Детски лагер Александра в Гърция знаете ли нещо?

• 6 330
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте! Съжалявам, че с голямо закъснение виждам темата, иначе щях веднага да напиша подробности. Лагер "Александра" само се води на книга(и по всички туроператори) в Кавала, затова така се изписва.Всъщност е на около 2-3 км от едно малко градче Тузла. Наистина може да се намери с Гугъл Ърт, точно това си е лагера.Условията са точно както са описани в подфорума миналото лято. Бунгалата са много стари и много лошо стопанисвани. Ако някой изпитва носталгия към лагерите на които ние ходехме като деца- е, този е по-зле. Защото нас ни караха да си ги чистим, а в този лагер никой не чисти бунгалата. Едва ли ще съм много полезна вече , но може да е от полза за други мами.

# 16
Здравейте, аз също съм на 14 години и ми предстои пътуване точно до въпросния лагер с танцовата ни школа... Ръководителката ни описа Александра едва ли не като "райско кътче", но родителите ми сериозно се колебаят дали да ми позволят да отида, а имайки впредвид и многобройните лоши отзиви в мрежата и аз самата се замислих добре ли ще бъде за мен да замина... Спешно ми трябва подробна и ДОСТОВЕРНА информация за лагер "Александра"! Бих помолила момичето, което е публикувало разказа си тук (писала е преди мен) да се свърже с мен възможно най-бързо или който и да е друг човек, който е посетил лагера (скайп: vessitookk, и-мейл: wesiiiiiii@abv.bg, фейсбук: Wesii Kirowa). Ужасно много искам да посетя Гърция, но тези мнение сериозно ме разколебаха... МОЛЯ ВИ, свуржете се с мен възможно най-бързо (а ако можете да ми предоставите и снимков материал, ще съм ви безкрайно благодарна!!!). Все пак имаме право да знаем на какво място ще попаднем! Благодаря предварително! Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт