Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА"

• 97 913
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
Според мен просто няма да правят високо ниво в Надежда и затова ти ги обясняват тия. Аз исках да ходя в Младост, но там няма да има 4-то, така че отидох в центъра. Айде идвай при нас и да почваме Grinning

ама аз им казах , че става навсякъде без Младост, че ми е далече, ти съботно неделно ли си се записла? В петък съм на центъра  Peace

# 61
Не, през седмицата ще бъде. 3 пъти от 18:30 до 21:00. Казаха, че всички курсисти искали през седмицата.

# 62
Не, през седмицата ще бъде. 3 пъти от 18:30 до 21:00. Казаха, че всички курсисти искали през седмицата.

Е те това казват на вскики, това ме дразни, аз немога през  седмицата казах им  ooooh! ooooh! Ще видя в петък като отида какво ще ми кажат.

# 63
Сребърна паричка разкажи ни още. Колко часа на вечер учите? Работихте ли в тетрадката? И всичко за което ти дойде на ум Simple Smile
Колко пъти седмично ходите двете мами на курса?

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 64
  • Варна
То май само аз си пиша в темата , но щом питаш.

Учим по 3 учебни часа, което е около 2.15 ч. астрономически, имахме кратка почивка за по цигара, който пуши. Ще ходим 3 пъти седмично понеделник, сряда и петък, т.е днес пак имаме урок.

В учебните тетрадки нищо не сме писали, защото в тях не ни дават да пишем. Иначе както писах преговорихме числата, цветовете, дните от седмицата и няколко глагола. Това е - довечера след новият урок или утре пак ще пиша.

Да се допълня  - от 18.00 ч. до 20.15 ч. е урока.

Момичета, пишете по-активно и вие, че вече взех да се чувствам неудобно ,че съм си направила тема, за да си пиша сама в нея.

# 65
 Спокойно и ние ще се включим Hug Просто явно по-бавно се случват нещата. Аз не знам някой друг вече да е започнал курса. Знам си аз, че варненци са най-сериозни Laughing Като започна курса, обещавам да пиша редовно. До тогава, ако нещо мога да помагам, пишете

# 66
  • Popovo
   Направо ви завиждам на тези който сте почнали вече.Аз преди месец и половина си подписах договорът и все още не съм започнала курса.А като си помисля че ще е 10 - 11 месеца направо от сега започва да ми омръзва. Mr. Green Много съм надъхана да уча, но да видим до кога. Нашият курс ще е два дни през работните дни и една събота в месеца.
  Нядвам се скоро и аз да се похваля,че сме почнали.Стискай те палци. Praynig

# 67
  • Sofia
Днес ще съм за втори път на англ в Европа
От 18,30 до 20,45 с малка почивка, 3 пъти седмично
Домашното е в учтетрадка, но трябва да пишем с молив, за да можем да си го трием после, при връщането
Аз съм с отлични впечатления - има всички необходими условия за учене, а група от 14 човека смятам че е нормално голяма
Лично аз имам проблем с` разбирането` на преподавателя, защото говори много по `английски` !  hahaha Но проблемът не е в него, а за съжаление, в мен  Joy
Хората в групата са симпатични, средно около 30-годишни и предимно жени
Присъствени проверки ще се правят редовно, а за контролните - още не знам подробности
С две думи - всичко си е ОК

# 68
Браво, радвам ви се!!!
Все така надъхани да сме!

# 69
noshtna ptica, в кой офис е твоят курс? Аз вече нямам търпение да започна...

# 70
Сребърна паричка,  а случайно да знаеш дали има и една идея по-късни курсове в този клон на Европа? Поне от 19ч.?

# 71
  • Варна
Сребърна паричка,  а случайно да знаеш дали има и една идея по-късни курсове в този клон на Европа? Поне от 19ч.?

За съжаление незнам. В дните в които сме, ние си тръгваме последни. Курса който е в другата стая тръгва преди нас. Разбрах ,че ще има група във вторник, четвъртък и събота , но не знам дали не е запълнена. Обади се и питай по телефона. Аз преди да почна звънях 4 пъти и разпитвах за какво ли не. Телефони има на сайта им.

Аз днес много се изморих -  първо на работа ,после на курс, досега съм готвила, а малкото още дивей и не си е легнало, а сутринта е на градина в 8.00 ч.

Днес взехме много нови неща, според учителката било преговор. Даде ни и домашно .Подробно ще пиша утре .

Няко питаше за тестовете - ще бъдат общо 4 , 3 текущи след всяко ниво и един последен след всичко. Ше ги прави преподавателката , доколкото разбрах.
Лека нощ  Peace

# 72
Тенк ю за инфото Simple Smile

# 73
  • Sofia
noshtna ptica, в кой офис е твоят курс? Аз вече нямам търпение да започна...
На Княз Борис, аз пожелах да съм там

# 74
  • Варна
Вчера преговаряхме - запознанство, националности, лични и притежателни местоимения, неопределителен член  и сегашно просто време. И още може би около 30-тина думи, които за моя радост повечето ги знам.

Преподавателката още веднъж напомни, че нивото не е Начинаещи  / Вeginner /   , а следващото ниво- Елементъри / Elementary /.

Самият час протича по следният начин , учителката обяснява къде на английски, къде на български, какво се иска в упражнението от учебника и посочва някой да го направи. Ако има непознати думи или фрази си ги записваме в тетрадките. Но материала върви много бързо, явно се предполага ,че нещата вече ги знаем отпреди.

Дадоха ни и първото домашно от 2 страници.

Друго няма, сега вече чакам и някой друг да даде отзиви как ви минават часовете.

За 14 човека казах, че ми се струват много, защото при този брой хора , на човек да направи дадено упражнение на глас му се пада 2, най - много 3 пъти / за да се изредят всички / . Оптималният брой курсисти според мен е около 8. Просто много бързо се върви през материала и колкото повече упражнения прави човек в час толкова по-добре. Разбира се това е мое мнение само.

Общи условия

Активация на акаунт