм с теб и дай Боже справедливоста да възтъжествува! Hug

А при мен стават решаващи неща ,в края на май се връщам пак в туризма ,но покрай тази криза ,що нерви похабих ,не е за приказване! Confused

Питах , защото имаше голяма варненска група ! Peace  А за решанващите неща - ще станат - ще видиш ! Praynig

Адашче , последният напън вече настал е ! Дано по- бързо приключат нещата , че да си отдъхнеш най- накрая , пък и да ти видим очите , че ни липсваш ! Hug

# 577
Сребърна паричка, именно затова пълнееш, от неядене. Аз се храня в определени часове, е, понякога с изключения, 5 пъти на ден, около мен се създава впечатление че непрекъснато ям нещо, а отслабвам. Това му е майката, да си активизираш метаболизма, да се храниш, да не гладуваш и да отслабваш

# 578
Момичета, добро утро!

Много добре сте се насочили към отслабването! Аз имам доста излишни килограми и вече 4 години си живея с тях. Оказа се, че имам Хшимото . Явно и не се храним правилно, защото и тримата сме с наднормено тегло. По повод честите хранения искам да ви споделя, че преди 3 години ходихме при детски ендокринолог за Жорко. тя му предписа една диета с която за 1 месец двамата с татко му свалиха по 15 кг, а аз при същата диета 3 кг. Менюто беше съобразено за деца. 6 пъти на ден по малко - препечена филийка, плодове, салати, печено месо или риба, кисело мляко, обезсолено сирене. Това е общо казано.
Аз на 1 февруари преживях тежка операция - гинекологична- и от обездвижването пълнея допълнително. Ендокринолога ми предписа ЦЕФАМАДАР- хомеопатично средство за отслабване и намаляне на порцията храна наполовиан. Имам отскоро велоергометър и се опитвам да го карам. Ще се борим с килата! Никакво отказване!  Hug

# 579
За диети сте се разговорили..Мисля, че за всеки е подходяща различна. Аз ако ям само плодове и зеленчуци не само се чувствам зле, направо до припадък го докарвам, амо и резултата от стопените се връща доста бързо. Перфектно е за мен диета близка до разделното, прилагам я в дълъг период, не чакам бързи резултати, не гладувам, но и като я спра за зимата запазвам сравнително добре спечеленото тегло. Аз съм си я намислила, мисля, че е подсъзнателно усещане кое ми е добре.
Ето сега ще хапна две сварени яйца със зелева салата.

Черпя ви с обяда си  Grinning

# 580
Сега говорих с Ани.
В момента е на  българия търси талант.
Правила е всички зомбита, които излизат в началото. Каквото и да значи това.
И разни други е правила, но не ми обясни, имала работа.

хаха,зомбитата бяха супер.Това беше първото изпълнение с танц по музика на Майкъл Джексън.
Гледам,говорите си за диети.Значи при мен действа много добре първата фаза на Дюкан,т.е първите 3-4 дни,в които се ядат само протеини.Само това като го приложа и свалям 2-3 кг.Признавам,че повече от това нямам нерви и воля да прилагам върху себе си,аз не мога да седя гладна,става ми лошо и да гладувам е абсурд.Друг е въпроса,че ям малко,ама пък шоколадът ми е най-любим Embarassed Много е индивидуално обаче.На някои протеиновата диета им действа много зле.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 14:41 от stefani6

# 581
  • София
Брей, че живнала темата  Hug
Мама Тин, да ти е жив и здрав   bouquet Дълги години да се слушате и обичате. Само хубавини да имате, да са пълни домът и сърцата ви   bouquet

Айша, тук съм, мила, ама нещо се разпука пролетта та и работата също  Laughing Тия дни съм със супер високо кръвно, а вчера дори звездички цял ден имах пред очите  ooooh! Та не можех да пиша. Но от снощи съм на нови лекарства и днес съм значително по- добре  Peace
Чета, че диети сте подпукали. Айде и аз да се потъркалям  Joy Дебеличка съм си и туй то и както казва Ели, на човек му трябва нагласа и подходящата диета. Аз лично ще взема да пробвам начина на мама Тин  Peace Това няма да ме затормози, пък току виж съм свалила 25 кила. Де късмет де  smile3508

Но първо трябва да успокоя топката, защото при мен определено си е на нервна почва  Peace Що тормоз понесох тия години и пак съм си кюфтенце  Laughing
Обаче определено си се обичам  Joy
Отивам да пиша фактури. После пак  Hug

# 582
abet,ти си една сладка пухкавелка!Я не си разваляй фигурата! Grinning

# 583
  • София
Нали, Стеф  Wink Сладка съм си, я   Laughing
Ако още го имаше онова шоу Мис Макси, щях да ги изпонатръшкам всичките  Joy

# 584
  • София
Стефани, толкова си елегантна каква диета. Хапвай си с мярка.
Абет, дано с новите лекарства се стабилизира кръвното.
Нямате ли си програма за писане на фактури?
Ако възстановим Мис Макси - сигурно ще се класирам.
Засега си карам лунната диета един път седмично, но не падат грамчетата.  Mr. Green
Сигурно аз съм си виновна - няма вечер без вино.
Сега да помрънкам малко - Ани сутринта си забрави тел. в къщи. Като ги изпращах с Пламен мислех да и напомня, но забравих. Говорихме си, беше в салона и уж си идваше. Вече 2 часа как пътува към нас. Предполагам, че се е качила на колелото и е някъде из Борисовата градина.Колко сме станали зависими от технологиите. Едно време майка ми как ли е живяла без да ме чуе по мобилния ....

Общи условия

Активация на акаунт