Ей това време чаках! Да излезем в двора, Писи да си дремка, а аз да си седна на спокойствие с лаптопа... пъълна идилия.. 
Под секрет да ви кажа, че като ви гледам сметките май ще минаваме и ние на бондюел. До тук взимах пюрета само за разнообразие /за да не купувам нитратните пресни зеленчуци, както вече споменах../, а картофки и тиква правех аз... Печени чушки също имаме във фризера, само доматките се оказаха доста соленки, та ще чакам малко по-сносни пазарски и тогава ще слагам... С плодовете пак така.. ще позачакам малко, а до тогава само ябълки и банани пресни ще давам...
Миналото лято не ползвах, а сигурно е трябвало.. ама сега няма да се оставя така, че и повече ще се излага на слънчице. 

Баба ми му вика тиган.. та що ли ми е смешно
Едно време имало "лаф", че като не слушало детето/като плаче "повози го у тиганя"

ако намерите някъде из магазините го опитайте наистина е хубаво. 
. И на мен ми е на 10 мин. от нас пеша. Значи в петък се провежда, часовете си ги писала ? Как точно да го намеря, в самата църква ли, или отстрани някъде? Толкова години като съм минавала, се чудех защо двора е винаги пълен с деца, и люлки и катерушки има даже
. Като си знам певческите възможности
Даже си ядохме следобедната закуска навън. Само за обяд си бяхме вкъщи. Прекрасно е времето.

Днеска беше лято при нас-дано да се задържи до края на седмицата така.

Препоръчани теми