Малки ЮНЧЕТА игриви стават като цветето красиви- ТЕМА №104

• 26 622
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Как можах да пропусна  ooooh!
Снежи честит рожден ден пожелавам ти много хубави емоции с твоя любим и малкия сладур   bouquet

# 61
  • София
Честит Рожден Ден, Сноулайт! Да бъдеш много обичана!

Някой дава ли каши на Слънчо? Дадох бисквитена на Мони преди малко, за да въведа пшеницата най-сетне, че тя попара не иска и не иска, но ме притеснява сухото мляко вътре...Мони е на ХА мляко, въпреки, че го пие само защото педиатърът ни казва, че е по-качествено...

# 62
snowwhite,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО щАСТЛИВА    bouquet

Момичета,кога мислите да давате телешко месо?

Geraldine аз давам от кашите на слънчо.До сега съм давала бисквитена,бисквитена+банан и зърнин м.До сега не съм имала проблем,Жорко много ги харесва.Ние не сме на ХА мляко.

Жорко току що намери една клечка с която преди малко му чистих ушичките и я налапал хубаво и от двете страни Laughing

# 63
  • София
snowwhite, Честит рожден ден! Много здраве и любов в семейството! Вади тортата  Mr. Green

Кате, браво на теб! Не знам дали го има в книгата, но знам за един много добър билкар в едно село край Бургас.  Peace

yana, бързо оздравяване на каката и бебето  Peace

Fresh, аз мисля другия месец като наближи 11м, да дам телешко.

# 64
Джери, каши на Слънчо давам отдавна. Захранвам мнооого бавно и внимателно, но чак пък да се впрягам толкова.  Wink

Кате, у дома се храним само на принципа на разделното хранене. Аз също го препоръчвам като хем лесен /като при викнеш един път/ хем здравословен начин на хранене.  Peace

Честито на празнуващите месечинки и други поводи днес!    bouquet

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 11:59 от Франческа Салиери

# 65
Фреш аз давам вече телешко и Гого страшно го харесва Simple Smile Браво на адашчето намерило какво да осмучи  hahaha
Петя я кажи кое е селото?
Кате като здравословно хранене бих ти препоръчала разделното и то от личен опит  Peace
Яна дано се оправите по-бързо  Hug
Джери само защото е по-качествено ли ви го дава това мляко или е имала проблем? За тези млека четох че не се дават ей така без проблем  Peace

# 66
Джери, моята хубавица само каши на "Слънчо" признава и само тях яде, досега съм давала от почти всички видове и не съм имала проблем.

Кате като здравословно хранене бих ти препоръчала разделното и то от личен опит  Peace
newsm10, подкрепям Анджи, излекувах си гастрита с разделно хранене, само така се храня.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 13:23 от vili_diankova

# 67
   bouquet СНЕЖИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ДА СИ ЗДРАВА, ВИНАГИ ТОЛКОВА ЧАРОВНА И УСМИХНАТА!!!   bouquet

Вани, тази книга ми беше препоръчана от най-големия скептик около мен, а и доколкото знам авторът е сериозен журналист. При това фактът, че е представена по БНТ би трябвало да е гаранция за качество. Наистина не става дума за шарлатани, а за доказани хора, знаещи какво вършат. Признавам бързото действие на традиционната медицина, но нали ви описах страничните действия... Единият скапан запек си е достатъчно обезпокоителен страничен ефект... И аз вярвам, че "за всяка болка има билка", но е важно наистина да се попадне на човек. А аз ще проуча препоръчаните и ще се опитам да избера най-добрия... И ще разчитам на късмета си, разбира се.

Гретка, Сави също се заиграва със сянката си  Grinning

Yana, дано бързо се оправите и оздравеете! Ти къде си звъняла, че се е отзовала педиатърката ти по нощите?

# 68
Аз бих се доверила на разни лечители и ще дам пример със себе си - на 20 години получих страшен оток на коленните стави и не можех изобщо да ходя. За 2 седмици посетих какви ли не "светила" в медицината и никой не можеше да каже какво ми е - в резултат всеки един от тях ми изписа една камара стероидни лекарства и ми казаха, че ако не помогне това лечение ще пробваме друго. За щастие брат ми намери един много известен спортен лекар, който категорично ми забрани да пия изписаните лекарства, защото както каза той "ще надебелееш, ще се окосмиш и ще погрознееш". Започнахме серия от масажи на цялото тяло( може би китайска медицина) и в резултат след 1 седмица станах на крака, все едно нищо не е било, без нито едно изпито хапче. Е, как да не се доверявам на нетрадиционната медицина. Peace

За стероидните лекарства изобщо не е така , поне при мен не беше  въпреки че бях близо година на тях , заради ревматоиден артрит на всички стави . Колената ми бяха станали с обиколка 48 и 50 см и пълни с вода. Само кортикостероидните лекарства ме оправиха .

Снежи честит рожден ден!!! Жива , здрава и усмихната !!!

# 69
  • София

Петя я кажи кое е селото?

Каменар

# 70
Здравейте, момичета!
Много бях изостанала с четенето, но сега наваксах - изчетох 15 страници.
Много болни дечица, дано бързо оздравеят!
Снежи, честит рожден ден! Много здраве и късмет ти желая! Аз давам Хумана 2, изобщо не мирише лошо, даже е много вкусно.
Минди, сребърната вода я капя с капкомер в носа.
Фреш, аз онзи ден дадох телешко, но Ицко е вече на почти 9 и половина месеца.
Франчи, купувала съм пуешко на Сънвал и добавям в зеленчуковото пюре. Във Вис виталис има пуешко и на Хип и на Плазмон. Кисело мляко ще почна да давам от другия месец. Майка купува от една ферма и го подквасва.
Зеленчуково пюре сгъстявам и с инстантни овесени ядки, както и с АМ.
Грета, Нелка, много ме разсмяхте Laughing Грета, споко бе душа, ползваме и твоите продукти, няма да те оставим без работа Wink
Аморе, с риск като споделя да стане обратното ще ти кажа, че от близо две-три седмици Ицко не суче нощем. Бавно и постепенно го отказах. Сукането към 12 часа отдавна бях го спряла, а постепенно спрях и това към 3 часа, като с по около половин час го отлагах. Вечер му давам  АМ с бисквитки и после досуква /това към 20,00 часа/, после суче чак в 6,00-6,30/. Тази нощ спа много неспокойно, буди се много пъти, баща му сто пъти ме попита "да не е гладен", но пак удържахме фронта до шест часа. Ицко беше решил, че трябва да съм седнала и да спи в скута ми Crazy. Мисля, че ще има нов зъб и това е причината.
Вчера излизах, но беше кошмар да бутам количката. Аз пък взех, че излязох с тази, дето ми е с гладки гуми и в кишата едвам я бутах. Като вървях по улицата пък газих в локвите и панталонът ми беше една педя мокър. Ама трябваше да си изведа човечето, че три дни в къщи луда калинка ме направи. Единственото забавление предните дни ни беше да ходим с колата до Кауфланд и вътре да го разхождам седнал в количката за пазаруване. Много е щастлив така.
Катеринка, май наистина няма да се видим Sad
Еййййй, годинките ми си казват думата, не помня кво още щях да пиша Embarassed

# 71
  • София
Аа аз от вчера съм се замислила за това разделно хранене. Аз в месеца когато беше болна Мони свалих 7 килограма и сега вече съм с много дрехи  Mr. Green Стават ми всички, които ми ставаха преди да забременея. Имам обаче едни дънки дето никога не съм носила и искам да си ги понося пък те ми стягат на колана... Та освен, че не искам да си връщам бързо свалените кила искам и малко по-здравословно да се храним...Някой може ли да препоръча хубава книга за РХ? В нета има много инфо, но аз тия неща обичам да са ми на хартия и добре синтезирани наготово  Grinning
Анджи, ХА млако пием още от обривите по сгъвките. Тогава ни го изписа педиатърката по ЗК. После започнахме да ходим и при частният и той ни каза, че ако не ни е по-скъпо да продължим с него, защото е по-качествено иначе със сигурност детето няма АБКМ и едва ли е повлияло на обривите.Аз точно тия обриви не искам да виждам повече.  Каза също, че ако говорим за хипоалергенност трябва да си говорим за кисело мляко...Така и не съм го сменявала. Мисля да го направя скоро обаче, защото това вече струва почти два пъти колкото обикновеното. Пие НАН ХА, не някакво соево или подобно.

Като стана въпрос за разни поводи и моето коте днес има РД! Да ми е живо и здраво и да стане господар на къщата в Монтана! Тя още си е тук, заради снега няма кой да дойде да я вземе.

Благодаря на всички, включили се по въпроса със Слънчо!

# 72
Yaya, една от "уж" поставените ми диагнози беше тази, но аз не бих пила кортикостероиди. Написах го не за да убеждавам някого и да налагам мнение, а за да споделя личен опит, все пак всеки решава сам за себе си как да се лекува и как да съхрани здравето си. Peace

Джери, ЧРД на котето ти, да ти е живо и здраво! Simple Smile

За разделното хранене има много книги на пазара, когато аз започнах през 1996(лелее, колко отдавна звучи, миналия век Laughing) имаше само една книга "Сила за живот: Първа част" от Харви и Мерилин Дайъмънд - 14 лв и за мен тя е най-добрата от всички, които впоследствие прочетох.

# 73
  • София
snowwhite- Честит рожден ден, това е твоя ден, нека всеки път който избираш води до това, което е истинско, добро и красиво!
За сянката - намираме я на вратата, когато сме на проходилката или на таблата на леглото вечер, голямо гонене пада, голямо чудо! Радвам се, че има повече дечица, които се забавляват така! Hug
Благодаря за пожеланията за месечинката Франческа, цели 9 си ги завъртяхме!!! Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 13:15 от takanat

# 74
Аз нещо съм пропуснала  Blush Грета кои са ти продуктите?

Сянката Ники не си я е видял още. Много е кисело това дете днес, ужас.

Общи условия

Активация на акаунт