Малки ЮНЧЕТА игриви стават като цветето красиви- ТЕМА №104

• 26 619
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Bo, в линковете, които си дала пише за интоксикация само на прием на пресен сок от грейпфрут, а за Цитросепта точно обратното, че не ги причинява. Не ми се вярва и той да причинява такива неща.  Thinking

Грета, не, тези неща не са хомеопатия.  Simple Smile

# 46
  • София
Аз много мразя грис от детската градина още и явно по тази причина изобщо не съм го вклювала в плановете за захранване. Той с глутен ли е? (простете за невежеството)
Михайлова, искрено ме зарадва с новата прогноза за времето. Мъжа ми се обади, че времете е супер и да излизаме, но количката ни е прана и не знам изсъхнала ли е.
Охооо оказва се, че аз не съм просто невежа относно тоя грис, отивам да се пообразовам. Франчи, мерси! 

# 47
Аз много мразя грис от детската градина още и явно по тази причина изобщо не съм го вклювала в плановете за захранване. Той с глутен ли е? (простете за невежеството)

Царевичният е без глутен, пшеничният с.  Wink

# 48
Пете, ще пробвам, да. Една приятелка ми препоръча тази книга - http://bnt.bg/bg/news/view/23614/naj_dobrite_bylgarski_lechiteli … na_nikolaj_moskov
Вътре имало координати на най-добрите лекари - лечители в България. Те разглеждали тялото като едно цяло и не лекували отделни органи, а цялата система, което ми допада като философия и ме дразни тоталната й липса  при традиционната медицина. Защото с моя колит и с чудодейните му лекарства мога да си докарам гастрит, ако не пия едни други лекарства за стомаха и силен запек, ако не си слагам едни свещички...  Mr. Green (да не говорим, че и цикълът ми доста избърза този месец). Оправят едно и развалят други ... Чудничко лечение!  #Cussing out

Снеже, права си за здравословното хранене и аз винаги съм се старала да го следвам. То няма да ми тежи. Единствено ще ми липсва свободата да опитвам каквото ми падне по разни екзотични ресторантчета, но пък това моето са си чревоугоднически глезотии  Laughing

Хайде, черпя ви по кафе и отивам да готвя момите за закуска

# 49
Добро утро и от нас  Hug

Незнам дали сме към подобряване , силно се надявам да е така , сякаш по-малко се закашля , но направи ли го косите ми се изправят  Sad  Хремата поотмина . Днес пак сме при педи да ни прослуша .  Praynig Аз определено съм по-зле , така кашлям , чак гърдите ме болят , викнала съм баба и дяди и те гледат малкия , че аз не мога да се мръдна  Confused По-късно ще пиша пак  Hug

# 50
Анито, засрамвате ме, моля  Embarassed  Laughing

Когато приготвям зеленчук за Петър, който е воднист, добавям сухар преди яденето.

Вили, този доктор, същия дето го спрягат по БиТиВи ли е, с клеевата тинктура?

# 51
добро утро майки......ние благополучно се прибрахме в София след голямата ваканция в Пловдив.....при мама.....много готино си изкарахме....

София е добре хапва и прави вече бели опитва се да ходи сама ама още не става номера Joy

аз вчера и днес си оправям къщата след ваканцията......

после ще пиша пак че Софето свърши голямата работа....

# 52
Грета, същият е. Simple Smile

Минди, забравих да ти напиша, че сребърната вода я накапвам с пипетка в носа, а в устата я впръсквам с малка спринцовка.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 10:19 от vili_diankova

# 53
Много благодаря за отговорите  дадохте ми идеи за цяла седмица разнообразие  Hug
Михайлова и мен много ме зарадва  newsm44
Кате мерси за кафенцето тъкмо гледах "На кафе" и казаха за полезното му действие   bouquet
Джери и аз не обичам доста неща, но Гого си ги хапва с удоволствие
Минди освен на Юли обърни сериозно внимание и на себе си и да ти кажа че тази кашлица е много упорита и трудно минава, но това не значи че задължително ще стане пневмония

# 54
Супер днес слънцето се поусмихна като излязохме от консултацията, но с количката едва ли ще можем да се разходим в преспите. Вече е 8750 и 76см.
И аз сгъстявам с грис, елда, сухарче или зеленчукова каша. Peace
Кате дано успееш да намериш лекарства, които да ти помогнат и да не вредят Praynig, но пък и внимавайте с тези лечители, те тези философии са взаимствани от източните религии и на пръв поглед звучат добре, но доколко помагат е много Х, според мен не пренебрегвай лекарското лечение. А здравословното хранене е препоръчително за всички, но трябва воля. Аз съм на периоди като ми омръзне да се храня така, му отпускам края. Blush

# 55
  • До моста на реката
Здравейте, момичета!Много хубава и пролетна тема!
За съжаление и ние сме в отбора на болните!!!Каката от няколко дни кашля и е с хрема и вчера и Борис се разболя!След обяд покашляше малко, а през нощта вдигна и температура и като започна една гадна ларингиална кашлица,чак се давеше милото.Викахме дежурния лекар,тя се оказа неговата педиатърка, сложиха му Урбазон и му дадох Фенистил и се успокои.Сега е спокоен кашля малко.Доки каза да задържа АБ и да го наблюдавам днес,но мен ми е притеснено да не се повтори снощния кошмар!Ох,оплаках се и аз!Дано се оправят по-бързо милите дечица!

# 56
Аз бих се доверила на разни лечители и ще дам пример със себе си - на 20 години получих страшен оток на коленните стави и не можех изобщо да ходя. За 2 седмици посетих какви ли не "светила" в медицината и никой не можеше да каже какво ми е - в резултат всеки един от тях ми изписа една камара стероидни лекарства и ми казаха, че ако не помогне това лечение ще пробваме друго. За щастие брат ми намери един много известен спортен лекар, който категорично ми забрани да пия изписаните лекарства, защото както каза той "ще надебелееш, ще се окосмиш и ще погрознееш". Започнахме серия от масажи на цялото тяло( може би китайска медицина) и в резултат след 1 седмица станах на крака, все едно нищо не е било, без нито едно изпито хапче. Е, как да не се доверявам на нетрадиционната медицина. Peace

Yana kr, дано не ви се случва отново, бързо оздравяване!

# 57
Вили много хубаво, но и си имала късмета да попаднеш на правилния човек. За съжаление има прекалено много мошеници и около мен май примерите са само отрицателни. Говорила съм и с онколози, които казват, че в болницата имат пациенти, които са се влошили, защото са зарязали лечението си и са се доверили на нашумелия напоследък "антималигноцит".
Бързо оздравяване на болничките. Praynig

# 58
Вани, да, така е, в моя случай попаднах на човек, но в книгата, която Катеринка е посочила, според мен са събрани данни за лечители, които са проучени и които биха били полезни за различни заболявания. Нямам предвид да се доверяваме на всеки "шарлатанин". Peace

# 59
snowwhite, хайде чакаме бонбоните  Wink

Честит рожден ден   Hug

Общи условия

Активация на акаунт