Хайде слънчице изгрей, ВИДИНчанче силно да се смей!

• 23 984
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • ВИДИН, 10 км след края на света
МИМЕ, ДИДИ, ама как и двете сте избрали снимка с жабешки мотив  hahaha Joy

# 571
МИМЕ, ДИДИ, ама как и двете сте избрали снимка с жабешки мотив  hahaha Joy
Верно са с жабешки мотив и двамката.Голями сладурчета са  Hug Hug

Влизам да ви почерпя.Днес правим 9 месеца.

Ето и снимчици на голямото ми момче

Аманита теб днес те видях.Познах те по количката на бебчо,аи по него.Голям сладур е  Hug Heart Eyes Точно на центара мина покрай нас ние си бяхме паркирали синята количка и гледахме баловете.Ама ти се беше разбързала за някъде  Mr. Green Laughing

Пропуснах днес ни излезе и първото зъбче  newsm44 newsm44

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 23:30 от iana_vd

# 572
Честито първо зъбче на малкия 9месечен сладур! Да растът бели, здрави и подредени като бисерчета!
Много е сладък а и спалнята ви е много хубава Wink

# 573
Леле срамота Joy
Рони, Фиона, БубаД, Рени, Аманита къде се изгубихте?

# 574
  • някъде
Леле срамота Joy
Crossing Arms само мен пропусна  Crossing Arms
Яна честита ви месечинка Hug

# 575
Ами аз съм ви сърдита още за хотела.... Mr. Green

# 576
Сори Диди Hug ама ти се разписваш с красивото жабче, а останалите изобщо ги няма тези дни Crossing Arms направо срамота Mr. Green

# 577
  • Видин
Леле срамота Joy
Crossing Arms само мен пропусна  Crossing Arms
Яна честита ви месечинка Hug

Аз също съм тук но в последно време ми е много изнервено и притеснено и нямам време да пиша много. За съжаление пак са ми се вдигнали стойностите на един хормон и съм отново на лекарства и на доста изследвания.

# 578
а така Миме,малко по-строго с тия несериозници  Naughty
скарай им се за да се разпишат  Mr. Green
аз в края на месеца ще представя извинителната бележка  smile3534

# 579
а така Миме,малко по-строго с тия несериозници  Naughty
скарай им се за да се разпишат  Mr. Green
аз в края на месеца ще представя извинителната бележка  smile3534
Рони ако ще растеш на килограми в следващите 9 месеца си извинена Mr. Green
Бубе не могат ли да открият защо така ти се качват нивата на хормона?

# 580
Здравейте, съжалявам че така ви навлизам в темата, но искам да ви помоля за мнение.

След няколко дни ни предстой пътуване до Видин , и мисля да останем за една седмица, та въпроса ми е къде има магазин за пюрета и мляко на хип? Просто ще ми бъде много неудобно да мъкна от Бл-град.(това ще му е първото пътуване на малкия до там, и никога не съм поинтересувала къде продават детски храни)

Благодаря Ви предварително.

# 581
  • Видин
Ами всъщност той беше в норма докато пиех лекарства и понеже ги спрях за 6 месеца за да видя как ще бъде без тях и той отново е скочил два пъти над нормата, явно ще си ги пия отново, но сега ще се пробвам да си ги взимам чрез касата защото с скъпички.

# 582
Кристинче има в кауфланд,бебешки магазини в пазара,на центара.Прати някой познат да ти пазараува и така  Simple Smile
Момичета мерси за поздравленията.
Бубад дано се оправят нещата при теб  Praynig Hug

# 583
  • някъде
Бубе, дано се оправят нещата при теб  Praynig
И аз все се каня да си пускам изследвания, да взема час за гинеколог и т.н. но нещо все отлагам Tired

Кажете ми майстор на детски колички с дистанционно? Купихме още отдавна на малкия един джип и го кара един ден и после се развали- ако го удариш тръгва, след малко пак спира и неиска- явно жичките трябва да се запоят наново? newsm78

Фиона  Hug

# 584

И аз все се каня да си пускам изследвания, да взема час за гинеколог и т.н. но нещо все отлагам Tired

Аз пък не мога да се наканя да ида да си взема изследванията Simple Smile НО щом доктора не ми се е обадил- значи все още не е на умирачка работата  Laughing

Диди, ние пък имаме един мотор, който като му се изтощиха батериите и сега не можем да го заредим.А колата с дистанционното така и отседя и накрая я подарихме на едно момченце.Но за мотора тя има желание и само ме пита дали сме го поправили.

Общи условия

Активация на акаунт