Положението е страшно
Както си ги взех нещата, така седят. Утре следобед ги слагам, за да не са много големи и високи. Също утре ще си купя още няколко неща за украсата - ще ходя до Бебелан и после от там до Плиска. Иначе компенсирам с градинката пред блока - там засадих над 10 цветя
Аз за козунаците имам страшна помощ - един приятел до нас има машина за месене (голяма професионална до колкото знам) и при него ще занеса да се меси и после само ще пека и плета. За яйцата имаме традиция със съседите да ги правим заедно. Стават страхотни - с обикновени бои, с желатинови, рисувани - абе всякакви. Ама най-важното е, че ни е супер весело. А тази година ще правим много, че сме на мнооого голям семеен обяд при сестра ми и ще трябва да занесем доста бройки.
Да се похваля с няколко неща - малкото ми голямо момче има вече 3 зъба, чакам четвърти. По този повод е супер капризен с яденето, ама ще му мине. Второто е, че от утре ще взимам от детската кухня и съм много доволна.
За "не бебшките" неща - имам нови маратонки, които супер много ми харесват
Отивам малко да поработя и си лягам. Поздрави на всички ви
пък и малко в тъча ми и е, та съм го пропуснала! Обещавам вече да чета всичко...а не по диагонал! Ето отговор: говоря четири езика. По реда на знаенето: английски, френски, немски и холандски! За мен не е нищо специално, това ми е част от професията и съм ги учила последните 16 години, т.е. дълго време, малко информация
И мъжа и жената са супер готини, той човека сам си е правил въртележката и е най-хубавата, която съм виждала от обикаляне по парковете.
щот не можело така...ама аз съм свикнала....но това не значи, че ми е приятно! Всички имат по-особенно отношение към мен, сякаш съм кой знае какво...Ей за това вече си мълча какво знам и мога! И примерно тук до сега не съм казвала много...щот никой не ме познава и няма специално отношение! Моля обаче никой да не го променя! И по-горе писах за мен е нищо, в смисъл както едни пеят страхотно, а други рисуват така аз пък уча лесно... Неи си имаме леля доктор, ама май няма желание за професор...Всъщност на мен ми е кеф да уча и да ходя по изпити...много се забавлявам...малко адреналинче, все още се притеснявам преди изпит...пък дори и да съм сигурна в знанията си....