Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 511
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Мери,
Да си жива, здрава и много обичана и щастлива.
За жалост не можах да се справя да те поздравя с една прекрасна картинка-кошница с цветя
  bouquet

# 601
Мери, честит прекрасен 44 рожден ден  bouquet
Бъди здрава, много обичана и безкрайно щастлива 

# 602
  • София
Стеф, така се радвам за Ицо. Само да им е хубаво времето, ще си изкарат страхотно  Peace И да е лошо, пак ще им е супер, то е ясно  Laughing
За Холандия приятелката ми каза, че е забранено да се изнасят цветя в саксия, засадени. Но луковици може. Така, че му поръчай каквото ти душа иска  Peace На всичкото отгоре били и много евтини  Peace

# 603
Честит рожден ден, Мери   bouquet  и хубав празник!
Да си жива и здрава, много щастлива и обичана   bouquet  bouquet

Абет, страхотен подарък   Peace Тези дни видях при Мира в блога и лале от нейнат аградина - тъмно лилаво и с прекрасни назъбени листенца .

# 604

Честит рожден ден, Мери! Желая ти оптимизма на младостта, съчетан с мъдростта на годините ни  Grinning Желая ти успех и топлината на любовта.

# 605
  • София
Мери, честит рожден ден!   bouquet
Желая ти здраве, любов  и сбъднати мечти.

# 606
Мери ,   bouquet! Бъди здрава и много щастлива ! Честит Рожден ден и наздраве !  bouquet

# 607
  • Варна
Честит рожден ден!  bouquet

# 608
Мери, честит рожден ден на патерица и от мен  bouquet
Много здраве, семейно щастие и само хубави емоции от девойките Hug

# 609
Добро Утро!

Мери Честит Рожден Ден на патеричка! Blush
Добре дошла в отбора на 44рте годинки! Flutter
Бъди обичана и обичаща!

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 07:38 от Vanq 66

# 610
  • Варна
Добро утро, как сте днес ?

Вчера успях да мина без хляб, тестено и сладко. Но днес една колежка е донесла оригинални турски баклавички да почерпи. Стискам зъби и слюноотделям  Embarassed

Оплаках се.

Много хубави снимки на цветя сте пуснали. Много харесвам цветя, но съм напълно неспособна да ги отглеждам  Tired

# 611
Благодаря ви много за милите пожелания!

# 612
  • София
Добро утро, момичета  Hug

Мери, как мина празника  Wink Веднага да се отчетеш и за подаръците  Laughing

Днес не ми се стои вътре. Така искам да се шматкам навън.
Изчистих си балкона и наредих навън цветята. Стана, като зимна градина без една стена  Laughing Довечера ще пия биричка там и ще си чета книжка. Максим е в Бургас и само ме дразни колко било хубаво морето  Twisted Evil Цяла седмица ще се вее там и ще му се радва. Ще се командировам и аз, ама ха  Laughing Някой да ми измисли работа на морето за малко  Laughing

Мерлооооооооооо, айде де стига вече. Утре е последен ден и си наша, да си знаеш  Hug Ай стига с тая работа де  Laughing
Госпожата и тя потъна. Ще я преслушам таз жена да видя какво става.
Флаш не пише, дано са добре.   bouquet
Ели, как е днес настроението?
Айде, после пак   bouquet

# 613
  • Варна
Аз съм тук т.е. на работа ама хвърлям по едно око насам. Sunglasses Всичко е ок около нас, няма нищо за писане май. Освен, че 2 месеца след като кандидатства за общежитие моя син получил писмо , че е приет. ooooh! Естествено няма да го ползва...не искам и да помислям за освобождаване на квартирата, а общежитията са до юни и после пак наново всичко. Stop Та такива работи....иначе съм/сме-с колежките/ потънали в размисли и сметки как утре да платим заплати, осигуровки че и едно ддс зверско се очертава. Crazy
В неделя моя мъж ми е обещал да ме вози до някой разсадник, че по терасата сандъчетата на нищо не приличат. Grinning

# 614
  • София
Флашче,
нали новият ми апартамент е в кв.Витоша, близо до Студентски град и можах да добия представа от общежитията.Адзска мизерия е, ужасно е и всеки ден като минавам покрай тях си мисля за децата, които живеят там и сърцето ми се къса.Давам пример на моите лигли, които живеят в охолство и лукс цял живот и не знаят какво и мизерия и липса на пари.Не го пускай детето да живее там щом можете да си позволите квартира, недей, много е гадно.
Как не ги е грях да дават на децата такива развалини, тънещи в мръсотия и разпад.За всичко пари се намират някак а за ремонт, да живеят в елементарни условия и поне в чистота децата ни, бъдещето ни -няма.Срамота е.

Общи условия

Активация на акаунт