Незабравима(unutulmaz)-тема- 17

• 28 798
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
murmur, аз затва се нервя, че нищо не се случва

при мен стана син екран - няма излъчване, ама навън духа като за световно.........

# 121
Цитат
 Айдеее видях синия екран на АТВто

и аз така

# 122
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Изглежда, че каквото и да сме дали като отговор на анкетката, сме сбъркали....

# 123
Айдеее видях синия екран на АТВто Thinking
и аз същто  даже сега нищто не дава Sad

# 124
Мелда го пита до кога ще продължава така ??? Винаги ли ще има други жени около него .Той й каза да престане с тази нейна ревност. Толга пита Еда как е минал деня. Еда каза ,че всичко е Ок. Толга и каза ,че е глезаната на къщата.Мелда започна да се подмазва и извинява на харун ,че много го обичала затова го ревнувала толкова много. Ниса каза ,че иска феяз да говори с нея. Едже казва ,че е благодарна на всичко ,което е направил за нея ,но по-добре да се прави ,че всее дно нищо не се е случило. Бату намери снимката и разбра ,че капитанът има дъщеря.Ашел иска развод от Бурак.Еда имала успех с работата си и искат моделите й. Толга каза ,че се гордее с жена си. Харун попита Толга дали няма да ходи в работилницата.Толга казва ,че ще се запознае с началника.Няма ли да започва вече.Заяждат се. Харун каза накрая ,че той ще закара Еда.Толга вика да не се притеснява Харун за него, ахарун каза оле Толга как съм се притеснил за теб. Тюркян разптва Мелда за Еда как е, Всичко дали е наред и как Еда няма да е сама,когато и тя се ожени за харун. Еда каза на Харун ,че Толга не заслужава да бъде наранен.Харун я пита ,че заслужава да бъде нейн съпруг ли? Еда му каза, че пак е негова ,но пръстенът на ръката й говори друго. Еда му каза ,че ,ако направи една стъпка към него е безсрамница ,а акато спазва всичко е нещастна. Че са се загубили двамата и не могат да се намерят. Харун взе да се обяснява ,като Шекспир . Очаквайте в преведените серии. Хаят каза,че чакат някакво момче ,което работило ,като дизайнер ,който щял да помага на Еда за моделите,но той закъснявал.Той държал да работи с Еда,зашото видял нейните модели. Ниса се обяснява за ресторанта и обзавеждането. Охххх още един Шекспир- усещал ,че ще се случи нещо лошо и щял да загуби НИса. Конкуренция на Хару - Байрон . hahaha Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Бату си мисли колко е невинна Ниса ,но баща й е много виновен.

# 125
Да, и при мен син екран, не знам ще тръгне ли отново.......

# 126
охааааааааааа свежата плът ще е до Еда Simple Smile))) кеффффффффф
ще стане съвсем мазало...

# 127
 newsm45 smile3511 smile3511зчезна Аtv

# 128
  • И тук,и там
Ниса обаче знае за Харун и Еда - как ги наблюдава внимателно на масата
Да ли затова се държи така с Еда?? newsm78 newsm78 newsm78
не знам, възможно е. Щото засега Еда е в очите на Ниса една, която краде гаджето на сестра си ...
По-бързо да говори с батко си. Joy

# 129
  • Под звездите
Е, тая вечер не се издържа!Всички ли се наговориха да ни хабят нервите.По -лошо гледане на филм не съм имала.

# 130
лека , дами -  синия екран мое само размисли да донесе newsm78

# 131
Толкова чакахме среда 22,20 ето на спукано гърне няма сигнал АТВ то #2gunfire

# 132
 smile3511 smile3511 smile3511 толкоз чакане за серичта и накрая да не можем да я догледаме докрая

# 133
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И са няма да видиме Вандер Любе как пали къщата  ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 134
при мен не предава нищто ощте

Общи условия

Активация на акаунт