Детски лагер Александра в Гърция знаете ли нещо?

• 6 329
  • 16
  •   1
Отговори
От училището на сина ми, организират 4-дневна екскурзия до този детски лагер. Ще се проведе някаква детска среща на деца, които се занимават с изкуство. Нищо не мога да намеря в нет пространството за този лагер, освен оферти. Никъде не видях снимка. Накрая и като прочетох патилата на една госпожа, която е водила на учениците съм пред отказване да пусна там детето си. Знае ли някой нещо за този лагер, чували ли сте нещо? Хайде мами помагайте, че малкия се тръшка да ходи, а аз просто съм със свито сърце да отиде толкова далеч и да не знам каква е базата.... знаете всички страховете на майката.

# 1
  • Italia
Не съм чувала нищо за този лагер, но според мен не трябва да се притесняваш за базата - едва ли детето ще се почувства толкова зле, само защото не се намира в петзвезден хотел ( в случай, че условията не са толкова добри). На твое място бих проверила и потърсила мнения за тур-оператора (превозвача), бих помислила сериозно  дали мога да се доверя на ръководителя, с който отива детето.

# 2
Това е идея за тур-оператора, ръководителите и те отиват за първи път, а под лоши условия разбирай 10-15 деца в бунгало с една тоалетна и баня, липса на всякакви мрежи срещу комари, оси и т.н. сега да не разказвам целия пътепис на учителката. Просто е хубаво ако някое детенце е ходило там да знам, как е изкарало как се е чувствало?

# 3
  • София
Инфо намерих ето тук:
http://www.orphansponsorship.org/bulgaria/dupnitza/events/Greece2004/index.html
и
http://www.alexandracamp.gr/en/?page_id=36
(тук има повече снимки - линка долу)

# 4
Нямаше ли точно за този лагер миналата година един кошмарен пътепис с още по-кошмарни снимки в туристическия подфорум?

# 5
# 6
Аз точно това четох и ми стана лошо, това е първото отделяне на детето и само си предтавете да изживее тези кошмари, да го нажилят осите и айде тичай на 500 км... не знам

# 7
http://lazurnivalni.hit.bg/.Това е което знам от училището на дъщеря ми също се организира нещо като фестивал.Смятам да я пусна мисля, че цената е доста добра за 4 дни.

# 8
  • София
Понеже напоследък често ходим в Гърция, и редовно чета отзиви за хотели в tripadvisor, ми прави впечатление, че явно на много места в Гърция осите са проблем - включително в 4 и 5-звездни хотели.

# 9
ами явно децата ни учат заедно, аз също мислех да го пусна, сега съм се отказала почти като прочетох патилата на тази учителка, едно е да гледаш проспекти, друго е мнението на човек бил там, колко хора вече изпищяха от преекспонирани оферти .... абе не знам ....

# 10
Нямаше ли точно за този лагер миналата година един кошмарен пътепис с още по-кошмарни снимки в туристическия подфорум?
Там става въпрос за гр.Кавала, а темата е за детски лагер "Александра"!

# 11
  • София
Не е лошо човек да чете по-внимателно:

"Така че за всички вас, на които може да бъде предложено следващата година децата ви да почиват в прекрасния лагер "Александра" в Гърция, изразявам възмущението си..." (цитат от края на посочената от мен статия).

Предполагам никой не очаква детският лагер да е град сам по себе си.
Или?

# 12
Извинявайте, че си позволих да се включа в темата, но гр.Кавала и лагер "Александра" не са на едно място и дори за прости хора като мен е ясно, че лагера не е град. Ако погледнем картата http://www.orphansponsorship.org/bulgaria/dupnitza/events/Greece … 04/images/map.gif дори може да видим, че двете места не са на едно място. Четейки внимателно (доколкото мога) ми прави впечатление, че цитираното писмо започва с гр.Кавала и завършва с лагер "Александра", така че простете невежеството ми, но така и не разбрах за къде става точно въпрос.
Още един път се извинявам, че се бъркам където не ми е работа, но понеже моето дете заминава за там си позволих да попитам чичко Гугъл и той ме изпрати където не ми е мястото.

# 13
Здравейте и от мен. Много моля, който родител има детенце , което е билона лагер там да даде инфо, защото и ние мислим да ходим. След като прочетох за условията обаче, сериозно се колебая.

# 14
Здравейте разтревожени майки. Аз съм на 14 години и миналата година реших да отида на този лагер, който беше близо до гр. Кавала. Отидохме на родителска среща и се оточнихме, че понеже имаше повече желаещи за лагера, ще се разделим на две групи от които, едната ще замине за този лагер до гр. Кавала, а другата част в която бях и аз, заминава за град Александрополис. В тази група за Кавала сложиха по-малките деца, защото контрола е по-голям , а за другия по-големите, като автобусите ще се разминат на границата. Когато стигнахме до границата, разбрахме, че имало инцидент с нанасяне на щети на лагера и ни задържаха там близо 1 час, като навън беше абсолютна жега и през цялото време бяхме на нокти защото заради този проблем можеше и да не ходим на лагер. Там срещнахме няколко момичета, които тъкмо се връщаха и не бяха никак доволни. Разбрахме за проблема с комарите, с храната, с падналия таван и за пренаселените стаи. На родителската среща г-жа Босева каза прекрасни неща за лагера, които не се оказаха толкова прелестни. Тук питате за майки, които са пращали децата си там, но понеже не видях коемнтари от такива, реших, че е добре да ви кажа че всички работи в онази публикация не са измислени от някого, а много хора са на това мнение. Не пускайте децата си там, защото мисля, че после няма да останете доволни. Ако някой иска да пита някакви въпроси, мога да поразпитам познати, които са го посетили и да отговоря, но не видях никой на който условията в този лагер да са му харесали. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт