Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 513
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз, затова хем ги благославям, хем ги проклинам тия телефони  Twisted Evil
Майка ми е имала значително по- спокойна младост в това отношение. Тогава строяха вилата и се чувахме един път в седмицата, от селската поща ми звънеше  Laughing

Аз на програма пиша фактурите, Айша  Peace Ама дори и на комп, пак си се пише, нали  Laughing

Момичета, получих подарък от Холандия и не мога да не ви се похваля  Hug

Това вътре са 5 луковици от черно лале. Което всъщност става тъмно лилаво  Laughing
Донесе ми ги моя приятелка, която беше на изложбата на цветята в незнамкой си град  newsm78 И тя не е запомнила  Joy Но албума, който разгледах направо ме уби  ooooh! Хиляди декари красота. Въобще не преувеличавам  Peace
Хайде, мили приятелки, хубава вечер ви пожелавам   bouquet

# 586
  • София
Уж писах, пък къде съм го публикувала  newsm78
Холандия нали се води страна на лалетата - там са специалисти.
Виждала съм черни лалета, хубави са, но са ми много тъжни.
Ани си дойде, преоблече се и замина при т.н. брат и. Не, нямам незаконно дете - така си викат със съученик.  ТОй доста разбира от компютри и ще и правят портфолио с прически и къде е участвала,  та да може да се рекламира. Естествено познах, че е с колелото, пак с него излезе.
Май ако беше с кола нямаше така да се тръшкам.
Утре съм на тази диета, ако не поспадна, поне да се прочистя малко. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=492824.0

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 19:51 от Aisha

# 587
  • София
Да се отчета, та да ви изненадам с постоянното си присъствие  Laughing
Никой не се оплаква, което значи сте добре и няма повод да ви мисля и да се тревожа.
Котката ми е разгонена и откачам.Непрекъснато ходи и вие, все едно я дереме.Дори маркира с урина две места в новият ми, любим апартамент и бях на крачка да я кастрирам собственоръчно с подръчни материали. #Cussing outПолудях и напръсках с един спрей против подобни маркировки, ще видим има ли файда, че дадох 50лв. за него когато се преместихме, за да свикне с жилището уж, че първите дни беше в шок и ги прекара скрита под едно одеало.
Отивам да листопадствам, че съм станала пълна баба Мара  Mr. Green

# 588
  • София
Мери, какъв е тоя спрей и от къде да си го купя? Сподели, моля те.
Кучо вече 5 год. си има маркирано място и си върши там малката нужда.
Може да стиска, но го прави демонстративно. Един  ветеринар ми приказва нещо за психоиката им, че искал да доминира в къщи.

# 589
Добро утро!  :hug:Abet,страхотен подарък! Лалетата са ми голяма страст и изобщо цветята. Миналия уикенд си набрах от вилата 45 броя лалета,различни видове и сега се радвам на пълни вази. Мечта ми е да отида на това изложение в Холандия,така че ако можеш поразпитай твойта позната къде и кога се провежда,моля те. А моя син ми донесе от природонаучния музей във Виена семена на някакви екзотични цветя . Ако успея да ги отгледам ще ви ги покажа. Относно диетите- добре че за сега не ми се налага да спазвам,защото не мога. Не прекалявам с яденето, но и гладна не мога да стоя. Слава богу не съм голям любител на сладкото, но затова пък много обучам да си пийвам биричка.  ooooh! Хубав и слънчев ден на всички!!!  bouquet

# 590
Момичета здравейте - гледам, че за диети си говорите да  си призная никак не ми се нравят - на глад не издържам - ям когато и колкото си поискам - кг. дал  бог - тази зима качих 5кг. (и ббез тях съм си пълна)тежат ми но и нямам воля да стоя гладна.
Ако още го имаше онова шоу Мис Макси, щях да съм на първо място.
Страхотен подарък -Абет - дано цъфнат - може би в чехъл ще се засадят - иначе свекърва ми има такова на вилата - красиви си.
Мери относно котката - няма по добра котка от кастрираната котка. Имах една сладурка, скача 5 пъти от 7 ми етаж -та след първия скок мислех че е разгонена и затова скача, кастрирах това по никакъв начин не и повлия на нрава, продължи да скача, а след като родих малката е вече при мама на село. Там милата се разхожда и скача на воля.
И да добавя завиждам на половината от тук( няма да изреждам  то се вижда) нямат нужда от диета - да не се измъчват и тормозят.

# 591
Ау, Абет, страхотен подарък!!  Heart Eyes
Обожавам лалета, последния път като ходих на вилата накъсах толкова много, че носих букета гушнат като бебе  Laughing
Интересното е, че и мъжете ми у дома силно се впечатляват от лалета, а вазите с други цветя все ги побутват някъде си, че им пречели.
Сина ми се изнася временно от вкъщи..Намери засега работа като спасител в хотел, а там им предоставят и стая, закуски, обеди, вечери, фитнес зали и всякакви други на разположение.
Изкуши се, пък и нямало да става рано за да пътува на работа, стегна багажа и замина..
Сега на кого ще мрънкам, а?  newsm78
Вчера хванах в крачка котарака си като маркира скрина  #Cussing out Изяде един шамар и съм му се заканила, като отделя пари- кастрация  Twisted Evil

# 592
  • София
Добро утро, момичета  Hug
Нези, ще разпитам разбира се за това изложение. Тя по принцип си беше в Амстердам и това е била някаква организирана разходка до този град, затова не го е запомнила. Каза, че там е съсредоточено производството и 80% от вноса на цветя в цял свят.  Представи си за какво става въпрос. На снимките видях орхидея, която нито се засажда, нито се слага във ваза  ooooh! Просто я закачваш някъде и тя така си расте. Хранела се от влажността във въздуха и от светлината  ooooh! Страшно красива. Един уникален цвят, а надолу красиви причудливи корени висят  Peace
Ели, най- отговорно ти заявявам, че можеш да мрънкаш на мен, колкото искаш  Hug Може и на лични  Hug
Нашето семейство е тъжно. Котето ни изчезна и едва ли ще се появи. Взехме си го октомври, живееше при наще на вилата. Много го заобичахме, беше страхотен. Сега ни е много мъчно, а на майка ми най- много. Всяка сутрин, като им се обаждах да ги чувам, все питах "Какво правят децата", а тя ми разказваше подробно и за Дарк и за Мъро. Сега излиза с Дарк и все се оглежда за котето  Sad Но го няма  Sad
Ангел учи. Все още не е намерил работа. Все му казват, че ще му се обадят и все нищо. Позната идтория.
Аз с нетърпение чакам да ме преместят в новия офис. Тук обстановката е отвратителна. Нали съм от година на гости и всеки ден ми го натъртват, случайно да не забравя  Joy Въобще една идилия отвсякъде. Но да сме живи и здрави. Важното е духът да е висок  Peace

# 593
Здравейте, момичета! Да ви почерпя днес ставам на прекрасните 44 години!

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 14:13 от meri1966

# 594
  • София
Мери, честит прекрасен 44 рожден ден   bouquet
Бъди здрава, много обичана и безкрайно щастлива  Hug
Нека радостта винаги свети в очите ти  Hug
Пожелавам ти един прекрасен и незабравим празник     party023 nbirthday Tada

# 595
Мери,честит празник!  bouquet

# 596
  • Ямбол
Мери, прекрасен рожден ден! Бъди здрава, много щастлива и удовлетворена!

Абет, прекрасен подарък! Обожавам пролетните цветя, а лалетата спадат към тях!

# 597
  • Варна
Ауууууу, след всичките ми приказки ,че ще почвам диета, сега една голяма , прекрасно изглеждаща торта  Mr. Green

Честит Рожден Ден meri1966 newsm59, още много прекрасни рождени дни ти желая .

# 598
Честит рожден ден, Мери!Пожелавам ти още 44 прекрасни години да черпиш в бг-мамма и те да са изпълнени със здраве и красота!

# 599
abet,супер е подаръка!И аз такъв ще си заръчам на Ицо да ми донесе от Холандия.Тойслед седмица заминава до Германия и Холандия за празниците.Ще посетят най-голевия увеселителен парк в Германия,на Уорнърброс.В Холандия ще са пък на някакъв празник на цветята и на вечерта на музеите.Как да не му завиди човек. Grinning

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 15:39 от stefani6

Общи условия

Активация на акаунт