Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА"

• 97 912
  • 762
  •   1
Отговори
# 45
Другият вариант е да отговориш, че не си добре Laughing

# 46
  • на североизток от Рая
   Може да се каже и само "fine", "fine, thanks". Както и при нас, на български. Зависи от човека, с който говориш, от ситуацията.

# 47
Може да отговориш и :"Not too bad !"- Горе-долу  Simple Smile

# 48
  • София /Абсурдистан
Да използвам да попитам знаещите как е - била съм и по-добре - че нещо не се сещам как беше  newsm78

# 49
I have been better т.е. I've been better А преди това имах предвид напр.: Not so good today... How are you?  Това, когато човека наистина ти е близък. Когато става дума за учтивост, редно е да отговориш, че си добре Wink

# 50
  • София
Ох, и аз почвам на 23-ти в Европа, първо ниво Wink

# 51
  • Варна
Благодаря за отговорите

Попитах, защото снощи учителката ни метна подред с този въпрос. Аз измънках нещо от рода "Not so good " , това ми дойде на езика. Няколко човека отговориха с "I`m fine thank you" , та затова запитах може ли да се отговаря и нещо друго.

Ох, и аз почвам на 23-ти в Европа, първо ниво Wink

Още един в отбора   bouquet

# 52
Писах това в другата тема, но да питам и тук "Ходих до "Европа" там ми казаха, че са 4ри нива. т.е. за да изкарам 3 нива, трябва да почна от 2-ро.  След 4-то ниво почвали някакви сертификатни, където само 1 било около 700 лв. някой запознат има ли? Има ли някой който е почнал клурс от 3 то или 4-то ниво?"

# 53
  • Варна
Доколкото си спомням Hris4o, беше писала ,че ще почва от 4-то ниво след входящ тест.

# 54
Да се запиша и тук. Днес си получих ваучера, до петък ще подпишем договор.
Така че - почва се с англиския.
Само малко се двоумя за нивото newsm78. Защото не съм за "а" и "б" чак. Ама не съм и кой знае колко напреднала, та не знам. Но това ще се уточнява по-късно.

# 55
Писах това в другата тема, но да питам и тук "Ходих до "Европа" там ми казаха, че са 4ри нива. т.е. за да изкарам 3 нива, трябва да почна от 2-ро.  След 4-то ниво почвали някакви сертификатни, където само 1 било около 700 лв. някой запознат има ли? Има ли някой който е почнал клурс от 3 то или 4-то ниво?"
Viki аз трябва да започна от 4-то ниво, но още не са ми се обадили... Дано всичко да е ОК. Специално им правих входящия тест, защото всички места бяха заети за 3-то ниво и трябваше да се определи, дали съм подготвена за 4-то или да остана във второ. Дано скоро да ми се обадят, ще пиша непременно

# 56
Viki аз трябва да започна от 4-то ниво, но още не са ми се обадили... Дано всичко да е ОК. Специално им правих входящия тест, защото всички места бяха заети за 3-то ниво и трябваше да се определи, дали съм подготвена за 4-то или да остана във второ. Дано скоро да ми се обадят, ще пиша непременно
Обезателно пиши, че и аз съм на кръстопът, за 4то ниво съм според тестовете, но според ДУ мога да почна от 2ро понеже толкова ми покрива ваучера за 3 нива...  Thinking Thinking Thinking

# 57
Viki това в кой град е? И ако е в Сф, в кой офис си ходила?

# 58
В София офиса на Европа в кв. Надежда. Казах ми да отида в централния им офис зад халите там да питам, понеже аз искам съботно-неделен курс..

# 59
Според мен просто няма да правят високо ниво в Надежда и затова ти ги обясняват тия. Аз исках да ходя в Младост, но там няма да има 4-то, така че отидох в центъра. Айде идвай при нас и да почваме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт