Незабравима(unutulmaz)-тема- 17

• 28 938
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе я мене Харун да ме обича , пък ще тръгна и с галоши  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 331
  • Sofia, Bulgaria
Абе я мене Харун да ме обича , пък ще тръгна и с галоши  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Не е така ,друго си е да ти драснат клечката кибрит облечена в нощница на   Dior  или  Max Mara ,а не отКапълъ чарши!

# 332

Не е така ,друго си е да ти драснат клечката кибрит облечена в нощница на   Dior  или  Max Mara ,а не отКапълъ чарши!
Еда сега нали се прави на Алтънсой. Като стане Госпожа Арсланлъ ще видите как ще се носи .  Hug Hug Hug Hug

# 333
  • Sofia, Bulgaria
Щом започнахме"клюкините" ,какво ще кажете за абла Мелда ,как се беше"барнала"само,ама Харун даже и на забеляза.

# 334
  • И тук,и там
Мисля си също, че Толга умишлено подсилва чувството й за вина и към него, и към останалите.
Голям комплексар е, на нея си го изкарва.

Да,той така манипулира Еда.Ужасен е.

# 335
Щом започнахме"клюкините" ,какво ще кажете за абла Мелда ,как се беше"барнала"само,ама Харун даже и на забеляза.
Сещам се за роклята й от годежа  ooooh! С това цвете и с този възел, дето й бяха направили по едно време направо страстоубийка ooooh! Еда сигурно нарочно я е направила така да вземе Харун да се влюби в Мелдището. Тя нали тичаше да се вкара във форма  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 336
  • Sofia, Bulgaria
Аз си спомням по-убийствен тоалет,този на яхтата,когато се опита до го изнасили,ама не успя!

# 337
Настина се изложиха с тва анцугче! Не успях дали не беше даже с любимата ми комбинация анцунгче с дамски обувки!  Crazy Crazy Crazy Хората уж се избиват за моделите и, а тя се носи като скитник!  Crazy Интересно ми е това решение - тя е главната героиня, а я обличат най-зле от всички мацки в сериала! Thinking

# 338
Гардеробът на Ниса ми харесва. А пък тая Саадет, какво вика на Еда да взимала пример от Едже и тя има един вкус няма що..  ooooh! ooooh! ooooh! Мен някои решения на Еда не ми харесват, но попринцип не е чак толкова зле. Като я поставя до Ламия или Аси направо си е секси  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 339
  • София
Настина се изложиха с тва анцугче! Не успях дали не беше даже с любимата ми комбинация анцунгче с дамски обувки!  Crazy Crazy Crazy Хората уж се избиват за моделите и, а тя се носи като скитник!  Crazy Интересно ми е това решение - тя е главната героиня, а я обличат най-зле от всички мацки в сериала! Thinking

Тихо, че може това да е идеята - накрая Харун да се заслепи от тоалетите на Мелда и да се отврати от дрипите на Еда. Ама засега не се получава нещо...И накрая, когато Еда стане видна дизайнерка, Харун да разбере как се е прекарал и да се опита да стегне възелчето около врата на Мелда.

# 340
Абе общо взето модистите в тоя сериал имат много изкривена представа за добре изглеждаща жена! Ниса последната серия имаше много сплескана прическа!  Crazy
А тая новата има отвратителна походка, мноо далече от женствена. Да не говорим за това, колко голяма и изглежда главата на фона на тялото! Ужаст направо! Как мисли да свали с това Харун чак незнам!  Laughing Laughing Laughing

# 341
  • София

Да, бе! Навила масурите на тъпата си тиква и вече се носи по-разкрепостено, защото е сгодена! hahaha hahaha hahaha

# 342
  • Sofia, Bulgaria
На мен честно казано и гардероба на Харун,който са му спретнали моделиерите във филма не винаги ми харесва.Често има вид на собственик на погребално агенция,а не на корабен холдинг.Не че трябва да ходи с моряшки фланелки,но можеха по-свежи и с младежка линия костюми да му измислят

# 343
Тихо, че може това да е идеята - накрая Харун да се заслепи от тоалетите на Мелда и да се отврати от дрипите на Еда. Ама засега не се получава нещо...И накрая, когато Еда стане видна дизайнерка, Харун да разбере как се е прекарал и да се опита да стегне възелчето около врата на Мелда.
Айде де, че ако той не го направи скоро, аз ще отида , не я издържам вече!!!  Joy Joy Joy

# 344
  • София
Само срещу облеклото на Харунчо нямам забележки!!!!!!!!!!!!!!! Е, и ако трябва да съм честна и майка му добре го докарва!

Общи условия

Активация на акаунт